Έχεις πολύ δίκιο!!!Vaso έγραψε:
Διαφέρουν βλέπεις οι προσδοκίες μας και όχι οι φόβοι μας, τελικά...
Γρηγόρη μου, ο καθένας είναι υπεύθυνος όχι μόνο για την ζωή του, αλλά και για την ψευδαίσθησή του, όπως και για την αλήθεια του...Και τα τρία είναι απόλυτοι παράγοντες στις αποδείξεις τους...Δεν αφήνουν κανένα περιθώριο πλάνης σε διάρκεια χρόνου...
Κάποτε, πριν χρόνια, είχα εσωτερική πάλη, στο αν έχω δικαίωμα να διαλύω την πλάνη κάποιου ανθρώπου...
Αποφάσισα πως όχι!
Δεν έχω κανένα δικαίωμα, αν ο ίδιος δεν έχει πρόθεση να την διαλύσει...Μακριά μου λοιπόν, και αγαπημένοι...
Και στο τέλος, είναι πολύ υποκειμενικό θέμα η πλάνη του αλλουνού, γιατί μπορεί απλά να είναι διαφορετική από την δική μας προσδοκία
Σ' αυτό το εσωτερικό ταξίδι της Ζωής, το πρώτο πράγμα που χρειαζόμαστε είναι να αφοσιωθούμε στο δικό μας μονοπάτι, αφήνοντας τους άλλους ήσυχους να είναι όπως θέλουν.
Διαφέρουν βλέπεις οι προσδοκίες μας και όχι οι φόβοι μας, τελικά.../
Καλώς σας βρήκα! Τώρα μένει να γνωριστούμε!Agalitsas έγραψε:Γρηγόρη καλώς μας ήρθες
![]()
![]()
![]()
Κι εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι, επιτέλους, ανάμεσα σε Ανθρώπους!!!Ellaki έγραψε:Γρηγοράκο είναι πολύ ωραία που σε έχουμε μαζί μας![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν φταίει κανείς σ' αυτό...Τίποτα δεν είναι λάθος, γιατί τα φαινόμενα από μόνα τους είναι έτσι ώστε να μας παραπλανούν μεταξύ πραγματικότητας και αλήθειας...
Υποθέτω ότι ο καθένας μπαίνει με μια προσωπική του προσδοκία και όταν δεν ικανοποιείται αυτό που νομίζει ότι θα τον κάνει ευτυχισμένο, τότε φεύγει και ξεχνάει.Και στο τέλος, είναι πολύ υποκειμενικό θέμα η πλάνη του αλλουνού, γιατί μπορεί απλά να είναι διαφορετική από την δική μας προσδοκία
Σ' αυτό το εσωτερικό ταξίδι της Ζωής, το πρώτο πράγμα που χρειαζόμαστε είναι να αφοσιωθούμε στο δικό μας μονοπάτι, αφήνοντας τους άλλους ήσυχους να είναι όπως θέλουν.