Vaso έγραψε:Α, όχι Σπύρο μου της ΔΕΗ!
της ΦΠ ( Φως παντού![]()
) Είναι η νέα "επιχείρηση" πόυ ιδρύεται οσονούπω...Οι μέτοχοι δεν έχουν ολοκληρωθεί...
Οποιός θέλει μπορεί ακόμα να αγοράσει μετοχές...
Mέσα είμαι και εγώ

Vaso έγραψε:Α, όχι Σπύρο μου της ΔΕΗ!
της ΦΠ ( Φως παντού![]()
) Είναι η νέα "επιχείρηση" πόυ ιδρύεται οσονούπω...Οι μέτοχοι δεν έχουν ολοκληρωθεί...
Οποιός θέλει μπορεί ακόμα να αγοράσει μετοχές...
Mέσα είμαι και εγώθα αγοράσω μερικές χιλιάδες μετοχές
![]()
![]()
![]()
Αχ βρε Βασούλα μου...Μου προέκυψε κάποια στιγμή...να μην μπορώ να σκεφτώ τι θα ήθελα να μου πάρουν για "δώρο". Και αφού το σκέφτηκα, κατέληξα στο τίποτα, αλλά με αλήθεια και ουσία. ΄Οχι τυπικό...
Μου προέκυψε κάποια στιγμή...να μην θέλω τίποτα, γιατί τα είχα όλα!!
Μου προέκυψε κάποια στιγμή...να μην "χαίρομαι" με όσα "δώρα" μου έφερναν. Ντροπή μου ε?
Μου προέκυψε κάποια στιγμή, να χαρίσω τα περισσότερα πράγματα του σπιτιού μου.
Μου προέκυψε κάποια στιγμή να μην μπορώ να κάνω όνειρα, ούτε για ταξίδια, ούτε για διακοπές, ούτε για σπίτια στην παραλία, ή στην εξοχή.
Μου προέκυψε κάποια στιγμή να μην ξέρω αν θέλω να έχω...
Δυστυχώς Βάσω μου εγώ είμαι (ακόμα) από την άλλη μεριά, την αντίθετη...Γιατί τι θα πει αγάπη?
Ξέρεις πόσα σ' αγαπώ έχω ακούσει στην ζωή μου χωρίς συνέπεια?
Τι θα πει ειλικρίνια?
Ξέρεις πόσες αλήθειες έχω ακούσει στην ζωή μου που ήταν στιγμιαίες και δεν βασίζονταν στην ταπεινότητα?
Το φως όμως δεν το διαπραγματεύομαι...Είναι η περιουσία μου!!!
Εχεις ακούσει σ'αγαπω χωρις συνέπεια???μα απο ποιον???Βασούλα έγραψε:Γιατί τι θα πει αγάπη?
Ξέρεις πόσα σ' αγαπώ έχω ακούσει στην ζωή μου χωρίς συνέπεια?
Τι θα πει ειλικρίνια?
Ξέρεις πόσες αλήθειες έχω ακούσει στην ζωή μου που ήταν στιγμιαίες και δεν βασίζονταν στην ταπεινότητα?
Το φως όμως δεν το διαπραγματεύομαι...Είναι η περιουσία μου!!!
Πόσο σωστό!!! ...και πόσο δύσκολο στην πράξη! (να τα λέμε!)Βάσω έγραψε:Και η υγιής σχέση αρχίζει, όταν αυτές οι ανάγκες μας καλύπτονται από εμένα τον ίδιο...Τότε μόνο μπορώ να νιώθω αγάπη και αφοσίωση για τον άλλον άνθρωπο...Αλλιώς η σχέση είναι παιχνίδι μίσους, ελέγχου και εξουσίας...
Αυτή είναι η ζωή μου...Βάσω έγραψε:Τούτη η παιδική κατάσταση που παραμένει ο απλός άνθρωπος, είναι σχεδόν όλη του η ζωή, μέχρι να ανακαλύψει ότι δεν έχει αγαπήσει ούτε καν τον Εαυτό του...
Μέχρι τότε θα παλεύει και θα αναμετριέται με την Αγάπη
Αυτή είναι η ζωή μου...
...Ακόμα παλεύω και αναμετριέμαι!![]()
![]()
Όχι όμως για πολύ ακόμα, ε; ε; ε; :lol:
Αχ ρε Βασούλα... Επιμένω σε ένα αρχικό μου ερώτημα: Λοβοτομές κάνετε;;;;;;;;;
![]()
![]()
Ναι ζητάω να καλύψω τις ανάγκες μου,αυτές που περιγράφεις....δεν ειναι απλο,αλλα γίνεται,έχω πρακτικό παράδειγμα μπροστά μου.....και επιπλέον μου έχει τύχει να τις καλύψω....τότε πάλι πρόβλημα έβρισκα....έτσι για να είμαι το κέντρο του σύμπαντος.....είμαι γιατί απλά μπορώ....αυτό ήταν η αλλαζωνια μου που ακομα φλερτάρω....την σπάω με την βαριά που λέγαμε με τον Μανο και μετά πάω και κοιτάω τα κομμάτια.....να γαμήσω.....Βασούλα έγραψε:Ο απλός άνθρωπος έχει σαν βασικές ανάγκες την ασφάλεια, την απόλαυση και την επιβεβαίωση και προς χάρη τους ερμηνεύει τους Νόμους της Καρδιάς, με τον δικό του συναισθηματικό τρόπο. Οι Νόμοι όμως είναι Νόμοι...και αυτοί του Σύμπαντος δεν έχουν "παραθυράκια"...
Αν κάποιος άνθρωπος που αγάπησαν δεν καλύπτει τούτες τις βασικές τους ανάγκες, τότε αρχίζουν οι λανθασμένες ερμηνείες περί Αγάπης...