Celestial Χαιρομαι πραγματικα που καταφερες σχετικα νωρις να βρεις τον τροπο διαφυγης απο τους πανικους!!Στη δική μου την πορεία κάποια στιγμή κατάλαβα πώς δε γινόταν άλλο να ζώ με τον πανικό και το πήρα και απόφαση να μη ζώ έτσι.Το πήρα απόφαση βέβαια δε σημαίνει πως το έχω καταφέρει.Και ναί ήταν η πιό δύσκολη απόφαση της ζωής μου.Να καταλάβω και να με δώ.
ARTYADIS έγραψε:
Χαίρομαι πάρα πολύ για σένα! Ποιο είναι το μικρό σου όνομα? Α, και κάτι που ήθελα να σε ρωτήσω, αυτό τι σημαίνει?
Έιχα μια γεύση της αίσθησης της παλιννόστησης!Και δεν το αλλάζω με τίποτα αυτό.
Θέλεις να το εξηγήσεις?![]()
ksan8oula έγραψε:Στη δική μου την πορεία κάποια στιγμή κατάλαβα πώς δε γινόταν άλλο να ζώ με τον πανικό και το πήρα και απόφαση να μη ζώ έτσι.Το πήρα απόφαση βέβαια δε σημαίνει πως το έχω καταφέρει.Και ναί ήταν η πιό δύσκολη απόφαση της ζωής μου.Να καταλάβω και να με δώ.
Celestial Χαιρομαι πραγματικα που καταφερες σχετικα νωρις να βρεις τον τροπο διαφυγης απο τους πανικους!!
Vaso έγραψε:Μαράκι δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι για τους άλλους να διαβάζουν βήμα βήμα τον πανικό...
Δεν νομίζω ότι θα τους βοηθάει πάντως...
Ίσως τους φοβίζει και περισσότερο, γιατί αυτό που είναι τρομαχτικό σ' αυτήν την ασθένεια, δεν είναι όταν την περνάς μόνο, αλλά περισσότερο τρομαχτική είναι η αβεβαιότητα του πότε θα ξανάρθει...Αυτή είναι η πιο μεγάλη απειλή...Να ξέρεις ότι θα ξανάρθει και να περιμένεις στιγμή την στιγμή, λεπτό το λεπτό...
Νομίζω ότι περισσότερο θα βοηθούσε τον καθένα την στιγμή εκείνη, να βρει το κουράγιο να πάρει βαθιές ανάσες (βοηθάνε πολύ στο νευρικό σύστημα) και να έχει κοντά του κάποιο έμπιστο άτομο να του δίνει ασφάλεια, παρά να διαβάζει πως βιώνει τον πανικό κάποιος άλλος άνθρωπος...
Αυτήν την αίσθηση έχω, αφού ζήτησες την γνώμη μου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μάνος έγραψε:Στέλλα μου σ' ευχαριστούμε πολύ που μας ανοίγεις την ψυχή σου και αποφασίζεις να μοιραστείς μαζί μας προσωπικά βιώματα.
Θέλει θάρρος όλο αυτό, δεν είναι εύκολο (το ξέρω από πρώτο χέρι).
Να είσαι πάντα καλά!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπορώ εγώ μπορείς και εσύ!