ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ...
Re: ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ...
Ιωάννα μου, υπέροχο! 

Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Ιωαννούλι, είσαι απίστευτη!
Βασίλη μου, έχει απόλυτο δίκιο, το εφαρμόζω κάθε μέρα και περισσότερο

Βασίλη μου, έχει απόλυτο δίκιο, το εφαρμόζω κάθε μέρα και περισσότερο

I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

ετσι γινεται, ακομα και με τις εντασεις που δημιουργουνται μεταξυ των ανθρωπων. Οταν μεινεις στη σιωπη ακομα νιωθεις τον αποηχο τουςΚαι όταν έβγαινα έξω και άκουγα τις δυνατές φωνές, ένιωθα κομμάτια από το δίκτυο ενότητας μέσα μου να τραυματίζονται.

ποσα χρονια εζησα κι εγω μεσα σ' αυτο δεν θυμαμαι πιαΑυτό το 5ο κέντρο, που είναι σημαντικό για την εσωτερική καθοδήγηση, μπλοκάρει κυρίως από τις φωνές…
Σαν να θέλουν οι άνθρωποι να καλύψουν την εσωτερική τους φωνή…να μην την ακούνε, γιατί τους οδηγεί με έναν τρόπο που είναι ασύμβατος με τις εντολές που παίρνουν από τα πρότυπα της εκπαίδευσης τους, όταν προσπαθούν να τους κάνουν ανθρώπους.
Φωνάζουν, ουρλιάζουν, για να μην ακούνε τον Εαυτό τους, και όσο δεν τον ακούνε, θέλουν να τους ακούσουν οι άλλοι…Να επιβληθούν, να είναι παρόντες στην ζωή με έναν ασύμβατο για την Ψυχή τους τρόπο. Δυνατά, εξουσιαστικά, άγρια…

αυτο το κραταωδεν χρειάζονται, μετά, φωνές ούτε μέσα, ούτε έξω...Χρειάζεται ακεραιότητα να ακολουθείς αυτό που θέλεις, χωρίς να το δικαιολογείς...

και χαιρομαι πολυ Ιωαννα για το "πειραμα" σου

Το Θέλημά ΣΟΥ είναι Θέλημά μου
Βασούλα μου Αγαπημένη!Βασούλα έγραψε:Πίστευα πάντα ότι ο λόγος της ασθένειας των ανθρώπων ήταν γιατί φωνάζουν πολύ, ο ένας στον άλλον…
Αυτό το 5ο κέντρο, που είναι σημαντικό για την εσωτερική καθοδήγηση, μπλοκάρει κυρίως από τις φωνές…
Σαν να θέλουν οι άνθρωποι να καλύψουν την εσωτερική τους φωνή…να μην την ακούνε, γιατί τους οδηγεί με έναν τρόπο που είναι ασύμβατος με τις εντολές που παίρνουν από τα πρότυπα της εκπαίδευσης τους, όταν προσπαθούν να τους κάνουν ανθρώπους.
Φωνάζουν, ουρλιάζουν, για να μην ακούνε τον Εαυτό τους, και όσο δεν τον ακούνε, θέλουν να τους ακούσουν οι άλλοι…Να επιβληθούν, να είναι παρόντες στην ζωή με έναν ασύμβατο για την Ψυχή τους τρόπο. Δυνατά, εξουσιαστικά, άγρια…
Η Ψυχή ακούει τον ψίθυρο…κάθε λέξη με ένταση την πληγώνει…την συρρικνώνει…την κάνει να φοβάται τον κόσμο που ήρθε να βιώσει…
Η φωνή έχει ήχο, δόνηση…Κάθε τι στον κόσμο μας έχει ήχο και δόνηση…
Παρομοίαζα την Ψυχή με ένα τζάμι, που όταν παίζει δυνατά μια μουσική στον χώρο, τρίζει και μπορεί να σπάσει κιόλας από την ένταση…
Αυτή ήταν η δική μου άποψη, τεκμηριωμένη από τον δικό μου πειραματισμό…
Μέχρι που έφτασε στα χέρια μου ένα βίντεο, που αποδεικνύει ότι η Σοφία υπάρχει μέσα μας, τόσο αυθεντικά, όσο και στην Φύση…

Το βιντεάκι εξαιρετικό!!!

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...

""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!

Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου