Θέλω να μείνω στα αισθήματα μου
Να νιώσω τον Εαυτό μου και το χάος που έχει δημιουργηθεί όλον αυτόν τον καιρό, μετά την αποχώρηση του Γιάννη
Με αγάπη και ευγνωμοσύνη για την αλήθεια
Η αλήθεια μπορεί να έχει δύο όψεις, δεν το ξεχνώ
΄Όμως αυτή την στιγμή δεν με ενδιαφέρει η αλήθεια ούτε την Πέννης, ούτε καμιάς άλλης
Με ενδιαφέρει η αλήθεια που βιώνω εγώ, γιατί αυτή θα μου δείξει τον δρόμο παρακάτω
Εδώ μέσα είναι το σπίτι μου
Δεν έχω μοιραστεί μαζί σας μόνο ένα αόριστο όραμα
ένα άψυχο ολοφώτεινο όραμα, που δεν έχει στηρίγματα στην ζωή μας.
Εχω μοιραστεί όλον τον Εαυτό μου μαζί σας, χωρίς ποτέ να παρεμβληθεί η παραμικρή σκιά μεταξύ μας. Ξεκάθαρη και φωτεινή είναι η αλήθεια μου, το ίδιο λευκή, σαν την αγάπη μου για εσάς!
Το γνωρίζω πολύ καλά ότι το ανθρώπινο στοιχείο που έχει δομήσει την προσωπικότητά μας περιέχει μέσα του την πόλωση.
Και η αγάπη μου δεν θα μπορούσε να είναι αγνή, αν αυτήν την πόλωση την έφερνα ενεργά και στο σπίτι μας!
΄Ολο αυτό που βίωσα εχτές μαζί σας, όπου σε όποιο ποστ και να έμπαινα, διάβαζα και έκλαιγα, όλη σας η αγάπη για μένα, όπου σε όποιο ποστ έμπαινα και διάβαζα ήταν φωτεινή και χωρίς σκιές, έκλεισε τους πόλους της λύπης και της χαράς, κάνοντας τους μια ευλογημένη σιωπή
Αδικία και δικαιοσύνη, ηθική και ανηθικότητα, καλό και κακό είναι οι δοκιμασίες μας, αυτές που μας αποδεικνύουν καθημερινά ότι η ζωή μας δεν είναι ένα τυχαίο συμπαντικό φαινόμενο, αλλά μια φωτεινή διαδρομή που τα περιέχει όλα.
΄Ετσι με σεβασμό σ αυτό το «όλα» και απεριόριστη αγάπη στον πόνο των ανθρώπων, υποκλίθηκα στην δοκιμασία μου και την αγκάλιασα.
Ο Γιάννης φωτίζει την ζωή μου και ότι μου ήρθε πικρό και αταίριαστο με την αγάπη που έχω μέσα μου, το ενσωματώνω στο «όλα» και στο κρυστάλλινο αστέρι που έχω στην καρδιά μου και χτυπάει στον ρυθμό της ανθρωπότητας
Πάντα στην ζωή μας θα έρχονται άνθρωποι που με τις πράξεις τους θα «προσβάλουν» τον θεό
Τώρα κατάλαβα, ότι αυτό γίνεται γιατί δεν τον γνωρίζουν
Και ας έχουν κάνει όλα τα πνευματικά σεμινάρια που υπάρχουν στην γη, για να τον μάθουν
Τους διαφεύγει ίσως, ότι ο θεός δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο μάθησης
Τον θεό τον βιώνουμε μέσα από την αγάπη, την συγχώρεση και την ίδια μας την θαυμάσια ζωή
Εύχομαι με όλη μου την ψυχη, να βρεθούν για όλους οι διαδρομές για να επιστρέψουν στην καρδιά του θεού
Μέχρι τότε, εγώ θα μείνω εδώ για να βοηθώ στην αποκατάσταση του εσωτερικού σχεδίου αγάπης!!
Σας παρακαλώ ταπεινά και με άπειρη ευγνωμοσύνη και αγάπη, να μην χρησιμοποιήσετε ξανά αυτά τα ποστ για τον Γιάννη
΄Οσοι νιωθουν ότι χρειάζονται ακόμα την παρουσία του για να βρουν την διαδρομή τους, ας πάνε στο κοιμητήριο που φιλοξενεί το σώμα του και ας κλάψουν για την χαμένη τους δύναμη
Και όταν καταλάβουν ότι ο Γιάννης δεν τους έδινε παρά μια πλασματική δύναμη, όταν καταλάβουν ότι η συνύπαρξη δεν περιέχει μόνο το σωματικό επίπεδο των ανθρώπων, τότε θα σεβαστούν και το σπίτι μας και την θεραπεία τους!!!
Μια αγκαλιά για όλους και άπειρα ευχαριστώ για όλη σας την συμπαράσταση