εχω αυτο το Σαβατοκυριακο τον μικρο μου.... δεν σου εχω πει εχουν φυγει πλεον απο την Σαλαμινα και μενει στο Κυατο με την μητερα του.
Να σου πω την αληθεια τον εψηνα να περασουμε για λιγο αλλα ηταν κουρασμενος..... την εχει πεσει τωρα λιγο.
καλά έκανες και έβαλες το βιντεάκι... δεν έχω πάει ποτέ στον Δενδροπόταμο και απο όταν ήρθα στην Θεσ-νικη το πρώτο πράγμα που ακουσα για την περιοχή είναι ότι μενουν τσιγγάνοι...
ο γνωστός κοινωνικός διαχωρισμός που για να είμαι ειλικρινής ουτε εγω το είχα φωτίσει μέσα μου μέχρι που βρέθηκα στην κατάλληλη στιγμή να το κάνω και αυτο
χαίρομαι πολύ για όσα γνωρίζω που αγνοουσα όχι μόνο για τους ρομ αλλα και για τους πόντιους πχ που δεν ειχα μπει καν στον κόπο ενω ειχα στο περιβαλλον μου ανθρωπους
τελος παντων μεγάλη κουβεντα να σου πω σχετικα και εδω ειπαμε θα πουμε περι ανεμων και υδατων
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...
dimitrios έγραψε:εχω αυτο το Σαβατοκυριακο τον μικρο μου.... δεν σου εχω πει εχουν φυγει πλεον απο την Σαλαμινα και μενει στο Κυατο με την μητερα του.
Να σου πω την αληθεια τον εψηνα να περασουμε για λιγο αλλα ηταν κουρασμενος..... την εχει πεσει τωρα λιγο.
όχι δεν το ήξερα, κατάλαβα Μητσάκο
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...
Το μέρος που μεγάλωσα σαν τι σου φένεται ας πούμε.
Πχ.Τριτοκοσμική χώρα;
Δεν θα το ελεγα ετσι.... περισσοτερο μου θυμησε μια εποχη πιο παλια που οι ανθρωποι ηταν πιο ελευθεροι στους δρομους... γειτονεια ρε παιδι μου.
Αυτο παντως με τον πιτσιρικα δεν μου καθησε καλα.... στα 20 και με παιδι.