Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Οι περισσοτεροι οντως νομιζουν οτι ειναι μασαζ... και οταν τους εξηγω οτι δεν περιεχει μαλαξη αλλα αγγιγμα ψυχης δεν καταλαβαινουν πως μπορει να γινει αυτο...
Και ειναι πολλοι δυστυχως...
αυτο μου συμβαινει και μενα πολες φορες . βλεπω φοβο στο προσωπο τους λες και θα τους κανω <<μαγια>> η ειμαι τρελος που πιστευει σε σε διαφορα εξωπραγματικα και γελανε και λενε δεν υπαρχει αυτο δεν υπαρχει.
και μενω στην σιωπη κατανοωντας τον φοβο τους και την αγνοια που τους περιβαλει.
ο καθε ενας οσο αντεχει και στην ωρα του.
Ετσι μου ειχαν πει καποτε και μενα....<Γιατι ασχολησε με μαγικα Μαρια?>...του απαντησα πως αν η Αγαπη ειναι μαγια ,τοτε Θα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να κανω ολο το κοσμο μαγικο!!
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
ksan8oula έγραψε:
Ετσι μου ειχαν πει καποτε και μενα....<Γιατι ασχολησε με μαγικα Μαρια?>...του απαντησα πως αν η Αγαπη ειναι μαγια ,τοτε Θα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να κανω ολο το κοσμο μαγικο!!
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...