Από ποιο δέντρο έπεσες;

Θέματα κατηγορίας που "κοιμούνται"...
Άβαταρ μέλους
Spyros
Δημοσιεύσεις: 746
Εγγραφή: 28 Απρ 2007 04:45

Από ποιο δέντρο έπεσες;

Δημοσίευση από Spyros »

Βρες τα γενέθλιά σου, βρες το δέντρο σου και μετά δες παρακάτω...

Αυτό είναι πολύ καλό και κάπως ακριβές, βάσει της Κέλτικης αστρολογίας.

Ιαν 01 ως Ιαν 11 Έλατο

Ιαν 12 ως Ιαν 24 Πτελέα

Ιαν 25 ως Φεβ 03 Κυπαρίσσι

Φεβ 04 ως Φεβ 08 Λεύκη

Φεβ 09 ως Φεβ 18 Κέδρος

Φεβ 19 ως Φεβ 28 Πεύκο

Μαρ 01 ως Μαρ 10 Κλαίουσα ιτιά

Μαρ 11 ως Μαρ 20 Λεμονιά lime

Μαρ 21 Βελανιδιά

Μαρ 22 ως Μαρ 31 Φουντουκιά

Απρ 01 ως Απρ 10 Μελία Rowan

Απρ 11 ως Απρ 20 Σφένδαμος

Απρ 21 ως Απρ 30 Φιστικιά

Μαι 01 ως Μαι 14 Λεύκη

Μαι 15 ως Μαι 24 Καστανιά

Μαι 25 ως Ιουν 03 Απολιθωμένο

Ιουν 04 ως Ιουν 13 Γαύρος

Ιουν 14 ως Ιουν 23 Συκιά

Ιουν 24 Σημύδα

Ιουν 25 ως Ιουλ 04 Μηλιά

Ιουλ 05 ως Ιουλ 14 Έλατο

Ιουλ 15 ως Ιουλ 25 Πτελέα

Ιουλ 26 ως Αυγ 04 Κυπαρίσσι

Αυγ 05 ως Αυγ 13 Λεύκη

Αυγ 14 ως Αυγ 23 Κέδρος

Αυγ 24 ως Σεπ 02 Πεύκο

Σεπ 03 ως Σεπ 12 Κλαίουσα ιτιά

Σεπ 13 ως Σεπ 22 Λεμονιά lime

Σεπ 23 Ελιά

Σεπ 24 ως Οκτ 03 Φουντουκιά

Οκτ 04 ως Οκτ 13 Μελία Rowan

Οκτ 14 ως Οκτ 23 Σφένδαμος

Οκτ 24 ως Νοε 11 Φιστικιά

Νοε 12 ως Νοε 21 Καστανιά

Νοε 22 ως Δεκ 01 Απολιθωμένο

Δεκ 02 ως Δεκ 11 Γαύρος

Δεκ 12 ως Δεκ 21 Συκιά

Δεκ 22 Οξιά

Δεκ 23 ως Δεκ 31 Μηλιά

-----------------------------------
ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ (γενναίος)
απότομη φύση, γενναίος, δυνατός, άκαμπτος, ανεξάρτητος, ευαίσθητος, δεν του αρέσουν οι αλλαγές, κρατάει τα πόδια του στο έδαφος, άνθρωπος της δράσης.

ΓΑΥΡΟΣ (καλή γεύση)
της ψυχρής ομορφιάς, νοιάζεται για την εμφάνισή του και την κατάστασή του, καλή γεύση, δεν είναι εγωιστής, κάνει την ζωή όσο πιο άνετη μπορεί να γίνει, καθοδηγεί μία λογική και πειθαρχημένη ζωή, ψάχνει για ευγένεια και αναγνώριση σε έναν αισθηματικό σύντροφο, ονειρεύεται ασυνήθιστους εραστές, είναι σπανίως χαρούμενος με τα αισθήματά του, δυσπιστεί τους περισσότερους ανθρώπους, δεν είναι ποτέ σίγουρος για τις αποφάσεις του, πολύ ευσυνείδητος.

