όχι δεν το πιστεύω ότι έσβησε....Vaso έγραψε:πιστεύεις ότι έσβησε Φωτεινούλα?θα αναθερμανθεί?, δεν το ξέρω, δεν εξαρτάται μόνο απο εμένα αλλά σημασία έχει ότι για εμένα αυτό το σημείο είναι πολύ σημαντικό άσχετα απο την έκβαση του
για μένα ο ΄Ερωτας που έχω νιώσει στην Ψυχή μου, δεν έχει περάσει ποτέ...Τον φέρνω μέσα μου σαν κάτι πολύτιμο, ανεξάρτητα από το τι θα κάνει ο άλλος!
Η έκβαση είναι που μας βασανίζει και όχι ο ΄Ερωτας αυτός καθεαυτός, πιστεύω...
Νιώθω άνθη στην Ψυχή μου, όταν σκέφτομαι τον άλλον άνθρωπο...Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα χάσω τον σεβασμό μου στην Ψυχή μου και την Προσωπικότητά μου...Η δυσκολία μεταξύ μας οφείλεται στα ανώριμα συναισθήματα που έχουν διαμορφώσει έναν χαρακτήρα...Μέσα από τον χαρακτήρα μας απαιτούμε και κάνουμε τα σενάριά μας, βιώνουμε τις αδυναμίες μας και τις ελλείψεις μας.
Η Προσωπικότητα είναι η καθαρή μορφή της Ψυχής στον υλικό κόσμο. Δεν έχει συγκεκριμένο χρόνο, συγκεκριμένα σενάρια, συγκεκριμένο τρόπο να αγαπάει...Αυτά είναι τα "τερτίπια" του χαρακτήρα που διαμορφώνεται στον υλικό κόσμο, από ανίδεους ανθρώπους...
η έκβαση είναι..έχεις δίκιο
η αλήθεια είναι ότι το έχασα και έγυρα αρκετά προς τον άλλο πόλο,
ακριβώς γιατί έχω και εγώ ευθύνες και κυρίως αυτο
και μπροστά σε κάποιες Αλήθειες έχασα αυτόΑυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα χάσω τον σεβασμό μου στην Ψυχή μου και την Προσωπικότητά μου...
Νιώθω άνθη στην Ψυχή μου, όταν σκέφτομαι τον άλλον άνθρωπο