Εσύ δέν έχεις και δέν διατίθεσαι να έχεις βιωματική εμπειρία με το reiki.
Ντίνο μου, νομίζω ότι ειμαι ένα από τα πλέον αμφισβητούμενα πρόσωπα του φόρουμ...
Για τον Σκαπανέα συμβόλιζα πάντα την επαφή με τον Ιησού από την μια και την απαξίωση του Χριστιανισμού από την άλλη...
Εκνευρίστηκε ίσως μαζί μου, αμφισβήτησε, υποτίμησε (?) ακόμα την αξία των λογων μου, παρόλο που τα προκαλούσε πάντα.
Ψέμμα και αληθεια έγινα γι' αυτόν... Περιέργεια να δει τα όριά μου...Πολύ περισσότερο έγινα το συναισθηματικό σκαλοπάτι για να φτάσει στην δική του ευαισθησία...και να της ανοιχτεί...
Και όλα αυτά...μέχρι που μου έκανε την μέγιστη τιμή που μπορεί να μου κάνει ένας άνθρωπος, στην φυσική μου έκφραση...
Ζήτησε να τον μυήσω στο ρέικι...
Και αφαίθηκε με αγνότητα να λάβει το μυστήριο, όχι από περιέργεια, αλλά από αγάπη γι' αυτό που ένιωθε να τον μαγνητίζει με το άπειρο...
Ντίνο, η επαφή μας με την ενέργεια χρειάζεται τον χρόνο της...και αυτό το γνωρίζεις κι εσύ καλά...
Το συναισθηματικό μας πεδίο χρειάζεται τον χρόνο του για να φτάσει τα όρια του νοητικού και να ισορροπήσει...
Μην θυμώνεις λοιπόν, αρχικά με τον εαυτο σου, που γράφεις εδώ, κοντρα στην εσωτερική σου φωνή...
Γιατί αυτή η εσωτερική φωνή, ξέρει πολύ καλά τι λέει...
Και ότι γράφεις, από αυτήν ορμώμενος, είναι ένα άνοιγμα για όλους, ακόμα και από αυτούς που νομίζεις πως διαχωρίζεσαι...
Γιατί τελικά από κανέναν δεν διαχωρίζεσαι, παρά μόνον από το δόγμα...Αυτό καταλαβαίνω...
Σε παρακαλώ μόνο να δώσεις χρόνο στον δογματισμό να απορροφηθεί, σαν απόλυτη εμπειρία και να μην τον βάζεις σε συναισθηματικά πλαίσια, γιατί τότε γίνεται φανατισμος!
Χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι μαζί μας, στο είπα προσωπικά και στο λέω και ανοιχτά μέσα στο φόρουμ!
Χαίρομαι πάρα πολύ όμως και για την συμβολη του Σκαπανέα...
Χωρίς αυτόν ίσως δεν είχαμε πει τίποτα από όσα χρειάζονται για να μετατρέψουμε τον διαχωρισμό σε ενότητα μέσα από την διαφορετικότητά μας...
Συμφωνώ τόσο πολύ με αυτό που λες!!!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.
και θα συμπληρώσω, αν μου επιτρέπεις...
αρκεί να βιώνει κανείς αυτό το ψέμμα με αλήθεια...!
Σε φιλώ