ΕΛΑΤΟ (μυστήριος)
εκπληκτική γεύση, αξιοπρέπεια, σοφιστικέ, αγαπάει οτιδήποτε ωραίο, μελαγχολικός, πεισματάρης, τείνει στον εγωισμό αλλά νοιάζεται για τους κοντινούς του, κάπως μετριόφρων, πολύ φιλόδοξος, ταλαντούχος, επιμελής, αδιαφιλονίκητος εραστής, πολλούς φίλους, πολλούς εχθρούς, πολύ αξιόπιστος.

ΕΛΙΑ (σοφός)
αγαπάει τον ήλιο, ζεστά και ευγενικά αισθήματα, λογικός, ισορροπημένος, αποφεύγει τις επιθέσεις και την βία, ανεχτικός, εύθυμος, ήρεμος, πολύ καλή αίσθηση της δικαιοσύνης, ευαίσθητος, ευσυγκίνητος, ελεύθερος από ζήλια, αγαπάει το διάβασμα και την παρέα των σοφιστικέ ανθρώπων.

ΚΑΣΤΑΝΙΑ (ειλικρίνεια)
ασυνήθιστης ομορφιάς, δεν θέλει να εντυπωσιάζει, πολύ καλά αναπτυγμένη αίσθηση δικαιοσύνης, ζωντανός, ενδιαφέρων, ένας γεννημένος διπλωμάτης, αλλά ερεθίζεται εύκολα και ευαίσθητος στην παρέα, συχνά λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης, μερικές φορές ενεργεί με υπεροχή, νιώθει μη κατανοητός, αγαπάει μόνο μία φορά, έχει δυσκολίες στην εύρεση συντρόφου.

ΚΕΔΡΟΣ (πεποίθηση)
σπάνιας ομορφιάς, ξέρει πώς να προσαρμόζεται, του αρέσει η πολυτέλεια, της καλής υγείας, ούτε κατά διάνοια ντροπαλός, τείνει να περιφρονεί τους άλλους, αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, ανυπόμονος, του αρέσει να εντυπωσιάζει τους άλλους, πολλά ταλέντα, επιμελής, υγιεινή αισιοδοξία, περιμένει για την μία αληθινή αγάπη, ικανός να παίρνει γρήγορες αποφάσεις.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ (πιστότητα)
δυνατός, μυώδης, προσαρμοστικός, παίρνει ότι έχει η ζωή να δώσει, ικανοποιημένος, αισιόδοξος, ποθεί λεφτά και αναγνώριση, μισεί την μοναξιά, παθιασμένος εραστής που δεν μπορεί να ικανοποιηθεί, πιστός, ευέξαπτος, απείθαρχος, σχολαστικός, και αδιάφορος.

ΛΕΜΟΝΙΑ LIME (doubt)
δέχεται ότι σερβίρει η ζωή με έναν σύνθετο τρόπο, μισεί τους τσακωμούς, το στρες και τον μόχθο, δεν του αρέσει η τεμπελιά και η αργία, μαλακός και εύκαμπτος, κάνει θυσίες για τους φίλους, πολλά ταλέντα αλλά όχι αρκετά επίμονος για να τα κάνει να ανθίσουν, συχνά γκρινιάζει και παραπονιέται, πολύ ζηλιάρης αλλά πιστός.

ΛΕΥΚΗ (αβέβαιος)
μοιάζει πολύ διακοσμητικός, όχι πολύ αυτοπεποίθηση, γενναίος μόνο εάν είναι απαραίτητο, χρειάζεται καλή διάθεση και ευχάριστο περίγυρο, πολύ επιλεκτικός, συχνά μοναχικός, μεγάλη έχθρα, καλλιτεχνική φύση, καλός οργανωτής, τείνει στην φιλοσοφία, αξιόπιστος σε κάθε κατάσταση, παίρνει την συνεργασία πολύ σοβαρά.

ΜΕΛIΑ ROWAN (ευαισθησία)
γεμάτος από γοητεία, εύθυμος, προικισμένος, χωρίς εγωισμό, του αρέσει να τραβάει την προσοχή, αγαπάει την ζωή, κίνηση, ανησυχία, και ακόμα περιπλοκή, είναι συγχρόνως εξαρτημένος και ανεξάρτητος, καλή γεύση, καλλιτεχνικός, φλογερός, αισθηματικός, καλή παρέα, αλλά δεν συγχωρεί.

ΜΕΛΙΑ-ΣΤΑΚΤΗΣ ASH (φιλόδοξος)
ασυνήθιστα ελκυστικός, κεφάτος, παρορμητικός, απαιτητικός, δεν νοιάζεται για κριτική, φιλόδοξος, έξυπνος, ταλαντούχος, του αρέσει να παίζει με την φωτιά, μπορεί να γίνει εγωιστής, πολύ αξιόπιστος και αντάξιος εμπιστοσύνης, πιστός και φρόνιμος εραστής, μερικές φορές το μυαλό εξουσιάζει την καρδιά, αλλά παίρνει την συνεργασία στα πολύ σοβαρά.

ΜΗΛΙΑ (αγάπη)
ελαφράς στήριξης, πολύ γοητεία, εμφάνιση και έλξη, ευχάριστη αύρα, ερωτοτρόπος, περιπετειώδης, ευαίσθητος, πάντα ερωτευμένος, θέλει να αγαπάει και να αγαπιέται, πιστός και τρυφερός σύντροφος, πολύ γενναιόδωρος, επιστημονικά ταλέντα, ζει για το σήμερα, ένας ελεύθερος από έγνοιες φιλόσοφος με φαντασία...

ΟΞΙΑ (δημιουργός)
έχει καλή γεύση, νοιάζεται για την εμφάνισή του, υλιστής, καλή οργάνωση της ζωής και της καριέρας, οικονομικός, καλός ηγέτης, δεν παίρνει μη απαραίτητα ρίσκα, λογικός, θαυμάσια ισόβια συντροφιά, θέλει να είναι σε φόρμα (δίαιτες, σπορ, κλπ.)

ΠΕΥΚΟ (σχολαστικός)
αγαπάει την ευχάριστη παρέα, πολύ απότομος, ξέρει πώς να κάνει την ζωή άνετη, πολύ δραστήριος, φυσικός, καλή παρέα, αλλά σπάνια φιλικός, ερωτεύεται εύκολα αλλά το πάθος του σβήνει γρήγορα, εγκαταλείπει εύκολα, όλα τον απογοητεύουν μέχρι να βρει το ιδανικό του, άξιος εμπιστοσύνης, πρακτικός.

ΠΤΕΛΕΑ (γενναιόφρων)
ευχάριστη όψη, γουστόζικα ρούχα, δυνατές απαιτήσεις, τείνει να μην ξεχνάει λάθη, εύθυμος, του αρέσει να οδηγεί μα όχι να υπακούει, ειλικρινής και πιστός σύντροφος, του αρέσει να παίρνει αποφάσεις για άλλους, γενναιόφρων, γενναιόδωρος, καλή αίσθηση του χιούμορ, πρακτικός.

ΣΗΜΥΔΑ (έμπνευση)
ζωντανός, ελκυστικός, κομψός, φιλικός, απαιτητικός, μετριόφρων, δεν του αρέσει τίποτα το υπερβολικό, απεχθάνεται το χυδαίο, αγαπάει την ζωή στην φύση και στην ηρεμία, όχι πολύ παθιασμένος, γεμάτος από φαντασία, μικρή φιλοδοξία, δημιουργεί μία ήρεμη και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

ΣΥΚΙΑ (ευαισθησία)
δυνατός, λίγο ισχυρογνώμων, ανεξάρτητος, δεν επιτρέπει αντιφάσεις ή διαφωνίες, αγαπάει την ζωή, την οικογένειά του, τα παιδιά και τα ζώα, λιγάκι κοινωνική πεταλούδα, καλή αίσθηση του χιούμορ, του αρέσει η αδράνεια και η τεμπελιά των πρακτικών ταλέντων και της εξυπνάδας.

ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ (ανεξάρτητος)
ένα όχι συνηθισμένο άτομο, γεμάτος από φαντασία και γνησιότητα, ντροπαλός και επιφυλακτικός, φιλόδοξος, περήφανος, αυτοπεποίθηση, πεινασμένος για νέες εμπειρίες, μερικές φορές νευρικός, έχει πολλές πολυπλοκότητες, καλή μνήμη, μαθαίνει εύκολα, μπερδεμένη ερωτική ζωή, ξέρει να εντυπωσιάζει.

ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ (ασυνήθιστος)
γοητευτικός, χωρίς απαιτήσεις, με πολλή κατανόηση, ξέρει πως να κάνει εντύπωση, ενεργός αγωνιστής για κοινωνικούς σκοπούς, δημοφιλής, μελαγχολικός και παράξενος εραστής, ειλικρινής, επιεικής σύντροφος, ακριβής αίσθηση δικαιοσύνης.

ΦΥΣΤΙΚΙΑ (πάθος)
άκαμπτος, περίεργος και γεμάτος αντιθέσεις, συχνά εγωιστής, επιθετικός, αριστοκράτης, πλατύς ορίζοντας, απρόσμενες αντιδράσεις, αυθόρμητος, χωρίς όρια φιλοδοξία, χωρίς ευκαμψία, δύσκολος και ασυνήθιστος σύντροφος, δεν αρέσει πάντα αλλά συχνά θαυμάζεται, πολυμήχανη στρατηγική, πολύ ζηλιάρης και φλογερός, χωρίς συμβιβασμούς.

ΚΛΑΙΟΥΣΑ ΙΤΙΑ (μελαγχολία)
ωραίος αλλά γεμάτος μελαγχολία, ελκυστικός, πολύ ευσυγκίνητος, αγαπάει οτιδήποτε ωραίο και γευστικό, αγαπάει τα ταξίδια, ονειροπόλος, ακούραστος, ιδιότροπος, ειλικρινής, μπορεί να επηρεαστεί αλλά δεν είναι εύκολος για συμβίωση, απαιτητικός, καλή διαίσθηση, υποφέρει στην αγάπη αλλά βρίσκει μερικές φορές έναν σύντροφο άγκυρα.

(Δεν έχω την εξήγηση για το απολιθωμένο. :roll: )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Spyros την 13 Ιούλ 2007 05:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Είμαστε φτιαγμένοι από αστροσκόνη, είμαστε η ενσάρκωση του σύμπαντος που προσπαθεί να καταλάβει τον εαυτό του."

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 84283
Εγγραφή: 23 Απρ 2007 23:47
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

Μπα, δεν μου πάει...το κέλτικο!
:wink:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
_________________________________
Reiki Center - Ρεικι

Ichor
Δημοσιεύσεις: 818
Εγγραφή: 10 Μάιος 2007 02:58
Τοποθεσία: Αθήνα

Δημοσίευση από Ichor »

Εμένα πάλι, μια χαρά γάντι μου πάει η Πτελέα.........! :) :) :)

Ευχαριστώ Σπύρο......!
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.

