Μεσα απο το σεμιναριο καταλαβα οτι κανω τα ιδια ακριβως με λιγο διαφορετικο τροπο...

και μετα το αρχικο σοκ χαλαρωσα και ξαναεκπεδευομαι! ;)
Δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορούμε να αντέξουμε Βασίλη.VasilisM έγραψε:Δεν ξέρω ρε παιδιά... φοβάμαι να το παραδεχτώ ίσως. Δεν θα το αντέξω να είμαι ίδιος, πάντα προσπαθούσα για το αντίθετο..
AMALIA έγραψε:Eγω μεχρι περσυ παραμυθιαζομουν μπα ελεγα τι ομοιοτητα μπορει να εχω εγω με την μανα μου? εγω ειμαι ξανθια , αδυνατη και κολοκυθια τουμπανα..
Μεσα απο το σεμιναριο καταλαβα οτι κανω τα ιδια ακριβως με λιγο διαφορετικο τροπο...![]()
![]()
![]()
και μετα το αρχικο σοκ χαλαρωσα και ξαναεκπεδευομαι! ;)
η εσωτερική ελευθερία, Σοφία μου, σε ελευθερώνει από την επιρροή των συναισθημάτων σου, σε σχέση με τους άλλους!
Δεν χρειάζεται να λαμβάνεις ενέργεια από τους άλλους, λαμβάνεις από Εσένα και αυτό αποτελεί την ύψιστη ελευθερία μιας ανθρώπινης ύπαρξης!
Ακριβως!!!Vaso έγραψε:η εσωτερική ελευθερία, Σοφία μου, σε ελευθερώνει από την επιρροή των συναισθημάτων σου, σε σχέση με τους άλλους!
Δεν αλλάζει η ζωή και οι σχέσεις σου με τους άλλους, αλλάζεις εσύ!
Δεν χρειάζεται να λαμβάνεις ενέργεια από τους άλλους, λαμβάνεις από Εσένα και αυτό αποτελεί την ύψιστη ελευθερία μιας ανθρώπινης ύπαρξης!
Τα συναισθήματα και οι εξ αυτών απορρέουσες σκέψεις δεν είναι πηγή πόνου και ψυχικής οδύνης, όταν μέσα σου είσαι ελεύθερη να χαίρεσαι, να λυπάσαι και να ζεις χωρίς να διεκδικείς από κανέναν την σημαντικότητα και την μοναδικότητά σου...
![]()
![]()
![]()