.................................

Συντονιστής: Emmaki
Και εγώ για έναν το νιώθω (τι σου είναι η συγχρονικότητα ε?).Vaso έγραψε:δεν ξέρω αν είναι για όλους...
εγώ για έναν το ένιωσα...![]()
Βάσω έγραψε:-να έχεις λιγότερα και να ΕΙΣΑΙ περισσότερα, από όσα νομίζεις ότι μπορείς!
και όταν καταλάβεις ότι δεν μπορείς να είσαι περισσότερα ή λιγότερα, από Αυτό που ΕΙΣΑΙ, τότε έχεις μυηθεί στην θειότητα...Βάσω έγραψε:Το ότι εσύ δεν θυμάσαι ότι έχεις Ψυχή, αυτό δεν σημαίνει ότι εκείνη δεν υπάρχει μέσα στον θεό!
Αλίμονο σου ανθρωπάκο…αν σταυρώσεις τον ΄Ανθρωπο πάλι…Βάσω έγραψε:την άλλη φορά να παρακαλάς, καλύτερα, τον θεό, να σε βοηθήσει να έχεις Ψυχή, λοιπόν!
Να μάθεις να ζητάς πάντα, αυτό που έχεις πραγματικά ανάγκη!
Ν αρνηθείς όλες τις παρηγοριές-θεούς, πατρίδες, ηθικές, αλήθειες - να απομείνεις μόνος και να αρχίσεις να πλάθεις εσύ, με μοναχά τη δύναμή σου, έναν κόσμο που να μην ντροπιάζει την καρδιά σου, είπε ο Καζαντζάκης…
Αλήθεια, μερικές φορές αναρωτιέμαι…αν ξέρεις ποιος κόσμος δεν ντροπιάζει την καρδιά σου…Αυτός που ονειρεύεσαι ή αυτός που ζεις?
Το διάβασα προσεκτικά με μεγάλο σεβασμό και ευγνωμωσύνη...Βάσω έγραψε:Αφιερωμένο…σε εσένα ΄Ανθρωπε, που δεν έχεις αντίληψη παρά μόνο της ζωής που εκφράζεται από το πιο χαμηλό σου επίπεδο…Αυτό της υποκρισίας!
Μείνε μακριά μου…Δεν σε έχω ανάγκη για να αποδείξω την Αγάπη, την Ψυχή και τον θεό μέσα μου!
Δεν σε έχω ανάγκη για καμία Μνήμη…
Μείνε μακριά…
γιατί εγώ δεν σε φοβάμαι, αλλά γιατί εσύ Με φοβάσαι...προσπαθώντας να αποφύγεις τον Εαυτό σου...
Βασούλα μουΒασούλα έγραψε:Ακουσε την καρδιά Σου…
μέσα της ξετυλίγεται το πιο γνωστό μυστήριο της Ζωής...
η Μύηση στην θειότητα...
και αν ρωτήσει κανείς απορημένος, τι είναι η μύηση στην θειότητα, να του απαντήσεις…
-να έχεις λιγότερα και να ΕΙΣΑΙ περισσότερα, από όσα νομίζεις ότι μπορείς!
και όταν καταλάβεις ότι δεν μπορείς να είσαι περισσότερα ή λιγότερα, από Αυτό που ΕΙΣΑΙ, τότε έχεις μυηθεί στην θειότητα...