Αυτο ενοουσα και εγω λεγοντας οτι υπαρχουν αλλοι πανω απο μενα..,
διαφορετικο επιπεδο εξελιξης αλλα που να βρω η ξανθια ,την καταλληλη εκφραση
Εγώ κατάλαβα τι εννοούσες ξανθούλα μου κι ας μην είχες την κατάλληλη έκφραση!
και τα επιπεδα για μενα εχουν την μορφη σκαλας και οχι ευθειας γραμμης ,γι αυτο λεω οτι υπαρχουν αλλοι πανω απο μενα
Το οτι θαυμαζω ,σεβομαι και στοχευω να φτασω στο επιπεδο της Βασως καποια μερα, δε σημαινει οτι νιωθω κατωτεροτητα αλλα οτι δε θελω να παραμεινω στασιμη στο ΤΩΡΙΝΟ μου επιπεδο
Είσαι σε πολύ καλό δρόμο
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
BAΣΩ
Το κυριότερο θέμα, είναι ότι και αυτοί που νομίζουν ότι είναι καλά στην ζωή τους, μέσα σε ένα ανεπτυγμένο νοητικό και ένα άριστο φυσικό επίπεδο, "νοσούν" ίσως περισσότερο, γιατί δεν ξέρουν τι τους λείπει...Δεν φαντάζονται!
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Ρε Μαιρουλα πως τα καταφερες? ....σπαω το κεφαλι μου
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Βασωωωωωωωωω εχω πεσει κατω πια ελα μασε με !!!!!!!!
Μαιρουλα απο οταν γραφτηκαμε στο φορουμ εγω και η Δωρουλα διναμε ρεστα στις παραθεσεις τωρα τριτωσε !!! και η Βασω διορθωνε!!!!
καλως ηρθες στο κλαμπ μας..
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου