Έχω πολλές επιφυλάξεις για τους οργονίτες και την χρήση τους.
Θα παραθέσω ένα κομμάτι από το κείμενο του site:
"Ιστορία του νεφοδιαλυτή (cloudbuster)
O νεφοδιαλυτής του Ράιχ ήταν γνωστός για την ιδιότητα του να φέρνει βροχή. Το πρόβλημα που έχει είναι πως πρέπει μετά από συνεχόμενη χρήση η θανατηφόρα είδους οργόνη που μαζεύει αποτελεί κίνδυνο για το χειριστή εάν δεν την "αδειάσει" σωστά . Το "άδειασμα" αυτό της θανατηφόρας οργόνης DOR γίνεται με δύο τρόπους :
1.Συνδέοντας το νεφοδιαλυτή με τρεχούμενο νερό που είναι σχετικά δύσκολο
2.Συνδέοντας το νεφοδιαλυτή με ένα συσσωρευτή οργόνης . Όμως ο συσσωρευτής σύντομα θα εμποτιστεί με τη DOR και θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα για το χειριστή .
Οπότε ο νεφοδιαλυτής αν και καλή έμπνευση είχε μείνει στάσιμος σαν κατασκευή για πολλά χρόνια.
Ο νεφοδιαλυτής εκ νέου
Χρησιμοποιώντας την έρευνα του Βίλχεμ Ράιχ , δημιουργήσαμε ένα φθηνό , φορητό και εύκολο στην κατασκευή μηχάνημα , το οποίο συνεχώς καταστρέφει τα chemtrails και γιατρεύει την ατμόσφαιρα. Το chembuster είναι η απάντηση σ αυτές τις συνεχιζόμενες επιθέσεις . Σε αντίθεση με τον αρχικό νεφοδιαλυτή ο CB αλλάζει τη θανατηφόρα οργονοενέργεια σε καλή και δεν εμποτίζεται από DOR ούτε προκαλεί προβλήματα στο χειριστή."
Πρώτα από όλα είμαι ενάντια στο να φυλακίζουμε κρυστάλλους μέσα σε ρητίνη. Που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να ξαναβγούν από εκεί ποτέ τους.
Για μένα είναι φωτεινές οντότητες, και παιδιά της Γής που δεν τους αξίζει τέτοια μεταχείριση.
Δεύτερον και πολύ σοβαρό ποιος είναι αυτός που θα ελέγξει μια τέτοια συσκευή που έχει να κάνει με ενέργειες ότι δουλεύει σωστά για τον άνθρωπο? Και με ποια αποδεικτικά στοιχεία?
"ο CB αλλάζει τη θανατηφόρα οργονοενέργεια σε καλή"
ορίστε???
Και πως το κάνει αυτό?
Και τρίτον και σημαντικότερο από όλα. Ποιοι είμαστε εμείς πάλι που θα ελέγχουμε το καιρό και με πια κριτήρια?
Ότι σήμερα έχω πότισμα αλλά θα βάλω τον οργονίτη να μου βρέξει και αύριο που είναι Σάββατο και επειδή θέλω να πάω για μπάνιο θα τον βάλω να κάνει λιακάδα???
Ασε που αν ο γείτονας έχει διαφορετικό πρόγραμμα θα πιαστούμε και στα χέρια!!!:D
Είναι ερωτήματα που μου μπήκαν διαβάζοντας το κείμενο του site.

Δε θέλω να διαφωνήσω με κανέναν και πολύ περισσότερο με κάποιον που δείχνει να θέλει να δώσει
μια λύση σε ένα θέμα όπως των αεροψεκασμών, αλλά μήπως το υπεραπλουστεύουμε?
Ίσως και σε σημείο επικίνδυνο?
Σκέψεις