Θοδωράκο..

Συντονιστής: Emmaki
Αχαχαχαχαχα, το ίδιο σκεφτόμουνΘοδωρής έγραψε:Είμαι ψυχοπαθής!5. Τέλειο σεξ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vaso έγραψε:η διαφορά του επιφυλακτικού με τον προσεχτικό, είναι ότι ο πρώτος δεν εμπιστεύεται τίποτα και βλέπει παντού εχθρούς, ζώντας μέσα στα σενάρια του φόβου του...Ζει με την αρνητική πλευρά της Ζωής...
Ο προσεχτικός αφήνεται στην ροή, αλλά δεν κοιμάται...έχει όλες του τις αισθήσεις ανοιχτές, αλλά δεν φοβάται...Ζει με την θετική πλευρά της Ζωής.
η διαφορά του επιφυλακτικού με τον προσεχτικό, είναι ότι ο πρώτος δεν εμπιστεύεται τίποτα και βλέπει παντού εχθρούς, ζώντας μέσα στα σενάρια του φόβου του...Ζει με την αρνητική πλευρά της Ζωής...
Ο προσεχτικός αφήνεται στην ροή, αλλά δεν κοιμάται...έχει όλες του τις αισθήσεις ανοιχτές, αλλά δεν φοβάται...Ζει με την θετική πλευρά της Ζωής.
ιιιιιVaso έγραψε:Δεν το προλάβαμε Βαλάκι μου ε?![]()
![]()
![]()
![]()
μεχρι εκει που προλαβε η ιστορια να εξελιχτει σχεδον σε ολα επεσε μεσα..Vaso έγραψε: Ο μόνος τρόπος να ξεφορτωθείτε έναν ψυχοπαθή είναι να κόψετε κάθε επαφή μαζί του. Είναι ο μόνος τρόπος που δεν τροφοδοτεί τα παιχνίδια και το εγώ του. Στην αρχή θα σας δυσκολέψει με την επιμονή του, μάλιστα μερικοί φτάνουν στο σημείο να παρακολουθούν τους άλλους και να τους κατασκοπεύουν.