Ο ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα
Δημοσιεύσεις: 11510
Εγγραφή: 16 Μαρ 2010 8:35 pm

Re: Ο ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

:)) :)) :)) :))


Άλλο ένα 9ράκι εδώ :D
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS
Δημοσιεύσεις: 14369
Εγγραφή: 24 Μαρ 2009 12:36 pm
Τοποθεσία: Universe

Re: Ο ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Εγώ είμαι το 8!! Άλλος κανείς ? :romance-smileyheart: :romance-smileyheart:

Ηλιακός αριθμός 8
Ο αριθμός 8 κατέχει την δόνηση της επιτυχίας, της δύναμης και της εξουσίας. Τα άτομα με αυτό τον αριθμό είναι πολύ πρακτικοί και ειδικότερα οδηγούνται από την καριέρα τους. Αν ο αριθμός 7 αντιπροσωπεύει την Θεία Νοημοσύνη, ο αριθμός 8 αντιπροσωπεύει την νοητική νοημοσύνη και την δύναμη του συνειδητού μυαλού μας. Όταν δεν υπάρχει ισορροπία, η ενέργεια του αριθμού 8 μπορεί να εκδηλωθεί με το να είναι τεταμένη ή νευρική, υλιστική ή ελεγκτική. Μπορεί επίσης να εκδηλωθεί με το να οδηγείται υπερβολικά από τον εγωισμό και χωρίς επαφή με την καρδιά. Αυτοί με τον ηλιακό αριθμό 8, προορίζονται για την επιτυχία στις καριέρες τους και τα πάνε πολύ καλά στο να ‘σκαρφαλώνουν στην εταιρική σκάλα’. Είναι πολύ γενναίοι και δεν φοβούνται να ρισκάρουν, είναι επίσης άριστοι στις διαπραγματευτικές ή νηματουργικές καταστάσεις για να φτάσουν στον στόχο τους. Η ενέργεια του αριθμού 8 είναι επίσης εξαιρετικά ευσυνείδητη και καθιστά ένα σημείο για να σκεφτεί το άτομο τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων εμπλεκόμενων χωρίς να δεθεί συναισθηματικά. Παρόλο που αυτό μπορεί να τους κάνει να φαίνονται απόμακροι στους άλλους, αυτό το χάρισμα τους επιτρέπει να ολοκληρώσουν την δουλειά που χρειάζεται να κάνουν. Στις σχέσεις, τα άτομα με τον αριθμό 8 είναι εξαιρετικά πιστά και χρειάζεται να είναι με ένα σύντροφο που να είναι πολύ δεσμευμένος και αφοσιωμένος. Η ενέργεια του αριθμού 8, επίσης καθοδηγείται από την καριέρα του οπότε πρέπει να προσέχουν πώς να εξισορροπήσουν τον χρόνο και την ενέργεια τους. Η ενέργεια του αριθμού 8 είναι στενά συνδεδεμένη με τα αστρολογικά ζώδια του Αιγόκερου και του Υδροχόου και την ενέργεια του Κρόνου.
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________
Πολέμα και Οραματίσου!
Άβαταρ μέλους
VasilisM
Δημοσιεύσεις: 8049
Εγγραφή: 27 Φεβ 2009 2:55 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Ο ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

Δημοσίευση από VasilisM »

Μπορεί επίσης να υποφέρει με το να σβήσει αν τα άτομα δεν εξασκήσουν την αγάπη για τον εαυτό τους και συνεχώς να τον ελέγχουν ξανά
9αρακι κι εγώ. Σημαντικό! :romance-heartbeating:
Πολέμα και Οραματίσου

Επιστροφή στο “ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ”