Βάσω έγραψε:Αυτά που λέει το άρθρο, το έχω πει εδώ και χρόνια, αφορά την αθλιότητα της ζωής των ανθρώπων στο ένα μέρος...Το άλλο μέρος είναι οι λανθασμένοι δρόμοι της θρησκείας...Και τα δύο μαζί κάνουν μία μολότοφ ασθένειας, που δεν ξέρεις ποτέ σε ποιόν συνάνθρωπό σου θα σκάσει και θα μολύνει τον Κόσμο μας...
Βασούλα μου
Ιωάννα μου
Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Vaso έγραψε:Αυτά που λέει το άρθρο, το έχω πει εδώ και χρόνια, αφορά την αθλιότητα της ζωής των ανθρώπων στο ένα μέρος...Το άλλο μέρος είναι οι λανθασμένοι δρόμοι της θρησκείας...Και τα δύο μαζί κάνουν μία μολότοφ ασθένειας, που δεν ξέρεις ποτέ σε ποιόν συνάνθρωπό σου θα σκάσει και θα μολύνει τον Κόσμο μας...
Και μάλλον τον τελευταίο καιρό, τούτη η μολότοφ σκάει συνεχώς και προσβάλλει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους...Τους νιώθω πια εξαντλημένους, και είναι ίσως και η ευκαιρία τους...Ή να φύγουν ή να Ζήσουν...
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν. Πολέμα και οραματίσου!
Διάβασα τώρα το άρθρο και δεν μπόρεσα να αποφύγω τα πολλά “flash-back”
Χιλιάδες εικόνες ξετυλίγονταν σε μια συνεχή ταινία από αυτή την συναισθηματική κακοποίηση!!!!!
«Τίμα τον πατέρα σου και την μητέρα σου» εντολές που πέρασαν ύπουλα στον προγραμματισμό του νου οδηγώντας στην ισοπέδωση κάθε συναισθήματος διαφορετικού όχι σαν πράξη αλλά και σαν σκέψη!!!!
Η ομοιογενής συμπεριφορά γονιών και παιδιών σε έκανε να σκεφθείς στην αρχή,ότι αφού έτσι κάνουν όλοι άρα είμαι σε σωστό δρόμο.........άμα ξεφύγω θα χάσω την αγάπη και την εκτίμηση τους, θα είμαι κοινωνικά απόβλητος ή θα χάσω τα τυχόν υλικά οφέλη από την συνειδητή προσκόλληση.....
Τότε οραματίστηκα μια ζυγαριά: Από την μια πλευρά τα συναισθηματικά και υλικά οφέλη όπως τα ελάμβανε ο νους και από την άλλη την ελευθερία και την χαρά της καρδιάς..... Το πρώτο σκέλος με κράτησε δέσμια πολλά χρόνια.....ο ΘΑΝΑΤΟΣ τους με απελευθέρωσε και μου έδειξε την άλλη πλευρά.....
Γιατί όμως χρειάστηκε ο Θάνατος αναλογίστηκα.....ίσως γιατί πάντα χρειάζεται να πεθάνει το παλιό στερεότυπο φυσικά,συναισθηματικά νοητικά για να νοιώσεις την ανάσα της καρδιάς..............
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει