Την λεξη Ρεικι την ακουσα πρωτη φορα απο μια ξαδελφη μου και αιτια ηταν οι πανικοι που περνουσα .Ηθελε να με βοηθησει και με ρωτησε αν ηθελα να μου κανει ενα καθαρισμο .Δεχτηκα γιατι ειχα αναγκη να βοηθηθω και δε με ενδιεφερε τοτε να ρωτησω τι και πως.
Δε μου εξηγησε τιποτα περισσοτερο για το τι ειναι ΡΕΙΚΙ ,ουτε θελησα τοτε να το ψαξω.
Μετα απο χρονια ψαχνοντας μεσα στο ινετρνετ για τον ανθρωπινο μηχανισμο και την δυναμη του ,επεσα πανω στο ρεικι...Αυτο ηταν!!!
Κολλησα κι αρχισα να μελετω οτι ειχε σχεση με αυτο.
Το ιδιο διαστημα ημουν σε ενα γνωστο site που παιζουν διαφορα παιχνιδια.Χρειαστηκε να κανω nick για να μπω στην σελιδα και διαλεξα το ΡΕΙΚΙ σαν ονομα.Ενα βραδυ λοιπον παιζοντας μπιριμπα με τεσσερα ατομα ,καποιος απο τους συμπεκτες με ρωτησε αν εχω καποιο βαθμο στο ρεικι κι αν ηθελα να μπω σε μια ομορφη παρεα .Δεχτηκα με χαρα !
Το ατομο αυτο ηταν ο Γιαννακης και η ομορφη παρειτσα ηταν το φορουμ μας.
Δεν εχω κανενα βαθμο παρολο που εχουν περασει τοσα χρονια κι αυτο γιατι ακουσα την συμβουλη της Βασουλας μας.ΦΟΒΟΣ και ΑΓΑΠΗ δε πανε μαζι.Αν δε μπορω να βοηθησω ακομα τον εαυτο μου πως θα βοηθησω τους συνανθρωπους μου.......
Δε ξερω λοιπον αν με βρηκε το ρεικι ή αν το βρηκα εγω .....Σημασια εχει οτι "βρεθηκαμε" και μαζι με αυτο βρηκα κι εσας