Το ποστ της Ευούλας αναφέρεται στον "Ο_ασυνείδητος", που δεν είναι το ίδιο άτομο με το μέλος που κάνει διάλογο παραπάνω...
Έτσι είναι. Όταν το ασυνείδητο σε κυριεύει, ούτε εσύ ο ίδιος δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου. Έχεις να κάνεις με έναν άγνωστο, που δρα αυτοβούλως και σε τρομάζει, ειδικά αν επιλέξεις να αφεθείς σε αυτόν αμαχητί.
Υπάρχει κι ένας επιπλέον λόγος που μπήκα εδώ μέσα, ξέρετε πως εγώ δεν είμαι και από τα άτομα που ξεσκονίζουν το φόρουμ... :lol:
Μπαίνοντας στο σπίτι μας, το πρώτο πράγμα που είδα ήταν το τελευταίο ποστ σε αυτή την ενότητα υπογεγραμμένο από τον Ο_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ και μου πετάχτηκαν έξω τα μάτια. Το αγνόησα στην αρχή. Αλλά όποτε έμπαινα στην κύρια σελίδα, το μάτι μου έπεφτε πάνω σε αυτό. Ε, δεν ήθελα να το βλέπω άλλο και μπήκα να γράψω κάτι, μια μπούρδα, ό,τι νά'ναι ρε αδερφέ απλά να μην μου βγάζει τα ματάκια κάθε φορά που μπαίνω Ο_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ. Μπαίνοντας λοιπόν, διάβασα και τον τίτλο, διάβασα και τα παραπάνω που είχαν γραφεί και... δεν υπήρχε τίποτε πια να πω...
Μόνο σιωπή... και σεβασμός σε αυτό που συμβαίνει και περνάει ένας άλλος άνθρωπος, όσο και αν με έχει συγκλονίσει παρόλο που δεν τον ήξερα τον Τάσο. Φαντάζομαι εσείς που ήσαστε φίλοι του...
Αλλά πιστεύω, πως δεν πρέπει να επιτρέψει κανείς από μας, σε ο,τιδήποτε ασυνείδητο να επιβληθεί στον κόσμο του. Είτε στον ορατό είτε στον αόρατο.
Έχει λοιπόν και έναν συμβολισμό αυτή μου η κίνηση...