Kαλώς ήρθες κατ' αρχήν dortias και σε ευχαριστούμε για όσα κατέθεσες!Κατ' αρχήν η Λευκή Αδελφότητα έχει πραγματική ύπαρξη

από όλο το κείμενό σου, αυτή η πρόταση με οδήγησε να σου απαντήσω, μια και όλο αυτό που περιγράφεις είναι μία προσωπική πνευματική εμπειρία και έτσι το εκλαμβάνω, οπότε δεν χρήζει απαντήσεως!

Και ίσως δεν είναι καν απάντηση...ίσως είναι συμβουλή!
όταν αναφερόμαστε σε εσωτερικά πεδία, όπως είναι η πηγή της Λευκής Αδελφότητας, θα ήταν πιο συνετό να αναφερόμαστε σε δικές μας εμπειρίες και απόψεις και να μην τις θεωρούμε ντε φάκτο.
Με καταστάσεις και βιώματα που δεν αποδεικνύονται στον καθένα, γιατί αφορούν την δική μας ατομικότητα, χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί και ευγενικοί και να τις προσεγγίζουμε με ευαισθησία και εχεμύθεια.
Αυτά που συμβαίνουν εσωτερικά σε εμάς, δεν είναι δυνατόν να συμβουν σε όλους το ίδιο και ούτε έχει νόημα κάτι τέτοιο.
Νόμημα έχει να μπορούμε με τις εσωτερικές μας εμπειρίες να βρίσκουμε συνεχώς τον εαυτό μας και να αποκαταστούμε διαρκώς το θεϊκό σχέδιο εντός μας, ώστε να μπορέσουμε να στηρίξουμε και άλλους ανθρώπους στον δρόμο τους προς την θεότητα.
΄Ετσι που γράφεις, δεν σηκώνεις αντίρρηση και θέλεις να πείσεις για την αλήθεια όσων λες. Μα είναι η αλήθεια σου και την σεβόμαστε, σαν δική σου όμως...
Επέτρεψέ μου όμως να έχω την δική μου, που κι αυτή πρακτικά αποδεικνύεται, όμως μόνο σε μένα...
΄
΄Ισως όχι με ένα εκατομμύριο ευρώ

και δεν θα έλεγα ποτέ τους ανθρώπους "όχλο", ούτε τις πνευματικές εμπειρίες κανενός, "ανούσιες"...
Η Λευκή Αδερφότητα δεν σου έμαθε να σέβεσαι όλες τις υπάρξεις, σε όποιο εξελικτικό στάδιο κι αν βρίσκονται?