Εχει γράψει κι άλλα, ο Μιλλμαν...
Δεν ξέρω αν μπορεί ένα βιβλίο να σου αλλάξει την ζωή, αλλά σίγουρα μπορεί να σου δώσει κίνητρα να το κάνεις...

Συντονιστής: Vasoula
ΒασούλαVaso έγραψε:είναι σημαντικό να χαίρεσαι με ότι βρίσκεις, όταν δεν ψάχνεις!
Και να ψάχνεις, χωρίς να περιμένεις να βρεις! ;)
αυτό είναι μαγεία!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vj99eqHf ... r_embedded#!
δεν θέλω σχόλια
Συμφωνώ απόλυτα! Επίσης ο μάγος παρεμβαίνει στην ελεύθερη βούληση του άλλου, με ιδιοτελή σκοπό.fab1612 έγραψε: Ναι tasoulis ο μάγος ελέγχει κάποιες οντότητες, όχι δυνάμεις. Οι οντότητες δεν ενδιαφέρονται για σένα ούτε έχουν καλές ή κακές προθέσεις, λειτουργούν βάσει της φύσεώς τους.
υ.γ. Βάσω δεν έμπαινα γιατί εκεί που έλεγε κωδικός αντί να βάλω τον κωδικό μου πληκτρολογούσα την λέξη «κωδικός» στα Αγγλικά
δεν θέλω σχόλια
Υπάρχει κάποιο βιβλίο ίσως που θα μπορούσα να διαβάσω περισσότερα..? Νομίζω ότι ο υποσυνείδητος φόβος που έχω για τέτοιες οντότητες (μπορεί δικαιολογημένα, μπορεί και όχι) με αποτρέπει από το να εμπιστευθώ το άνοιγμα και την επίκληση κάποιας Αγγελικής Οντότητας. Γνωρίζω πως υπάρχει διαφορά, σίγουρα, αλλά δεν γνωρίζω τίποτα περισσότερο... Και η γνώση διαλύει τους φόβους μας.Vaso έγραψε:αστρικά στοιχειακά είναι...Δεν ενοχλούν, αν δεν "ενοχληθούν"...
Δεν έρχονται στον δρόμο μας ούτε τυχαία, ούτε μοιραία...
Ο φόβος είναι ένα άνοιγμα προς αυτές τις μορφές όταν κινητοποιουνται από άλλους! ΄Η από την δική μας "ανήθικη" περιέργεια...
Όπως είπε και η Ρούλα, όλα θα συνεχίσουν να είναι καλά, δουλεύοντας καθημερινά για την εσωτερική μας αυτάρκεια!
συμφώνω ,τον τελευταίο χρόνο διάβασα πολλά καλά βιβλία και μου δώσανε το κίνητρο να θέλω να αλλάξω πράγματαΔεν ξέρω αν μπορεί ένα βιβλίο να σου αλλάξει την ζωή, αλλά σίγουρα μπορεί να σου δώσει κίνητρα να το κάνεις.