Κατ' εμέ η αγάπη πηγάζει έσωθεν.
όπως ακριβώς και ο θεός...
Αποστόλη δεν θα μπορέσεις εύκολα να έχεις γνώση για τον Εαυτό σου, αν αποκλείσεις ένα κομμάτι σου...
Η συμπαντική ενέργεια δεν λέει και πολλά πράγματα...΄Ισως αν το δεις πιο βαθιά και πνευματικά το θέμα με την ενέργεια, μπορέσεις να κατανοήσεις περισσότερο τι σημαίναι Αγάπη και τι θεός...
Σαφώς δεν αφορά καμία δογματική πίστη, έτσι όπως το αναφέρεις...και για να καταλαβαινόμαστε είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα υποστηρίξει τον χριστιανισμό...
όμως είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα ο χριστιανισμός με τον θεό...Και μόνο από αντίδραση στα θρησκευτικά πρότυπα κάποιος θα πει "δεν πιστεύω παρά στο σύμπαν"...
αν η ενέργεια για σένα έρχεται από το σύμπαν, τότε ο θεός για σένα είναι εκτός σου και καλά κάνεις και δεν τον πιστεύεις...
όμως στον 1ο βαθμό κανείς δεν σου μίλησε για την ολότητά σου?
απορώ...Το πνευματικό πεδίο του ανθρώπου δεν ειναι ουτοπία, ούτε φαντασία μερικών...
Για μένα τουλάχιστον είναι βιωμένη εμπειρία και μέσα σ'αυτό ο θεός μου αποκαλύφτηκε...
Και μεταξύ μας...χωρίς γένια! Ευτυχως είχε ξυριστεί...για να κάνουμε και το απαραίτητο χιούμορ!
σεβομαι απόλυτα όμως την πίστη σε οτιδήποτε, αν σε βοηθά να εισαι μέρος της ανθρωπότητας και ο Εαυτός Σου...
όχι "καλύτερος" όπως ανάφερες προηγουμένως...Απλά ο Εαυτός σου ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ...
Ξέρεις είμαι πάντα της άποψης ότι η πίστη σε οτιδήποτε, αν είναι βαθιά και ξεκαθαρισμένη από πρότυπα, σε κάνει να αναγνωρίζεις την ΖΩΗ μέσα από την καρδιά σου...Ε, αυτό αν συμβει, τότε ποιός νοιάζεται για το πως τον λένε τον δικό σου θεό?
Μου αρκεί να μην ειναι η ζωή ουτοπία, όλα τα άλλα ο καθένας μας τα λέει με το όνομα της αλήθειας του...