Βασουλα

΄Agalitsas έγραψε:![]()
![]()
![]()
Σοφάκι μου το μοίρασμα σου ακούμπησε καρδιά.
Μου έδωσε μια ακόμα πηγή δύναμης για να συνεχίσω να βρω και εγώ τον δικό μου Ήλιο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έτσι Βασούλα μου...Vaso έγραψε:Αυτό που ακούς από ένα αφτί, πες το σε κάποιο άλλο αφτί, διακήρυξε το πάνω στις στέγες.
Κανείς δεν ανάβει το λυχνάρι για να το βάλει κάτω από την καπνοδόχο ή σε κάποιο κρυφό μέρος,
αλλά το βάζει πάνω στον λυχνοστάτη, προκειμένου από μέσα και από έξω να βλέπουν το φως του
(Ευαγγέλιο του Θωμά)
Αυτό το πράγμα με το μοίρασμα... Πόσο θεραπευτικό έχει υπάρξει για μένα... Με έκανε να έρθω σε επαφή με τις ευαισθησίες μου, να κατανοήσω τον άνθρωπο, να χαλαρώσω την αυτοαπόρριψή μου, να νιώσω πως δεν είμαι μόνη... Κάθε μοίρασμα με γεμίζει ευγνωμοσύνη...Μάνος έγραψε:Μοιραστείτε παιδιά!!! Μοιράστείτε ότι θέλετε, ότι νιώθετε, ότι σκέφτεστε, ότι αισθάνεστε...!
Έτσι ακριβώς Σοφία μου... Έτσι ακριβώς!Σοφία έγραψε:Αυτό το πράγμα με το μοίρασμα... Πόσο θεραπευτικό έχει υπάρξει για μένα... Με έκανε να έρθω σε επαφή με τις ευαισθησίες μου, να κατανοήσω τον άνθρωπο, να χαλαρώσω την αυτοαπόρριψή μου, να νιώσω πως δεν είμαι μόνη... Κάθε μοίρασμα με γεμίζει ευγνωμοσύνη...![]()
![]()
![]()
Κάνει το μέσα μου να σκιρτάει με συγκίνηση και νιώθω να διευρύνομαι όποτε ακουμπάω το κομμάτι που μοιράζεται κάποιος
Αυτό που ακούς από ένα αφτί, πες το σε κάποιο άλλο αφτί, διακήρυξε το πάνω στις στέγες.
Κανείς δεν ανάβει το λυχνάρι για να το βάλει κάτω από την καπνοδόχο ή σε κάποιο κρυφό μέρος,
αλλά το βάζει πάνω στον λυχνοστάτη, προκειμένου από μέσα και από έξω να βλέπουν το φως του
(Ευαγγέλιο του Θωμά)
Σοφακι μου ομορφοΨάξε μέσα σου... Βρες τον Ήλιο σου, γιατί όλα γυρνούν γύρω από τον Ήλιο. Βρες το Αστέρι σου και ακολούθησέ το, γιατί μόνο αυτό μπορεί να σου δείξει τον Δρόμο σου. Βρες το Θάρρος σου, την Δύναμή σου, τις Αρετές σου, που είναι ατελείωτες, όπως το Σύμπαν ή την Ανθρώπινη Ψυχή... Γιατί το μόνο που χρειάζεσαι για να Ζήσεις, είναι να είσαι ο Εαυτός σου...