Pou Vriskomai?
Δημοσιεύσεις: 108
Εγγραφή: 10 Ιουν 2007 21:09

Δημοσίευση από Pou Vriskomai? »

ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ (ασυνήθιστος)
γοητευτικός, χωρίς απαιτήσεις, με πολλή κατανόηση, ξέρει πως να κάνει εντύπωση, ενεργός αγωνιστής για κοινωνικούς σκοπούς, δημοφιλής, μελαγχολικός και παράξενος εραστής, ειλικρινής, επιεικής σύντροφος, ακριβής αίσθηση δικαιοσύνης.


Τώρα εξηγείται γιατί κατανάλωνα μανιωδώς Παυλίδη με φουντούκια :P
.::LiFe Is OnlY a TriaL VerSion::.

Rainmaker
Δημοσιεύσεις: 5284
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 01:04

Δημοσίευση από Rainmaker »

Ουδέν σχόλιο....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
χεχχεχεχεχεχχεχεχε

Άβαταρ μέλους
angela_al
Δημοσιεύσεις: 2334
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 01:03
Τοποθεσία: Λάρισα

Re: Από ποιο δέντρο έπεσες;

Δημοσίευση από angela_al »

Spyros έγραψε:ΦΥΣΤΙΚΙΑ (πάθος)
άκαμπτος, περίεργος και γεμάτος αντιθέσεις, συχνά εγωιστής, επιθετικός, αριστοκράτης, πλατύς ορίζοντας, απρόσμενες αντιδράσεις, αυθόρμητος, χωρίς όρια φιλοδοξία, χωρίς ευκαμψία, δύσκολος και ασυνήθιστος σύντροφος, δεν αρέσει πάντα αλλά συχνά θαυμάζεται, πολυμήχανη στρατηγική, πολύ ζηλιάρης και φλογερός, χωρίς συμβιβασμούς.
:roll:

*Φυστίκι αράπικο ή αιγινίτικο; :lol: :lol: :lol:
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 84283
Εγγραφή: 23 Απρ 2007 23:47
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

χαχαχαχα!!!

Αγγέλα μου εσύ είσαι όλα αυτά????

α...χα,χα...γελάω δις!!!!!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
_________________________________
Reiki Center - Ρεικι

Άβαταρ μέλους
margaritarenia
Δημοσιεύσεις: 14355
Εγγραφή: 04 Μάιος 2007 04:02

Re: Από ποιο δέντρο έπεσες;

Δημοσίευση από margaritarenia »

[quote="Spyros

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ (πιστότητα)
δυνατός, μυώδης, προσαρμοστικός, παίρνει ότι έχει η ζωή να δώσει, ικανοποιημένος, αισιόδοξος, ποθεί λεφτά και αναγνώριση, μισεί την μοναξιά, παθιασμένος εραστής που δεν μπορεί να ικανοποιηθεί, πιστός, ευέξαπτος, απείθαρχος, σχολαστικός, και αδιάφορος.


:roll: )[/quote]

εκτος απο φυτο :shock: :shock: τωρα και σε δεντρο :roll: :roll: :roll:

τι δυτικο :!: τι ανατολικο :!: τι κελτικο :!:
τι περα :!: τι δωθε :!:

ρε παιδια εμενα ολα μου ταιριαζουν :shock: 8) 8) 8)
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

Άβαταρ μέλους
ΜΥΡΤΩ
Δημοσιεύσεις: 188
Εγγραφή: 05 Ιουν 2007 00:49
Τοποθεσία: ΚΡΗΤΗ

Δημοσίευση από ΜΥΡΤΩ »

ΜΗΛΙΑ (αγάπη)
ελαφράς στήριξης, πολύ γοητεία, εμφάνιση και έλξη, ευχάριστη αύρα, ερωτοτρόπος, περιπετειώδης, ευαίσθητος, πάντα ερωτευμένος, θέλει να αγαπάει και να αγαπιέται, πιστός και τρυφερός σύντροφος, πολύ γενναιόδωρος, επιστημονικά ταλέντα, ζει για το σήμερα, ένας ελεύθερος από έγνοιες φιλόσοφος με φαντασία...
και ναι όλα αυτά είμαι εγώ... ...εκτός από το "ελαφράς στήριξης " και
επιστημονικά ταλέντα,
:lol: :lol: :lol: τι να πω??τρομερό επιστημονικό μυαλό :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
love is the only solution...lets start a revolution...open your heart

