ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ -ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Άβαταρ μέλους
Ellaki
Δημοσιεύσεις: 27248
Εγγραφή: 30 Ιούλ 2007 11:02 am
Τοποθεσία: Αγάπη

Re: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ -ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δημοσίευση από Ellaki »

μου συνέβη το καλοκαίρι και ανακάλυψα ότι πρόκειται για διαολομπαλίτσες
πας να την πιάσεις και χωρίζεται σε άλλες μικρότερες που τσουλάνε μακριά ~x(
μου πήρε πολλή ώρα να τις μαζέψω :)) :)) :))
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 29912
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 6:45 pm

Re: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ -ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Ευχαριστούμε Αλεξιάκι >:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33486
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 2:43 pm

Re: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ -ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δημοσίευση από Annoula »

>:d< >:d< :romance-kisscheek:
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ
Δημοσιεύσεις: 15907
Εγγραφή: 25 Οκτ 2009 7:29 pm
Τοποθεσία: θεσσαλονικη

Re: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ -ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

ευχαριστούμε Αλεξάκι :romance-kisscheek: >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 24521
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2007 9:04 pm

Re: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ -ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Πόση στέβια έχουν οι σοκολάτες «με στέβια»;


Κωνσταντίνος Ξένος
Κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος M.Sc., Ph.D.cand.

Το 1887, ο Ελβετός βοτανολόγος Dr. Moises Santiago Bertoni εξερευνώντας τα δάση της Ανατολικής Παραγουάης πρώτο-ανακαλύπτει τις ιδιότητες της Στέβιας, ενός θάμνου που φθάνει τα 80 cm ύψος.

Αρκετό καιρό μετά, στην επιστημονική έκδοση που επιμελείται, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ένα κομματάκι φύλλου Στέβιας λίγων τετραγωνικών χιλιοστών είναι ικανό να παράγει μια γλυκιά αίσθηση στο στόμα που διαρκεί για μια ώρα, ενώ μερικά μικρά φύλλα είναι επαρκή για να γλυκάνουν ένα φλιτζάνι καφέ ή ένα δυνατό τσάι».

Το 1931, Γάλλοι χημικοί προσδιορίζουν τους βασικούς γλυκοζίτες που δίνουν στη Στέβια τη γλυκιά γεύση. Από αυτούς τους γλυκοζίτες ιδιαίτερο επιστημονικό αλλά και τεχνολογικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν, η στεβιοσίδη με γλυκαντική ισχύ 250-300 φορές μεγαλύτερη της κοινής ζάχαρης και η Ρεμπαουδιοσίδη Α με γλυκαντική ισχύ 200-300 φορές μεγαλύτερη της κοινής ζάχαρης.
Σε αυτό το σημείο να τονίσω πως η γλυκαντική ισχύς μια ουσίας ποικίλει ανάλογα με τη καθαρότητα της, τη θερμοκρασία, το pH, τη παρουσία άλλων συστατικών της τροφής, κλπ.

Η Ρεμπαουδιοσίδη Α και η Στεβιοσίδη έχουν μεγάλο μοριακό βάρος (967,01 και 804,9 αντίστοιχα) και συνεπώς δεν απορροφώνται από τον εντερικό σωλήνα. Παράλληλα ο άνθρωπος δεν έχει ένζυμα αποδόμησης των ουσιών αυτών.
Είναι λοιπόν εύλογο, πως αν η ανθρώπινη βιοχημεία μπορεί να επηρεαστεί από τις ουσίες αυτές, κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο από τον μεταβολισμό τους στον εντερικό σωλήνα και όχι από την απευθείας απορρόφηση τους.

Πράγματι η Ρεμπαουδιοσίδη Α και η Στεβιοσίδη μεταβολίζονται από την ανθρώπινη εντερική χλωρίδα (κυρίως από τα βακτηριοειδή) σε Στεβιόλη.
Η Στεβιόλη παραμένει ανεπηρέαστη από τη δράση των μικροοργανισμών της εντερικής χλωρίδας και ακολουθεί τους δρόμους της απορρόφησης και της απέκκρισης.

Στις 12.11.2011 δημοσιεύτηκε στην επίσημη εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης η τελική έγκριση των γλυκοζιτών Στεβιόλης για χρήση ως γλυκαντική ουσία στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η ασφάλεια της Στέβιας, η μηδενική θερμιδική της απόδοση αλλά κυρίως η φυσική της προέλευση, προσδίδουν γρήγορα σε αυτό το γλυκαντικό μια τεράστια δημοφιλία.

Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, κυκλοφορούν στην αγορά δεκάδες τρόφιμα με Στέβια, τα οποία υπέρ-προβάλλονται ως πολύ καλύτερα των αντίστοιχων που εμπεριέχουν ως γλυκαντική ουσία την κοινή ζάχαρη ή γνωστά υποκατάστατα της… και κάτι τέτοιο ενδέχεται να ήταν αληθές… με μια βασική προϋπόθεση όμως…
η Στέβια να έχει αντικαταστήσει εξ ολοκλήρου την κοινή ζάχαρη ή τα άλλα τεχνητά γλυκαντικά… Αυτό όμως σπανίως συμβαίνει στα επεξεργασμένα τρόφιμα διότι η Στέβια αλλοιώνει έντονα τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους (κυρίως την υφή και την γεύση) αν χρησιμοποιηθεί έστω και σε μέτριες ποσότητες.

«Τροφή»: Αυτό το έχουμε διαπιστώσει όλοι όσοι θελήσαμε να φτιάξουμε για παράδειγμα σιρόπι με στέβια. Διαπιστώσαμε πως δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε την ζάχαρη, διότι με την στέβια είναι αδύνατον να πάρουμε και την ποσότητα που θέλουμε, αλλά και να πήξει το σιρόπι μας, οπότε αντιλαμβάνεστε τι θέλει να πει.

Κάπου εδώ ξεκινά και η ιστορία με τις σοκολάτες «με Στέβια»…
Οι καταναλωτές λαμβάνουν το μήνυμα μέσω των διαφημίσεων αυτών των προϊόντων, ότι θα αγοράσουν μια σοκολάτα η οποία εμπεριέχει Στέβια και όχι ζάχαρη… Πουθενά όμως και ποτέ δεν ακούστηκε στις τηλεοπτικές και όχι μόνο διαφημίσεις, η λέξη πολυόλες…

Οι σοκολάτες «με Στέβια» λοιπόν είναι ουσιαστικά σοκολάτες με μεγάλη ποσότητα πολυολών, ποσότητα που μπορεί να φθάσει και τα 48 γρ./100 γρ. σοκολάτας (ανάλογα το είδος της σοκολάτας – γάλακτος ή μαύρη – αλλά και το είδος της πολυόλης που χρησιμοποιείται – μαλτιτόλη ή ερυθριτόλη).

Ενδέχεται λοιπόν η μισή σοκολάτα να είναι πολυόλες…
Και η Στέβια; θα αναρωτηθεί κάποιος… η ελκυστική για τον καταναλωτή πλην ακριβή για την βιομηχανία Στέβια ή πιο σωστά οι γλυκοζίτες στεβιόλης, δεν ξεπερνούν τη ποσότητα των 0,005 γρ. ανα 100 γρ. προϊόντος!!! Ναι καλά διαβάσατε… λιγότερο από 0,005 γρ./ 100 γρ!

Οι πολυόλες (ή σακχαροαλκοόλες) είναι μια ομάδα υδατανθράκων χαμηλής απορρόφησης από τον ανθρώπινο οργανισμό, με συνέπεια αφενός να μην επηρεάζουν τα επίπεδα του σακχάρου όπως η κοινή ζάχαρη και αφετέρου να κατέχουν χαμηλότερη θερμιδική απόδοση από αυτή (2,4 θερμίδες έναντι 4 θερμίδων ανά γραμμάριο, αντίστοιχα).
Οι ουσίες αυτές κατάφεραν να αντικαταστήσουν στις σοκολάτες την ζάχαρη με επιτυχία, κυρίως λόγω του όγκου που προσδίδουν (γιαυτό και ονομάζονται και γλυκαντικά όγκου).

Όσοι λοιπόν το παράκαναν με την ποσότητα κατανάλωσης τέτοιων σοκολατών και βίωσαν διαφόρων ειδών γαστρεντερικές διαταραχές, σίγουρα δεν πρέπει να κατηγορούν την Στέβια, η οποία σχεδόν δεν υπάρχει στις σοκολάτες αυτές (ούτε και εμφανίζει ανάλογες παρενέργειες), αλλά τις πολυόλες!

Οι παρενέργειες που μπορεί να προκύψουν από τη συχνή κατανάλωση μεγάλης ποσότητας πολυολών, αφορούν γαστρεντερικές διαταραχές και επίταση του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου, γι` αυτόν ακριβώς το λόγο και πρέπει να αποκλειστούν όταν επιβάλλεται να εφαρμοστεί το σχετικά νέο «θεραπευτικό» διατροφικό πρωτόκολλο για διάφορα γαστρεντερικά προβλήματα που ακούει στο όνομα FODMAPs.

Τώρα λοιπόν γνωρίζετε πως όταν σας διαφημίζουν μια σοκολάτα «με Στέβια» στη πραγματικότητα αναφέρονται σε μια σοκολάτα με πολυόλες και ίχνη Στέβιας, της οποίας μάλιστα η μικρή σχετικά διαφορά στην θερμιδική απόδοση από μια κλασική σοκολάτα με ζάχαρη, δεν δικαιολογεί επ’ ουδενί τη μεγάλη και συχνή κατανάλωση της…

Το καλλίτερο που έχετε να κάνετε, είναι να διαλέξετε μία σοκολάτα μαύρη, με μεγάλη περιεκτικότητα σε κακάο, όπως διάφορες κουβερτούρες ή οι υγείας και να φροντίζετε να καταναλώνετε λίγη κάθε φορά.

http://proionta-tis-fisis.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

__________________________________________________________
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Ellaki
Δημοσιεύσεις: 27248
Εγγραφή: 30 Ιούλ 2007 11:02 am
Τοποθεσία: Αγάπη

Re: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ -ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δημοσίευση από Ellaki »

καλό :x :x :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ
Δημοσιεύσεις: 15907
Εγγραφή: 25 Οκτ 2009 7:29 pm
Τοποθεσία: θεσσαλονικη

Re: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ -ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

ευχαριστούμε :romance-kisscheek: >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 29912
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 6:45 pm

Re: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ -ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Ευχαριστούμε Αλεξιάκι >:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 24521
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2007 9:04 pm

Re: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ -ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Η Αλήθεια για τις μερέντες


Η πρώτη μερέντα κατασκευάστηκε το 1946, το Nutella είναι η εμπορική ονομασία ενός ιταλικού ζαχαρούχου σε κρέμα σοκολάτας φουντουκιού, που είναι δημοφιλές σε όλο τον κόσμο και το οποίο τα παιδιά λατρεύουν!

Οι γονείς το θεωρούν ως ένα βάζο γεμάτο θρεπτικά φουντούκια και λίγη σοκολάτα και ταΐζουν τα παιδιά τους με αυτό ως μέρος ενός υγιεινού και ισορροπημένου πρωινού.Τα οφέλη της μερέντας
… είναι ανύπαρκτα.

Οι μερέντες δεν προσδίδουν κάποιο όφελος για την υγεία, επειδή μόνο το 10% της κρέμας περιέχει φουντούκια.

Για παράδειγμα, δύο κουταλιές της σούπας μερέντας περιέχουν 11 γραμμάρια λίπους (3,5 g κορεσμένα), και 21 γραμμάρια ζάχαρη, τα οποία είναι 200 ​​θερμίδες. Μια κανονική σοκολάτα περιέχει 12-16 γραμμάρια λίπους και 250 θερμίδες.

Σύμφωνα με την ετικέτα στο βάζο, η μερέντα περιέχει:
«Ζάχαρη, φοινικέλαιο, φουντούκια, κακάο, αποβουτυρωμένο γάλα, μειωμένα ορυκτά ορρού γάλακτος (γάλα), λεκιθίνη σόγιας ως γαλακτωματοποιητή, βανιλλίνη: ένα τεχνητό άρωμα»

Έτσι, η ζάχαρη είναι το νούμερο ένα συστατικό και τα φουντούκια είναι στην τρίτη θέση.
και η ζάχαρη, δεν χρειάζεται… συστάσεις: Επεξεργασμένη ζάχαρη: Η Πικρή Αλήθεια…

Πως η ζάχαρη προκαλεί πρόωρο θάνατο σε οργανισμούς
και το κακό είναι πως πάρα πολύ συχνά ΔΕΝ ξέρουμε καν ότι την καταναλώνουμε, αλλά ούτε και τις τεράστιες ποσότητες που περιέχουν αρκετά τρόφιμα.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά τα« φυσικά »συστατικά.

Φοινικέλαιο
Μια μελέτη σε ανθρώπους το 1997 διαπίστωσε ότι ένα ενεργό συστατικό στο φοινικέλαιο προκαλεί αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα.

Επόμενη μελέτη, το 1999, δημοσίευσε τις επικίνδυνες επιπτώσεις του οξειδωμένου φοινικέλαιου, που βρίσκεται σε πολλά επεξεργασμένα τρόφιμα, συμπεριλαμβανομένης της μερέντας. Το οξειδωμένο φοινικέλαιο προκαλεί αναπαραγωγική τοξικότητα και είναι τοξικό για το ήπαρ, τους νεφρούς, την καρδιά και τους πνεύμονες.

Διότι όπως όλα τα φυτικά έλαια όταν οξειδωθούν προκαλούν φλεγμονές, οπότε ο οργανισμός αναγκάζετε να παράγει την «κακή» χοληστερίνη για να καταπολεμήσει τις φλεγμονές..
και Προσοχή: Γιατί τα φυτικά λάδια είναι επικίνδυνα για την υγεία

Μειωμένα Ορυκτά Ορρού γάλακτος
Ο ορρός γάλακτος είναι προϊόν των αγελάδων που έχουν τραφεί με γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, ορμόνες και αντιβιοτικά.

Ο ορρός γάλακτος στεγνώνεται με θερμότητα και με αυτή τη διαδικασία χάνει σχεδόν το 90% των όποιων θρεπτικών ουσιών του, καθιστώντας το εντελώς άχρηστο.Λεκιθίνη σόγιας

Η λεκιθίνη σόγιας παράγεται όταν ένας χημικός διαλύτης εξάγει σογιέλαιο από ακατέργαστη σόγια. Στη συνέχεια, θα «αποκομμιωθεί» με νερό έως ότου η λεκιθίνη διαχωριστεί από το έλαιο.
Έπειτα θα υποστεί λεύκανση σε μια ξηρή κατάσταση με υπεροξείδιο του υδρογόνου.
Η σόγια πλέον κατά 98% είναι γενετικά τροποποιημένο προϊόν..

Βανιλλίνη
Η βανιλίνη είναι χημικά επεξεργασμένη σε ένα εργαστήριο, χρησιμοποιώντας πετρέλαιο και το 95% αποτελείται μόνο το άρωμα της βανίλιας, με σχεδόν μηδαμινό ίχνος της πραγματικής βανίλιας.

Όξινο γλουταμινικό νάτριο
Επίσης, περιέχει MSG ,το οποίο έχει επιβλαβή επίπεδα της εξιτο-τοξίνης και γλουταμινικού οξέος. Πολλοί επιστήμονες πιστεύουν ότι η εξιτο-τοξίνη οδηγεί σε πολλές νευρολογικές διαταραχές, όπως ημικρανίες και επιληπτικές κρίσεις.
Εδώ και αν μιλάμε για δηλητήριο: Όξινο γλουταμινικό νάτριο: η μάστιγα της σύγχρονης διατροφής!

Επειδή αρέσει δείτε, λοιπόν, πώς μπορείτε να αποφύγετε τα περιττά συντηρητικά, φτιάχνοντάς την στο σπίτι!
Υλικά:
• 340 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος ή σταγόνες σοκολάτας
• 1 φλιτζάνι ωμά, καθαρισμένα φουντούκια
• 2 κουταλάκια της σούπας λάδι καρύδας
• 1 κουταλάκι της σούπας άγλυκο κακάο σε σκόνη
• ½ κουταλάκι του γλυκού υγρή βανίλια ζαχαροπλαστικής
• ¾ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Εκτέλεση:
1. Λιώστε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Όταν το μεγαλύτερο μέρος της λιώσει εντελώς, απομακρύνετε από τη φωτιά και ανακατέψτε απαλά. Έπειτα, αφήστε τη να κρυώσει.

2. Ψήστε τα φουντούκια. Απλώστε τα φουντούκια σε ένα κομμάτι λαδόκολλα και ανοίξτε το φούρνο στους 160 βαθμούς, για 8-10 λεπτά. Ύστερα, βάλτε τα στο multi ή το μπλέντερ για να γίνουν σκόνη.
3. Προσθέστε το κακάο, το λάδι καρύδας, τη βανίλια και το αλάτι και αφήστε τα υλικά να ανακατευτούν μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.
4. Περιχύστε τη λιωμένη σοκολάτα στο μπλέντερ για να ανακατευτεί μαζί με το μείγμα. Στην αρχή, η υφή του ίσως φαίνεται αρκετά υγρή, αλλά στη συνέχεια θα πήξει.
5. Τέλος, τοποθετήστε τη σπιτική Merenda σε ένα γυάλινο αεροστεγές βάζο. Θα διαρκέσει για 2 εβδομάδες- εκτός αν μέχρι τότε έχει εξαφανιστεί!

http://proionta-tis-fisis.com/stamatist ... aidia-sas/" onclick="window.open(this.href);return false;

Πηγή
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

__________________________________________________________
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33489
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 4:23 pm
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Re: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ -ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:-( :)) :)) :)) :romance-heartsthree:
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί


Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 29912
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 6:45 pm

Re: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ -ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δημοσίευση από Ταρούλα »

=p~
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Βικούλα
Δημοσιεύσεις: 25987
Εγγραφή: 08 Φεβ 2012 4:24 pm

Re: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ -ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δημοσίευση από Βικούλα »

Ευχαριστούμε Αλεξάκι, πολύ καλα και τα δυο :romance-kisscheek: >:d< >:d< >:d<

=p~
"Το να είσαι τέλειος είναι μια πρόκληση του «δεν μπορώ»
Το να είσαι ευτυχισμένος είναι η πρόκληση του «Θέλω»…" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Μάνος
Δημοσιεύσεις: 18535
Εγγραφή: 05 Μαρ 2014 8:10 am

Re: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ -ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δημοσίευση από Μάνος »

Ευχαριστούμε Αλεξάκι μου!!!! >:d< >:d< >:d<
Και το πόση μερέντα έχω φάει στη ζωή μου δεν περιγράφεται!!!! :-(
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS
Δημοσιεύσεις: 14369
Εγγραφή: 24 Μαρ 2009 12:36 pm
Τοποθεσία: Universe

Re: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ -ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Αλεξιάκι μου τρέχω να την φτιάξω! :lol: :lol: >:d< >:d< >:d<
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________
Πολέμα και Οραματίσου!
Άβαταρ μέλους
Ifaki
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 3238
Εγγραφή: 06 Απρ 2009 10:42 am
Τοποθεσία: Αγάπη

Re: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ -ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δημοσίευση από Ifaki »

Μόλις γκρεμίστηκε ο κόσμος μου .. εννοώ για τη μερέντα.. =)) =)) =))

Ευχαριστούμε Αλεξάκι :romance-kisscheek:
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου
Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε

_________________
"Πολέμα και Οραματίσου"...

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΥΓΕΙΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ”