Αντίο Γιάννη....

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Δύσκολες οι ώρες που περνάς και εσύ και όλη η οικογένεια του Γιάννη 'σας' (και Γιάννη 'μας' για όσους είχαμε την ΤΥΧΗ να τον γνωρίσουμε)..
Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πώ παρά μόνο ότι ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ στην κατάθεση της ψυχής σου και ακόμη περισσότερο γιατί την "έβγαλες προς τα έξω", εδώ στο φόρουμ.
Δεν ήξερα ότι ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ τον ΑΝΘΡΩΠΟ που έφυγε από αυτή τη ζωή!
τι κατάθεση ψυχής ήταν αυτή...
Δύσκολες οι ώρες που περνάς και εσύ και όλη η οικογένεια του Γιάννη 'σας' (και Γιάννη 'μας' για όσους είχαμε την ΤΥΧΗ να τον γνωρίσουμε)..
Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πώ παρά μόνο ότι ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ στην κατάθεση της ψυχής σου και ακόμη περισσότερο γιατί την "έβγαλες προς τα έξω", εδώ στο φόρουμ.
στο φως αγάπη μου είναι...μην αμφιβάλεις ποτέ για ότι σου λέγω...
στο έχω υποσχεθεί, μόνο αλήθεια...ακόμα και αν σε "πονάει"...
Αχ... Βασούλα μου μπέρδεμα είναι ετούτη η ζωή, αλλά εντάξει, γι'αυτό ερχόμαστε.. για να πάρουμε μαθήματα, για να εξελιχθεί η ψυχή μας για να... για να.... και γνωρίζουμε ανθρώπους και φίλους και την οικογένειά μας.....αλλά...............άσε...... μην γράψω παραπάνω...προς το παρόν τουλάχιστον...Ο Γιάννης βρέθηκε κοντά σου για να δώσει φως στον δρόμο σου...δεν ήταν "κομήτης" και ούτε θα σβύσει ποτέ...
Είναι ένα λαμπερό αστέρι, που φωτίζει όλο και πιο πολύ τους δρόμους μας!
Δεν ήξερα ότι ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ τον ΑΝΘΡΩΠΟ που έφυγε από αυτή τη ζωή!
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Reiki Center - Ρεικι
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Reiki Center - Ρεικι
- Madraoulas
Εμμανουελα μου γλυκια..το εγραψα και στο Κατερινακι...δεν 'εχασες' τιποτα..αντιθετα...'κερδισες' πολλα!!!..τιποτ αλλο...κι εμεισ ολοι εδω εχοθμε 'κερδισει' πολλα!
Φιλια πολλα
Φιλια πολλα
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Έμμα σε αγαπώ!!φαίρνω και ξαναφαίρνω αυτες τις μέρες στο νου μου και στην καρδιά μου, την πρώτη φορά που σας γνώρισα όλους μαζί,(ήταν άραγε τυχαίο??) και το Γιάννη μου, και τη Χρυσούλα μου, και την Βάσω μου και εσένα!!μοιράστήκαμε τόσα πολλά εκείνες τις μέρες, ήταν η πρώτη μου επαφή με την αληθινή εν'εργεια της αγάπης και του φωτός!!πάντα στην καρδιά μου μεσα θα φυλάσσω αυτές τις στιγμές που πέρασα μαζί σας σαν πολύτιμο φυλακτό!!!
Χρυσούλα μου δε σου το έχω πει ποτέ αλλά να ξέρεις σε αγαπώ!!!! :sad:

Χρυσούλα μου δε σου το έχω πει ποτέ αλλά να ξέρεις σε αγαπώ!!!! :sad:
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
- CHRYSSOULA
Δεν χρειαζόταν αγάπη μου γιατί τα μάτια σου και η ζεστή σου αγκαλιά κάθε φορά που βρισκόμαστε είναι πάνω από λέξεις.....Χρυσούλα μου δε σου το έχω πει ποτέ αλλά να ξέρεις σε αγαπώ!!!!
Και εγώ δυσκολεύομαι να εκφράσω τα συναισθήματα μου με λέξεις..Όμως αφήνω την καρδούλα μου ανοικτή και τότε ο άλλος το εισπράττει.....

Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Χρυσούλα πραγματικά σε αγαπώ πολύ!!!Δεν χρειαζόταν αγάπη μου γιατί τα μάτια σου και η ζεστή σου αγκαλιά κάθε φορά που βρισκόμαστε είναι πάνω από λέξεις.....
Και εγώ δυσκολεύομαι να εκφράσω τα συναισθήματα μου με λέξεις..Όμως αφήνω την καρδούλα μου ανοικτή και τότε ο άλλος το εισπράττει.

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Η Δωρούλα ατην Αθήνα ήταν μία ΟΑΣΗ !!

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι