Eπειδή τελικά μάς βγήκε γνωστή απλά θέλω να επισημάνω το εξής: H συζήτηση ξεκίνησε λόγω αναφορών μου σε εσάς. Εκείνη επειδή δε με έβλεπε γενικά καλά (λογω μετακόμισης και διαφόρων αλλαγών στη ζωή μου) τα συνδύασε. Ξέρω πολύ καλά Βασούλα ότι δε χρειάζεσαι υποστήριξη αλλά εκνευρίστηκα διότι επειδή της πήγα κόντρα σε αυτό το θέμα και δεν την άκουγα σε αύτα που μου έλεγε(με την εννοια ότι δε ρωτησα την αποψη σου,οπότε άσεμε να κάνω ότι νομίζω εγώ καλύτερο για εμένα), έπιασε εσένα στο στόμα της μιλώντας σα να σε ξέρει. Θα μπορούσα κάλλιστα να την ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον της και να το σταματήσω. Εκεί έχεις δίκιο!!!
Vaso έγραψε:.Εσένα χρειάζεται να υποστηρίξεις, γιατί εσύ κινδυνεύεις από την φίλη σου και από τον ασυνείδητο,
Ενας ένας θα φεύγει. Είμαι αποφασισμένη γι αυτό απλά δεν το χω βρει ακριβώς μέσα μου. Το ξέρω όμως.
Γιατί η αυτογνωσία χρειάζεται Πίστη, ότι αυτό που βιώνεις σαν κενότητα, μοναξιά και πόνο, έχει και μια πιο όμορφη οπτική και να την αναζητήσεις μέσα σου...
Emmanouela έγραψε:Αυτη που σε χαρακτηριζει οτι εχεις χασει τον Εαυτο σου, ειναι στον Δρομο που θελει η Καρδια της???
Πως μπορω να χαρακτηρισω ή να κρινω εναν ανθρωπο οταν εγω δεν κοιταω τις δικες μου επιλογες???
Δε μπορείς να φανταστείς πόσο πολυ έβλεπα το ασυνείδητό και τις εντολες που έχει πάρει. Και δεν το πίστευα όταν μου έκανε νύξη για το οτι χάνω τον εαυτό μου.Εχω φρικάρει με όλα.
Emmanouela έγραψε:Τον Εαυτο μας δεν τον χανουμε επειδη προσπαθουμε να μαθουμε, να διαβασουμε ή να αναζητησουμε...αλλα επειδη ακουμε τους αλλους να μας κρινουν χωρις Σεβασμο και χωρις καμια Ενσυναισθηση για το αν εμεις προσπαθουμε να βρουμε τις Ισορροπιες μας!!!!
Εμμάκι

Σε ευχαριστώ
Βασούλα