:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Τυρκουάζ σκιά και φούξια κραγιόν!!!
Ο Μυστικός αριθμός 11
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
ένα φιλάκι?

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Το σίγουρο επίσης είναι ότι ο δρόμος είναι συχνά κρυμμένος για τους 11/2 και είναι υποχρεωμένοι να προχωρούν ψηλαφητά, μέχρι να εδραιωθεί γερά ο εσωτερικός τους κόσμος και να μπορέσουν να διδάξουν τις αλήθειες που εμαθαν σε αυτή την ψηλαφητή τους πορεία.
Είναι άνθρωποι με μεγάλη ένταση.Έχουν μια νευρικότητα λόγω της υψηλής δόνησης του αριθμούς τους, αλλά παράλληλα έχουν μεγάλο κουράγιο κα είναι εξαιρετικά δημιουργικοί
Προορισμός τους: Να μάθουν την υποταγή στα υψηλότερα ιδανικά...!
Είναι άνθρωποι με μεγάλη ένταση.Έχουν μια νευρικότητα λόγω της υψηλής δόνησης του αριθμούς τους, αλλά παράλληλα έχουν μεγάλο κουράγιο κα είναι εξαιρετικά δημιουργικοί
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
Πω πω πολύ μεσα πέφτεις σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά ανθρώπων που έχω γνωρίσει στο 11!επίσης ξέρεις που αλλού τα έχω παρατηρήσει αυτά τα χαρακτηριστικά???στις ακτίνες ενσάρκωσης σύμφωνα με την Μπέϊλι, στο 1 και 7!την προσπάθεια ένωσης των πόλων, όπου μόλις γίνει η αρχή της δουλειάς συνειδητά, το άτομο βιώνει και εκδηλώνει ότι πιο συγκρουσιακό υπάρχει επι γης! προκλητικές οι ενσαρκώσεις προς το τελος!εύκολα κάποιος χάνεται και θεωρώ ότι αντιμετωπίζει πολύ πιο μεγάλες προκλήσεις!Είναι άνθρωποι με μεγάλη ένταση.Έχουν μια νευρικότητα λόγω της υψηλής δόνησης του αριθμούς τους, αλλά παράλληλα έχουν μεγάλο κουράγιο κα είναι εξαιρετικά δημιουργικοί

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι