ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ 2008 ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ
:lol: :lol: :lol:

EXΩ ΤΟ 8 ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ 9 ΤΟ 2008!!!!!!!!!!!!!!!
δε συμφωνώ μεΕπιτυχία, με δυσκολίες
- Σθένος, χωρίς προσκόμματα από απρόοπτες περιπλοκές και
εμπόδια
- Επαγρύπνηση, σκληρή δουλειά και γαλήνη
(αν και θα το ήθελα πολύ....)- Οικονομικά κέρδη, περισσότερες πηγές εισοδήματος και
οικονομική σταθερότητα
- Νέα τολμήματα, όπως ένα νέο σπίτι
Kατά τα λοιπά..πολύ καλά στα επαγγελματικά μου τα λέει ο Γιοχάρης..αλλά τα πολύ καλά τα είδα στο πρώτο 3μηνο του 2007. Μάλλον για μετά έφταιξα εγώ...Περισσότερη γνώση και πρακτικη σοφία
Παρεξηγήσεις και δυσκολίες
-Δυσκολίες στις επιχειρήσεις. Περισσότερη δουλειά, λιγότερα κέρδη
, αλλά δεν έχω καμία. Μήπως πρέπει να ξεκινήσω καμιά αντιπαράθεση για να την κερδίσω??Επιτυχίες σε δικαστικές υποθέσεις
Παραμείνετε αισιόδοξοι, αν επιθυμείτε την επιτυχία που έχετε αναλάβει. Μια υπομονετική και αισιόδοξη στάση θα λύσει τα προβλήματα και θα απομακρύνει τα εμπόδια.
Και αυτό θα γίνει γιατί....Την προοπτική απρόσμενων οικονομικών κερδών, μέσω ενός λαχείου, κληρονομιάς ή άλλης πηγής
.....Θα σφαχτώ με τη διευθύντρια....στο τσακ είμαι....!Μικρές απογοητεύσεις. Είναι πιθανή η ανταλλαγή σκληρών λέξεων με κάποιον ανώτερο
Για να μη σας πω οτι θα της φάω και τη θέση.....΄Ενας χρόνος κατά τον οποίο θα κερδίσετε την εύνοια ατόμων που έχουν θέσεις εξουσίας
Eμμανουέλα, δεν χρειάζεται να σκύψεις το κεφάλι...emmanouela έγραψε:Και μη μου πει κανένας οτι έτσι είναι όπου και να πάω (το ξέρω) και κατέβασε το κεφάλι ή κάνε τα στραβά μάτια.
Eμμανουέλα γιατί ρωτάς? Η επιβεβαίωση έρχεται από την ίδια την ζωή...Δες λοιπόν!!!emmanouela έγραψε:Γιατί το μόνο σίγουρο είναι οτι το έχουμε ήδη καταφέρει....ε Βάσω;;;;;;;
Εντάξει Βασούλα, ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!Vaso έγραψε:Μαράκι αγκαλίτσα οι δυό μας...
Δεν μασάμε όμως έτσι????
Vaso έγραψε:ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6 (κυβερνάται από την Αφροδίτη)
-Καλός για οικογενειακές σχέσεις, χωρίς οικογενειακά προβλήματα
-Καλός για ειδύλλια και για εγκυμοσύνη
-Καλός για επενδύσεις στην διακόσμηση, στην ψυχαγωγία και την διασκέδαση
-Περίοδος απασχόλησης με αντικείμενα καλλωπισμού, αισθησιακές απολαύσεις, εγκόσμιες τέρψεις και δώρα.
papilia bellargus έγραψε:Μεσα πεφτει!
Καλός για ειδύλλια και για εγκυμοσύνη