Παρακαλώ να μου την δείξει κάποιος γιατί, κρίνοντας από προσωπικά δεδομένα, δεν μπορώ να την πιστέψω!
Ψάχνεις αποδείξεις έξω από εσένα και εκεί βρίσκεται ένα "χάος" Σοφάκι...
Κατ' αρχήν, ξεκινώ από την απλή ερώτηση...Ποιός σου είπε να το πιστέψεις?
Γι' αυτά τα πεδία κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να μιλήσει σαν αυθεντία, γιατί δεν θα εκφράσει παρά μόνο τον τρόπο που βίωσε την δική του εμπειρία και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί σαν εμπειρία μεν, μπορεί να αμφισβητηθεί σαν διαδρομή...
Το ζητούμενο είναι να είσαι καλά με τον Εαυτό σου και αυτό θα συμβεί μέσα από ορισμένες διαδικασίες ωρίμανσης. Αν δεν τις κάνεις, απλά δεν θα είσαι καλά με τον Εαυτό σου. Το πως θα τις κάνεις, αφορά εσένα και την κατάσταση μέσα στην οποία αφήνεις την συνείδησή σου να ωριμάζει και να διευρύνεται...
Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι στον Κόσμο μας που δεν πιστεύουν τίποτα. Ε, και? Αυτό δεν εμποδίζει τον δικό μου Δρόμο, ούτε την δική μου εξέλιξη, πως άλλωστε θα μπορούσε?
Η εξελικτική πορεία ενός ανθρώπινου ΄Οντος έχει μόνο ατομικά συμπτώματα, για κάποιον αδαή...
Για κάποιον που μπορεί να διεισδύσει στα συμπτώματα, η πορεία των ανθρώπων είναι σχεδόν ίδια σε συναισθηματικό επίπεδο. Γιατί αυτό χρειάζεται πρωτίστως να αγγίξεις, όταν αποφασίσεις να τεκμηριώσεις την γνώση που έλαβες!
Και αν μπορέσεις να διακρίνεις, όχι τις διαφορές, αλλά τις ομοιότητες με τους γεννήτορές σου, θα έχεις απόλυτη κατανόηση, γιατί τους επέλεξες...΄Αν δεν μπορέσεις, τότε και πάλι δεν πειράζει...Θα αναπτύξεις άλλη δυναμική μάθησης!
Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε με όλα...Σημαντικό όμως είναι να κάνεις εκείνα τα βήματα για την εξέλιξή σου που σε φέρνουν στις προσωπικές τεκμηριώσεις. Αλλιώς γιατί να τα κάνεις?
Ακούς και τεκμηριώνεις μέσα από την εσωτερική αναζήτηση, τον τρόπο που εσύ μπορείς να αφομοιώσεις την θεότητα...
Αλλωστε δεν πάμε κάπου όλοι μαζί, ατομικός είναι ο δρόμος, άρα τις αποδειξεις θα τις έχεις όταν μπορέσεις να τις τεκμηριώσεις εντός σου, ώστε να είναι και σταθερές!