Εμυ μου, κατά αρχήν να σε καλωσορίσω στην παρέα μας και να σε διαβεβαιώσω και εγώ με την σειρά μου, ότι εδώ μέσα μοιραζόμαστε κυρίως. ΄Αρα ούτε ενοχλείς, ούτε παρεξηγείσαι
Στο θέμα που αναφέρεσαι, θα σου πω την δική μου εμπειρία, γιατί μια απλή άποψη δεν είναι ικανή να κατευνάσει τους φόβους σου.
΄Όταν αποφάσισα να βρω τον Εαυτό μου, αποφάσισα να κάνω ότι μου αναλογούσε σαν μερίδιο προσωπικού δρόμου, και να τον ακολουθήσω με αφοσίωση.
Τα όρια και τις παραμέτρους τις όριζα εγώ, γιατί αυτός ο δρόμος ήταν και είναι δική μου ευθύνη και δεν άφησα κανέναν εκτός από εμένα να βάλει ούτε ένα μικρό πετραδάκι, ώστε να σκοντάψω.
΄Όταν σκόνταφτα και έπεφτα είχα άμεση επαφή με το εμπόδιο που εγώ η ίδια είχα τοποθετήσει σ αυτόν τον δικό μου δρόμο και απλά δεν το έβλεπα
Δεν ξέρω τι εννοείς «μου ζητιέται», αλλά επειδή έχω πολλά χρόνια επικοινωνία, θα ήθελα να σου πω ότι εμένα δεν μου έχει ζητηθεί τίποτα από κανέναν.
Πολλοί επίγειοι δάσκαλοι προσπάθησαν να μου ζητήσουν, ή να μεσολαβήσουν τάχα για να μου ζητηθεί από κάποια πνευματική οντότητα το οτιδήποτε, αλλά δεν «μάσησα»
Οτιδήποτε ήταν να κάνω, το αναγνώριζα με πνευματική συνείδηση και μετά με την φυσική μου δράση το ολοκλήρωνα.
Ο αριθμός νιώθω, λίγη σημασία έχει για την πορεία σου
Και για την πορεία κάθε ανθρώπου
.
Αυτό που είναι να κάνεις για τον Εαυτό σου, δεν μπορεί να επιβληθεί, ούτε να είναι δύσκολο, βαρύ και ακατόρθωτο, γιατί τότε απλά δεν έχεις κατανοήσει τον Εαυτό σου
Η εμφάνιση σωματικών συμπτωμάτων έρχεται όταν τα ψυχικά μας πεδία, δηλαδή το συναισθηματικό κυρίως, είναι γεμάτα μπλοκαρίσματα και φόβους. Ποτέ μία ασθένεια δεν έρχεται σαν τιμωρία για κάτι που έκανες ή δεν έκανες, αλλά έρχεται γιατί ακριβώς δεν γνωρίζεις τον Εαυτό σου ολόκληρο και «παλεύεις» με το πνεύμα και την συνείδηση να ολοκληρώσεις την ζωή σου
Μα η ζωή δεν ολοκληρώνεται παρά μόνο όταν την δεις ολόκληρη
Ότι περιέχεις είναι δικό σου και δεν μπορείς να αφήσεις ένα μέρος του Εαυτού σου έξω, γιατί απλά φοβάσαι να το αγγίξεις.
Η αγάπη δεν είναι συναίσθημα, αλλά η γνώση του θεού
Και ευχομαι να την βιώσεις μαζί του
Ότι χρειαστείς, είμαστε όλοι εδώ για σένα