Τώρα όμως γνωρίζω ότι η Ζωή Μου είναι αυτή που ζω συνειδητά κάθε στιγμή, και όχι αυτή που ορίζεται από πλαίσια και μηχανισμούς των άλλων, πλην όμως το να δέχεσαι τις επιρροές τους είναι και η συνειδητοποίηση του Δρόμου που δεν τελειώνει ποτέ και ίσως τότε μόνο μπορείς να καταλάβεις πόσο όμορφος είναι...
Ω ναι!!!!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Διάγνωση:
--------------------------------------------------------------------------------
Στην προηγούμενη ζωή σου, ήσουν άντρας.
Γεννήθηκες στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Πολωνία περίπου το 725.
Το επάγγελμα σου ήταν νεκροθάφτης.
--------------------------------------------------------------------------------
Σύντομο ψυχολογικό προφίλ στην προηγούμενη ζωή σου:
ʼτομο με πολύ ενέργεια, με ικανότητες στην εποπτεία και το σχεδιασμό πλάνων. Ακόμη και σκουπιδιάρης να ήσουν θα ήσουν σίγουρα ο αρχηγός.
Το δίδαγμα που η τελευταία προηγούμενη ζωή σου φέρνει στην παρούσα ζωή σου:
Το δίδαγμα σου είναι να μάθεις την ταπεινότητα και την πίστη στις αρχές της πνευματικότητας. Θα έπρεπε να πιστεύεις στην υψηλή λογική.
πω πω πως μου έχει ξεφύγει αυτό το πόστ τώρα το ξέθαψα και έχω ξεραθεί στα γέλια
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου