Ευχαριστώ την Ιφιγένεια μας, που αποτύπωσε την νέα "ταυτότητα" του φόρουμ μας, με τόσο "αθώο" τρόπο...
Ευχαριστώ και εσάς, που είστε μέλη αυτής της Αθωότητας...
Εδώ μέσα, δεν παλεύουν οι γνώσεις μας να κυριαρχήσουν...Οι διαφωνίες μας δεν αφορούν την "πιο" καλή γνώση...ούτε την δικαίωση...
Αφορούν μόνο την πιο βαθειά κατανόηση, που όσο αλλάζεις την οπτική της αντίληψης σου, τόσο πιο κοντά έρχεσαι με τους Φίλους σου...
Γιατί ο Κόσμος Είσαι Εσύ...Και όσο σ' αυτόν τον Κόσμο προχωράς με Αγάπη, οι εχθροί περιορίζονται μόνο στο σημείο που η αυτοεπίγνωση δεν έχει προλάβει να ανθίσει, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις να γνωρίζεις καλά τι σου υπολείπεται σε Δρόμο...
Αγαπημενη μου Ψυχη
Σε Ευχαριστουμε για αυτην την Βαθια Αγαπη σου που αγκαλιαζει τις Ψυχες μας...
Το Φορουμ υπηρξε "κρυσφηγετο" για τους μοναχικους ταξιδευτες ή αναζητητες, μια Εστια Φωτος και Αγαπης για τον καθενα μας και ενα Σπιτι που χτυπαει σαν Μια Καρδια μεσα στην Ενοτητα της Ψυχης σου...Τωρα ομως ειναι και ο Δρομος της Καρδιας μας, που μεσα απο την Εμπνευσμενη Ζωη σου και την Υπαρξη σου, μας οδηγησε και μας οδηγει καθε Στιγμη στον Θεο!!!
Σε Ευχαριστω για ολα αυτα τα χρονια και για αυτην την Εσωτερικη Πορεια Αγαπης και Αληθειας που μας Διδαξες!!!
Αγαπη-Σοφια-Ενοτητα
Ιφακι μας υπεροχο!!!

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου...
ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι