ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος θα σου ρίξει ένα βλέμμα που θα σου σπαράξει την καρδιά. Το κάτω χείλος του θα τρεμουλιάσει και τα μάτια του θα δακρύσουν, ενώ θα ψελλίζει: «Δεν μπορεί να το εννοείς. Τι θα απογίνεις χωρίς εμένα; Εδώ δεν μπορείς να φροντίσεις τον εαυτό σου στα στοιχειώδη... Ορίστε, τι έφαγες το μεσημέρι στη δουλειά; Πάλι βρομιές από το σουβλατζίδικο, έτσι; Γι' αυτό έχεις αρχίσει και παχαίνεις. Πρέπει να σου δίνω φαΐ από το σπίτι, ώστε να κάνεις καλή διατροφή... Μα τι λέω, Θεέ μου... Αφού εσύ με παρατάς... Μα δεν καταλαβαίνεις πως δεν κάνουμε ο ένας χωρίς τον άλλο; » And the Oscar goes to...
Πω, πω νομίζω ότι διαθέτω πολύ περισσότερο εγωισμό (

) από τον τυπικό καρκίνο!
Περισσότερο με εκφράζει ο ωροσκόπος μου:
Ο Κριός θα σε κοιτάξει πετρωμένος, γιατί ασφαλώς δεν το περίμενε εσύ να θέλεις να αφήσεις... ποιον; Εκείνον ;!!! Θα κατεβάσει το κεφάλι όχι φυσικά από ταπείνωση αλλά για να σε κουτουλήσει,
Ο Λέων αρχικά θα σε κοιτάξει με έκπληξη σαν να έχεις ξαφνικά μεταμορφωθεί σε καγκουρό με μπλε ρίγες. Πώς γίνεται κάποιος, οποιοσδήποτε, να διανοηθεί να τον χωρίσει; Είσαι με τα καλά σου; Μέθυσες; Έχεις πάρει ληγμένα; Του κάνεις πλάκα;
Κάποτε χώρισα με Λιοντάρι και τι μου είπε ρε παιδιά!!!
"Το μυαλό σου δεν είναι καθαρό! Κοίτα να ξεζαλιστείς και τα ξαναλέμε!"
Δεν το πιστεύω ααααααααααα=))