ω ναι!!Και εδώ είναι Φυσικός Κόσμος...η συνήθεια είναι το ελάττωμά του...Η Επιλογή είναι το χάρισμα του...

ω ναι!!Και εδώ είναι Φυσικός Κόσμος...η συνήθεια είναι το ελάττωμά του...Η Επιλογή είναι το χάρισμα του...
Μωρέ δε λές καλά που δεν πήγα στο φεγγάρι!!!! Πιο μακρυά δεν έχει!
Αυτό ξαναπέσ'τοΘοδωράκο μου καλύτερα κακό παιδάκι παρά φυλακισμένο![]()
![]()
Διαδρομή Πίστης, Εμπιστοσύνης και Ελευθερίας, μα και Γνώσης των δικαιωμάτων και ευθυνών που έχει η Ελεύθερη Βούληση του Ανθρώπινου Όντος...
Διαδρομή Πίστης, Εμπιστοσύνης και Ελευθερίας, μα και Γνώσης των δικαιωμάτων και ευθυνών που έχει η Ελεύθερη Βούληση του Ανθρώπινου Όντος...
Vaso έγραψε:Διαδρομή Πίστης, Εμπιστοσύνης και Ελευθερίας, μα και Γνώσης των δικαιωμάτων και ευθυνών που έχει η Ελεύθερη Βούληση του Ανθρώπινου Όντος...
Αυτό...!!!!Και ο "φυλακισμένος" πες μου πόσο ελεύθερος είναι να επιλέξει? Ακόμα και να αποδράσει, θα νιώθει πάντα κυνηγημένος, ενώ στην ουσία δεν μπορεί κανείς να τον κυνηγήσει...
Αλλά αυτό έχει διαδρομή μέχρι να το πιστέψει...
αλλιώς θα ήσουν ένα μέλος που μπήκε, βγήκε και ακόμα τρέχει...
Vaso έγραψε: Είναι ο τρόπος που "μαντρώνουν" τους ανθρώπους στην φυλακή τους...Και ο "φυλακισμένος" πες μου πόσο ελεύθερος είναι να επιλέξει? Ακόμα και να αποδράσει, θα νιώθει πάντα κυνηγημένος, ενώ στην ουσία δεν μπορεί κανείς να τον κυνηγήσει...
Αλλά αυτό έχει διαδρομή μέχρι να το πιστέψει...