Άβαταρ μέλους
Spyros
Δημοσιεύσεις: 746
Εγγραφή: 28 Απρ 2007 04:45

Δημοσίευση από Spyros »

τι να πω??τρομερό επιστημονικό μυαλό
Μπορεί να έχεις το δυναμικό και να μην το έχεις αξιοποιήσει!
:wink: :wink: :wink:
"Είμαστε φτιαγμένοι από αστροσκόνη, είμαστε η ενσάρκωση του σύμπαντος που προσπαθεί να καταλάβει τον εαυτό του."

Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 12515
Εγγραφή: 25 Απρ 2007 23:03
Τοποθεσία: Pandora!!

Δημοσίευση από Emmaki »

ΚΕΔΡΟΣ (πεποίθηση)
σπάνιας ομορφιάς, ξέρει πώς να προσαρμόζεται, του αρέσει η πολυτέλεια, της καλής υγείας, ούτε κατά διάνοια ντροπαλός, τείνει να περιφρονεί τους άλλους, αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, ανυπόμονος, του αρέσει να εντυπωσιάζει τους άλλους, πολλά ταλέντα, επιμελής, υγιεινή αισιοδοξία, περιμένει για την μία αληθινή αγάπη, ικανός να παίρνει γρήγορες αποφάσεις.


Πράγματι.....και σε μένα έπεσε μέσα!!!!!
Καλά δεν το συζητώ για το "σπάνιας ομορφιάς"!!!!!!!!!!
Το να περιφρονώ τους άλλους...χμ...όχι ιδιαίτερα!!!
Αλλά....δε μπορεί να πέσει σε όλα μέσα!!!!

:D :D :D :D :D

Μπράβο Σπύρο!!!!!!!

Άβαταρ μέλους
Spyros
Δημοσιεύσεις: 746
Εγγραφή: 28 Απρ 2007 04:45

Δημοσίευση από Spyros »

Μπράβο; Δεν το έγραψα εγώ (προφανώς)!
Το είχα για χρόνια μες στον υπολογιστή...

Ευχαριστώ πάντως :!: :P :P :P
"Είμαστε φτιαγμένοι από αστροσκόνη, είμαστε η ενσάρκωση του σύμπαντος που προσπαθεί να καταλάβει τον εαυτό του."

Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 12515
Εγγραφή: 25 Απρ 2007 23:03
Τοποθεσία: Pandora!!

Δημοσίευση από Emmaki »

:roll: :roll:
Χμμμ...

Τότε μπράβο Σπύρο που το ξέθαψες.....!!!! :lol: :lol: :lol:

Λευκός Κρίνος
Δημοσιεύσεις: 428
Εγγραφή: 07 Σεπ 2010 09:29

Δημοσίευση από Λευκός Κρίνος »

Είμαι στο δένδρο φουντουκια,και μπορώ να πω ότι ταιριάζει αρκετά!

γοητευτικός, χωρίς απαιτήσεις, με πολλή κατανόηση, ξέρει πως να κάνει εντύπωση, ενεργός αγωνιστής για κοινωνικούς σκοπούς, δημοφιλής, μελαγχολικός και παράξενος εραστής, ειλικρινής, επιεικής σύντροφος, ακριβής αίσθηση δικαιοσύνης.

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 84283
Εγγραφή: 23 Απρ 2007 23:47
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

εμένα μόνο στην ευαισθησία έπεσε μέσα...α, και στο ανεξάρτητος, και στο χιούμορ! :D :D

τι εννοεί με το "παράξενος εραστής"? :-?

λέγε Λευκέ Κρίνε...πέστα όλα... =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
_________________________________
Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2”