2016: H XΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ

Άβαταρ μέλους
ARTYADIS
Δημοσιεύσεις: 14369
Εγγραφή: 24 Μαρ 2009 01:36
Τοποθεσία: Universe

2016: H XΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Το 2016 είναι η χρονιά του πιθήκου

Εικόνα

Δες τι σου επιφυλάσσειΤο 2016 θα είναι το έτος του πιθήκου, ωστόσο δεν ξεκινά την 1η Ιανουαρίου. Το Κινέζικο ζώδιο, αλλάζει την Κινεζική Πρωτοχρονιά, η οποία σύμφωνα με το Σεληνιακό Ημερολόγιο είναι στις 8 Φεβρουαρίου 2016.

Στο κινέζικο ωροσκόπιο ο πίθηκος είναι το 9ο κατά σειρά ζώδιο και ο αριθμός 9 στην κινέζικηπαράδοση σχετίζεται με την υψηλή διανόηση και εξυπνάδα. Μάλιστα, από τα 12 ζώδια, είναι το πιο «ανθρώπινο» και αυτό που εκτιμούν περισσότερο στην Ανατολική φιλοσοφία.

Η επίδραση του πιθήκου κάνει τη χρονιά του ευνοϊκή για όσους ασχολούνται με τις τέχνες και την διανόηση. Επιπλέον, ο πίθηκος από τη φύση του είναι πολύ παιχνιδιάρης και του αρέσει το χιούμορ και ο μιμητισμός, οπότε η χρονιά του πιθήκου θα ωφελήσει και όσους ασχολούνται με παιχνίδιακαι σπορ.

Αν ωστόσο το Κινέζικο ζώδιο σας είναι όντως ο Πίθηκος τότε αυτή η χρονιά θα είναι μάλλον άτυχηγια σας. Γενικά στην κινέζικη αστρολογία πιστεύεται ότι η χρονιά κάθε ζωδίου είναι ιδιαίτερα άτυχη για όσους είναι αυτό το ζώδιο και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με την υγεία τους, τον έρωτα, τη ζωή και την καριέρα τους.

Επίσης σύμφωνα με την κινέζικη αστρολογία, κάθε ζώδιο συνδέεται με ένα από τα πέντε στοιχεία: χρυσός (μέταλλο), ξύλο, νερό, φωτιά ή Γη, πράγμα που σημαίνει ότι η χρονιά του Πίθηκου τηςΦωτιάς, όπως θα είναι το 2016, είναι μια φορά κάθε 60 χρόνια.

Οι άνθρωποι που γεννιούνται στο έτος του πιθήκου είναι πνευματώδεις, ευφυείς και έχουνγοητευτική προσωπικότητα. Χαρακτηριστικά της προσωπικότητας τους είναι επίσης η αταξία, η περιέργεια, και η εξυπνάδα, που τους κάνουν πολύ σκανταλιάρηδες. Οι Πίθηκοι επίσης είναι επίδοξοι φαρσέρ και παρόλο που δεν έχουν κακή πρόθεση, οι φάρσες τους συχνά βλάπτουν τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων.

Γενικά το έτος του πιθήκου δίνει έντονη ενέργεια και ζωτικότητα σε όλα τα ζώδια, καθώς και τηναντοχή και την υπομονή για να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια. Η νέα κινέζικη χρονιά (από τονΦλεβάρη) θα ξεκινήσει με αισιοδοξία και ευελιξία, προσφέροντας ευχάριστη διάθεση, ωστόσο στην πορεία του έτους θα υπάρξουν πολλές ανατροπές και καινοτομίες, αλλά και νέες ευκαιρίεςγια αλλαγές στη ζωή.

Δες ποιο είναι το ζώδιό σου στο κινέζικο ωροσκόπιο εδώ.

http://www.boro.gr/119678/vres-edw-to-z ... istika-toy" onclick="window.open(this.href);return false;

ΠΟΝΤΙΚΙ

Ευνοϊκοί μήνες: Απρίλιος, Ιούλιος, Νοέμβριος
Τυχεροί Αριθμοί: 3, 8, 25
Ενέργεια και νέες προοπτικές τα χαρακτηριστικά του 2016 για το ποντίκι. Θα σας δοθούν ευκαιρίες για νέες πρωτοβουλίες, ενώ ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δώσετε στα επαγγελματικά σας, καθώς ευνοούνται ιδιαίτερα αυτή την περίοδο. Νέες συνεργασίες, ή ακόμη και αλλαγή καριέρας, σας επιφυλάσσει η χρονιά του πιθήκου της φωτιάς. Στα οικονομικά σας, εστιάστε στην σωστή οργάνωση του προϋπολογισμού σας για να αντιμετωπίσετε πιθανά προβλήματα ή άγχη που δημιουργούνται με τα έσοδα σας. Τέλος, στα αισθηματικά, ευνοείται η επισημοποίηση μίας δέσμευσης, ή η απόκτηση ενός παιδιού.

ΒΟΔΙ

Ευνοϊκοί μήνες: Ιούλιος, Σεπτέμβριος, Δεκέμβριος
Τυχεροί Αριθμοί: 9, 12, 19
Αλλαγές θα επιφέρει η νέα χρονιά για το δικό σας ζώδιο, ωστόσο η εργατικότητα και η σταθερότητα σας θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε κάθε εμπόδιο που μπορεί να προκύψει στα επαγγελματικά σχέδια σας. Στα οικονομικά, καλό είναι να αποφύγετε τε περιττά έξοδα και τις επενδύσεις και να δώσετε μεγάλη προσοχή στη σωστή διαχείριση των εσόδων σας. Οσο για τον ερωτικό τομέα, το νέο έτος θα σας φέρει κοντά στον σύντροφο που αποζητάτε, ενώ από τον Μάιο και μετά ευνοείται η επισημοποίηση της οποίας σχέσης και είναι μία ευκαιρία να κάνετε σχέδια μαζί.

ΤΙΓΡΗΣ

Ευνοϊκοί μήνες: Ιούνιος, Οκτώβριος, Δεκέμβριος
Τυχεροί Αριθμοί: 10, 19, 29
Προσοχή στην ανασφάλεια που προκαλούν οι απότομες αλλαγές των πρώτων μηνών. Από την Ανοιξη και μετά, η κατάσταση θα σταθεροποιηθεί και θα μπορείτε να δείτε πιο ξεκάθαρα το τοπίο για να πάρετε αποφάσεις. Οι αλλαγές θα εστιάσουν κυρίως στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στα οικονομικά γι’ αυτό η διαχείριση τους απαιτεί μεγάλη προσοχή. Στα ερωτικά, θα χρειαστούν ορισμένες υποχωρήσεις, προκειμένου να εξασφαλίσετε την ηρεμία με το ταίρι σας και να προχωρήσετε τη σχέση σας σε νέο επίπεδο.

ΚΟΥΝΕΛΙ

Ευνοϊκοί μήνες: Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος
Τυχεροί Αριθμοί: 5, 9, 12
Οι πρώτοι μήνες του νέου κινέζικου έτους (δηλαδή από Φλεβάρη και μετά) θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι, ενώ μέχρι τον Απρίλη θα έρθετε αντιμέτωποι με πολλές προκλήσεις σε πολλούς τομείς σας, που όμως θα σας δώσουν την ευκαιρία να αποβάλλετε καταστάσεις και πρόσωπα που δηλητηριάζουν την ζωή σας. Στα συναισθηματικά, η ευελιξία και η διπλωματία θα σας βοηθήσουν να εξισορροπήσετε κάθε πρόβλημα που δημιουργείται και να βρείτε την λύση που αναζητάτε, ενώ στα επαγγελματικά ανοίγονται νέες προοπτικές που θα σας βοηθήσουν και στον οικονομικό τομέα.

ΔΡΑΚΟΣ

Ευνοϊκοί μήνες: Ιούνιος, Αύγουστος, Οκτώβριος
Τυχεροί Αριθμοί: 6, 7, 30
Θα χρειαστείτε όλη σας την ευφυϊα και την εφευρετικότητα για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που σας περιμένουν τους πρώτους μήνες, ωστόσο από τον Μάιο και μετά, κοπάζει η καταιγίδα του συναισθηματικού τομέα και είναι ώρα για νέες γνωριμίες και μεγάλες αποφάσεις ζωής. Πάντως μέχρι τον Οκτώβριο θα έχετε κατασταλάξει στα νέα δεδομένα. Στα επαγγελματικά, οι δράκοι θα είναι ιδιαίτερα ευνοημένοι φέτος, με ενδιαφέρουσες συνεργασίες, ενώ σημαντική βελτίωση θα υπάρξει και στα οικονομικά.

ΦΙΔΙ

Ευνοϊκοί μήνες: Απρίλιος, Ιούνιος, Οκτώβριος
Τυχεροί Αριθμοί: 8, 19, 24
Εντονη χρονιά με αναταραχές για τα φίδια. Η χρονιά του Πιθήκου δεν ευνοεί την αισθηματική σας ζωή, γι’ αυτό καλό είναι να κάνετε κάποιες συζητήσεις με τους ανθρώπους που αγαπάτε και να προσπαθήσετε να κρατήσετε κάποιες ισορροπίες στα ερωτικά σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες, όμως αυτές δεν θα έχουν διάρκεια, ούτε περιθώρια εξέλιξης. Στα επαγγελματικά προβλέπεται αυξημένη πίεση, ωστόσο αν την διαχειριστείτε σωστά, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε την καριέρα σας. Τα οικονομικά σας θα είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά καλό είναι να αποφύγετε επενδύσεις με μεγάλο ρίσκο.

ΑΛΟΓΟ

Ευνοϊκοί μήνες: Μάρτιος, Ιούλιος, Σεπτέμβριος
Τυχεροί Αριθμοί: 7, 18, 23
Οσοι έχετε ήδη βάλει σε εφαρμογή κάποια σχέδια, το έτος του πιθήκου είναι η ιδανική περίοδος για να τα δείτε να καρποφορούν. Από τον Μάρτιο και μετά θα δείτε μία μεγάλη εξέλιξη στα επαγγελματικά σας, που θα σας δώσει την ευκαιρία για νέες ιδέες και καινοτομίες. Τα οικονομικά ωστόσο δεν θα είναι σε τόσο καλή κατάσταση, αφού θα χρειαστούν ιδιαίτερη διαχείριση και προσοχή. Στα αισθηματικά τα θέλετε όλα ή τίποτα και αναζητάτε ξεκαθαρίσματα, τα οποία θε επιτύχετε μέσα στο καλοκαίρι, όπου θα ξέρετε πλέον ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν από την ζωή σας.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Ευνοϊκοί μήνες: Μάρτιος, Απρίλιος, Οκτώβριος
Τυχεροί Αριθμοί: 9, 12, 20
Μεγάλες επαγγελματικές ευκαιρίες σας περιμένουν στο έτος του πιθήκου και σας δίνουν την ευκαιρία να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας και να εξελίξετε την καριέρα σας, αφού η σκληρή δουλειά σας θα αποφέρει καρπούς, ιδιαίτερα από τον Μάιο και μετά, όπου θα έχει θετική επίδραση και στα οικονομικά σας. Ευνοημένοι είστε και στον ερωτικό τομέα, με ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και σταθεροποίηση των σχέσεων σας. Προσοχή ωστόσο στις παγίδες του παρελθόντος. Ότι έφυγε από τη ζωή σας, καλό είναι να μην του επιτρέψετε να γυρίσει ξανά.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Ευνοϊκοί μήνες: Φεβρουάριος, Ιούλιος, Σεπτέμβριος
Τυχεροί Αριθμοί: 16, 19, 22
Είναι η χρονιά του ζωδίου σας, ωστόσο σύμφωνα με την κινέζικη παράδοση δεν θα είναι η τυχερή σας. Παρόλαυτα, μέχρι τον Μάιο, θα είναι μία ευνοϊκή περίοδος, ενώ μεγάλη βελτίωση θα δείτε στον κοινωνικό και ειδικά στον ερωτικό τομέα, όπου θα νιώσετε για πρώτη φορά σταθερότητα και ασφάλεια στις σχέσεις σας. Προσοχή όμως σε άτομα και καταστάσεις που σας πλήγωσαν στο παρελθόν. Κρατήστε τα μακριά σας. Στα επαγγελματικά σας διακατέχει μία έντονη ανυπομονησία, την οποία θα πρέπει να περιορίσετε για να αποφύγετε τα προβλήματα, καθώς οι αποφάσεις που θα πάρετε ειδικά μετά τον Μάιο θα είναι πολύ σημαντικές και καθοριστικές για την καριέρα σας.


ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Ευνοϊκοί μήνες: Ιανουάριος, Απρίλιος, Σεπτέμβριος
Τυχεροί Αριθμοί: 9, 12, 20
Περίοδος ανατροπών η χρονιά του πιθήκου για σας, καθώς θα αναγκαστείτε να επανεξετάσετε πολλές από τις θεωρίες που σκεφτόσασταν ως τώρα, ενώ θα αλλάξουν άρδην και οι προτεραιότητες σας. Τα επαγγελματικά σας ευνοούνται ιδιαίτερα μέχρι και τον Ιούνιο, όπου θα μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδια σας και να αποδώσουν ικανοποιητικά, ενώ είναι η κατάλληλη περίοδος να εξασκήσετε μία νέα δεξιότητα. Στον οικονομικό τομέα προβλέπεται σταθερότητα και ηρεμία, αρκεί να αποφύγετε τα περιττά έξοδα και τις παράλογες σπατάλες. Στα αισθηματικά φέτος θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο και θα μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα τις καταστάσεις.

ΣΚΥΛΟΣ

Ευνοϊκοί μήνες: Φεβρουάριος, Μάρτιος, Ιούλιος
Τυχεροί Αριθμοί: 5, 7, 21
Η χρονιά του πιθήκου θα είναι για εσάς τα σκυλιά πολύ σημαντική και θα πρέπει να την περάσετε με οργάνωση και αποφασιστικότητα. Τους πρώτους μήνες, μέχρι και τον Μάρτιο, ρίξτε το μεγαλύτερο βάρος σας στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, αφού είναι η καλύτερη περίοδος για να αποφέρουν οι κόποι σας καρπούς. Μετά τον Μάρτιο, θα έρθετε αντιμέτωποι με απρόσμενα έξοδα, που πρέπει να χειριστείτε με σύνεση και ψυχραιμία. Οσο για τον αισθηματικό τομέα, οι εντάσεις τελειώνουν και οι ήδη υπάρχουσες ερωτικές σχέσεις ανανεώνονται, ενώ από τον Ιούλιο οι αδέσμευτοι θα έχουν νέες ευχάριστες γνωριμίες.

ΓΟΥΡΟΥΝΙ

Ευνοϊκοί μήνες: Μάρτιος, Οκτώβριος, Νοέμβριος
Τυχεροί Αριθμοί: 1, 5, 17
Ιδιαίτερα ευνοϊκή η χρονιά του πιθήκου για τα γουρούνια και συγκεκριμένα στον επαγγελματικό τομέα, αφού οι νέες επαφές που θα κάνετε τους πρώτους μήνες του κινέζικου νέου έτους (δηλαδή από τον Φλεβάρη και μετά) θα σας βοηθήσουν πολύ στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Στα οικονομικά, θα προκύψουν μερικά αναγκαία έξοδα από τον Απρίλη μέχρι τον Σεπτέμβρη, που μπορεί να αναστατώσουν τον προϋπολογισμό σας, ωστόσο από τον Οκτώβρη και μετά, θα υπάρξει αισθητή βελτίωση. Στα αισθηματικά, μερικές από τις γνωριμίες που θα κάνετε στις αρχές του 2016 μπορεί να εξελιχθούν σε πολύ ρομαντικές σχέσεις, δίνοντας σας το έναυσμα να κάνετε σχέδια για το μέλλον.

@};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________
Πολέμα και Οραματίσου!
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος
Δημοσιεύσεις: 21044
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 03:37
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: 2016: H XΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Δεν ξέρω αν σαν έτος είναι ευνοίκό, μέχρι στιγμή πάντως λίγο γαμιώντας μας πάει. 8-} 8-} 8-}
ΚΟΥΝΕΛΙ

Ευνοϊκοί μήνες: Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος
Τυχεροί Αριθμοί: 5, 9, 12
Οι πρώτοι μήνες του νέου κινέζικου έτους (δηλαδή από Φλεβάρη και μετά) θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι, ενώ μέχρι τον Απρίλη θα έρθετε αντιμέτωποι με πολλές προκλήσεις σε πολλούς τομείς σας, που όμως θα σας δώσουν την ευκαιρία να αποβάλλετε καταστάσεις και πρόσωπα που δηλητηριάζουν την ζωή σας. Στα συναισθηματικά, η ευελιξία και η διπλωματία θα σας βοηθήσουν να εξισορροπήσετε κάθε πρόβλημα που δημιουργείται και να βρείτε την λύση που αναζητάτε, ενώ στα επαγγελματικά ανοίγονται νέες προοπτικές που θα σας βοηθήσουν και στον οικονομικό τομέα.
Πάντως το δικό μου μου άρεσε. O:-) O:-) O:-)
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 87223
Εγγραφή: 23 Απρ 2007 23:47
Τοποθεσία: Σείριος

Re: 2016: H XΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ

Δημοσίευση από Vasoula »

λίγο γαμιώντας μας πάει
άντε καλέ :-j
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
AMALIA
Δημοσιεύσεις: 21571
Εγγραφή: 13 Ιαν 2008 01:14
Τοποθεσία: ΚΕΡΚΥΡΑ

Re: 2016: H XΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ

Δημοσίευση από AMALIA »

:)) :)) :)) :)) :))


Δημητρουλα ευχαριστουμε >:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS
Δημοσιεύσεις: 14369
Εγγραφή: 24 Μαρ 2009 01:36
Τοποθεσία: Universe

Re: 2016: H XΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ

Δημοσίευση από ARTYADIS »

:) :* :* :* >:d< >:d< >:d<
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________
Πολέμα και Οραματίσου!
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 31103
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 02:43

Re: 2016: H XΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ

Δημοσίευση από Annoula »

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
ΑΛΟΓΟ

Ευνοϊκοί μήνες: Μάρτιος, Ιούλιος, Σεπτέμβριος
Τυχεροί Αριθμοί: 7, 18, 23
Οσοι έχετε ήδη βάλει σε εφαρμογή κάποια σχέδια, το έτος του πιθήκου είναι η ιδανική περίοδος για να τα δείτε να καρποφορούν. Από τον Μάρτιο και μετά θα δείτε μία μεγάλη εξέλιξη στα επαγγελματικά σας, που θα σας δώσει την ευκαιρία για νέες ιδέες και καινοτομίες. Τα οικονομικά ωστόσο δεν θα είναι σε τόσο καλή κατάσταση, αφού θα χρειαστούν ιδιαίτερη διαχείριση και προσοχή. Στα αισθηματικά τα θέλετε όλα ή τίποτα και αναζητάτε ξεκαθαρίσματα, τα οποία θε επιτύχετε μέσα στο καλοκαίρι, όπου θα ξέρετε πλέον ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν από την ζωή σας.
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ
Δημοσιεύσεις: 15893
Εγγραφή: 25 Οκτ 2009 08:29
Τοποθεσία: θεσσαλονικη

Re: 2016: H XΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

ΠΙΘΗΚΟΣ

Ευνοϊκοί μήνες: Φεβρουάριος, Ιούλιος, Σεπτέμβριος
Τυχεροί Αριθμοί: 16, 19, 22
Είναι η χρονιά του ζωδίου σας, ωστόσο σύμφωνα με την κινέζικη παράδοση δεν θα είναι η τυχερή σας. Παρόλαυτα, μέχρι τον Μάιο, θα είναι μία ευνοϊκή περίοδος, ενώ μεγάλη βελτίωση θα δείτε στον κοινωνικό και ειδικά στον ερωτικό τομέα, όπου θα νιώσετε για πρώτη φορά σταθερότητα και ασφάλεια στις σχέσεις σας. Προσοχή όμως σε άτομα και καταστάσεις που σας πλήγωσαν στο παρελθόν. Κρατήστε τα μακριά σας. Στα επαγγελματικά σας διακατέχει μία έντονη ανυπομονησία, την οποία θα πρέπει να περιορίσετε για να αποφύγετε τα προβλήματα, καθώς οι αποφάσεις που θα πάρετε ειδικά μετά τον Μάιο θα είναι πολύ σημαντικές και καθοριστικές για την καριέρα σας.
καταπληκτικά :P
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 27583
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 06:45

Re: 2016: H XΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:)) :)) :)) :)) :)) :))

Ευχαριστούμε Δημητρούλα >:d< >:d< >:d<
ΣΚΥΛΟΣ

Ευνοϊκοί μήνες: Φεβρουάριος, Μάρτιος, Ιούλιος
Τυχεροί Αριθμοί: 5, 7, 21
Η χρονιά του πιθήκου θα είναι για εσάς τα σκυλιά πολύ σημαντική και θα πρέπει να την περάσετε με οργάνωση και αποφασιστικότητα. Τους πρώτους μήνες, μέχρι και τον Μάρτιο, ρίξτε το μεγαλύτερο βάρος σας στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, αφού είναι η καλύτερη περίοδος για να αποφέρουν οι κόποι σας καρπούς. Μετά τον Μάρτιο, θα έρθετε αντιμέτωποι με απρόσμενα έξοδα, που πρέπει να χειριστείτε με σύνεση και ψυχραιμία. Οσο για τον αισθηματικό τομέα, οι εντάσεις τελειώνουν και οι ήδη υπάρχουσες ερωτικές σχέσεις ανανεώνονται, ενώ από τον Ιούλιο οι αδέσμευτοι θα έχουν νέες ευχάριστες γνωριμίες.
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα
Δημοσιεύσεις: 11505
Εγγραφή: 16 Μαρ 2010 09:35

Re: 2016: H XΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Ευχαριστούμε Δημητρούλα :x >:d< >:d<
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ
Δημοσιεύσεις: 15893
Εγγραφή: 25 Οκτ 2009 08:29
Τοποθεσία: θεσσαλονικη

Re: 2016: H XΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Ελενάκι =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 22089
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2007 09:04

Re: 2016: H XΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ

Δημοσίευση από ALEXOULA »

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

Δημητρούλα :romance-kisscheek: >:d< >:d< >:d< >:d<
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

__________________________________________________________
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS
Δημοσιεύσεις: 14369
Εγγραφή: 24 Μαρ 2009 01:36
Τοποθεσία: Universe

Re: 2016: H XΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Αλεξιούλα μου κι εγώ... :romance-kisscheek: :romance-adore: >:d<

:) Κοριτσάκια μου! >:d< >:d< >:d<
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________
Πολέμα και Οραματίσου!
Άβαταρ μέλους
JOANNA
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 11110
Εγγραφή: 03 Μάιος 2007 00:03

Re: 2016: H XΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ

Δημοσίευση από JOANNA »

ΚΟΥΝΕΛΙ

Ευνοϊκοί μήνες: Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος
Τυχεροί Αριθμοί: 5, 9, 12
Οι πρώτοι μήνες του νέου κινέζικου έτους (δηλαδή από Φλεβάρη και μετά) θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι, ενώ μέχρι τον Απρίλη θα έρθετε αντιμέτωποι με πολλές προκλήσεις σε πολλούς τομείς σας, που όμως θα σας δώσουν την ευκαιρία να αποβάλλετε καταστάσεις και πρόσωπα που δηλητηριάζουν την ζωή σας. Στα συναισθηματικά, η ευελιξία και η διπλωματία θα σας βοηθήσουν να εξισορροπήσετε κάθε πρόβλημα που δημιουργείται και να βρείτε την λύση που αναζητάτε, ενώ στα επαγγελματικά ανοίγονται νέες προοπτικές που θα σας βοηθήσουν και στον οικονομικό τομέα.
:violin: :violin:

Δημητρουλα μου σε Ευχαριστουμε :romance-kisscheek:
Όπου είναι ο Εαυτός μας είναι και ο Θεός και όπου είναι ο Θεός είναι όλα....

Πολέμα και Οραματίσου

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα
Δημοσιεύσεις: 6272
Εγγραφή: 03 Οκτ 2011 00:22

Re: 2016: H XΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

Vasoula έγραψε:
λίγο γαμιώντας μας πάει
άντε καλέ :-j
δεν καταλαβαινω γιατι το λετε αυτο!!! =)) =)) =)) =)) =))
ΠΙΘΗΚΟΣ

Ευνοϊκοί μήνες: Φεβρουάριος, Ιούλιος, Σεπτέμβριος
Τυχεροί Αριθμοί: 16, 19, 22
Είναι η χρονιά του ζωδίου σας, ωστόσο σύμφωνα με την κινέζικη παράδοση δεν θα είναι η τυχερή σας. Παρόλαυτα, μέχρι τον Μάιο, θα είναι μία ευνοϊκή περίοδος, ενώ μεγάλη βελτίωση θα δείτε στον κοινωνικό και ειδικά στον ερωτικό τομέα, όπου θα νιώσετε για πρώτη φορά σταθερότητα και ασφάλεια στις σχέσεις σας. Προσοχή όμως σε άτομα και καταστάσεις που σας πλήγωσαν στο παρελθόν. Κρατήστε τα μακριά σας. Στα επαγγελματικά σας διακατέχει μία έντονη ανυπομονησία, την οποία θα πρέπει να περιορίσετε για να αποφύγετε τα προβλήματα, καθώς οι αποφάσεις που θα πάρετε ειδικά μετά τον Μάιο θα είναι πολύ σημαντικές και καθοριστικές για την καριέρα σας.
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο

Επιστροφή στο “ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ”