ε ναι μου χρειαζεται...........θελω να περασω τισ εξετασεισ με αριστα.....Fotini έγραψε:![]()
![]()
![]()
εχεις πιασει το διαβασμα για τα καλα![]()
![]()

Αν και έχετε αναπτύξει πριν κάτι χρόνια θα ήθελα Βάσω να μου εξηγήσεις αν μπορείς :Vaso έγραψε:΄Εχουμε ένα πλάνο στο μυαλό μας για την ζωή μας.
Ξαφνικά κάποιες καταστάσεις εμποδίζουν αυτό το πλάνο και βρισκόμαστε σε άγνωστες περιοχές.
Εκεί αρχίζουν τα πρότυπα και οι πεποιθήσεις να μας δυσκολεύουν στις επιλογές. Θεωρουμε ότι πρέπει να κάνουμε αυτό που έχουμε σαν αρχικό πλάνο και παλεύουμε να το κρατήσουμε, ενώ μέσα μας θα θέλαμε να κάνουμε άλλες επιλογές. Αντιστεκόμαστε γιατί το ασυνείδητο μέρος μας δεν μπορεί και δεν επιτρέπει να εξομαλυνθεί το συναίσθημα μέσα από την λογική. Αυτό που ελπίζαμε να καταφέρουμε, πάνω στο οποίο έχουμε "χτίσει" την ζωή μας,
ανατρέπεται και εμείς παραμένουμε στις προσδοκίες, χωρίς να αφήνουμε τον Εαυτό μας να απολαύσει την ζωή...
Κοινά βράζουμε στο ζουμί της απογοήτευσης, χωρίς να γνωρίζουμε και γιατί...
Τα πράγματα είναι πιο απλά, αν ανακαλύψεις ότι ο Εαυτός σου θα είναι καλά και έξω από το πρόγραμμα που τον έχεις υποβάλει.
Η ευτυχία και η αρμονία δεν βρίσκονται στο αποτέλεσμα, αλλά ενυπάρχουν στις αιτίες της ζωής.
Η ζωή δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τα σχέδιά μας και αν μπορέσεις αυτό να το φέρεις πρακτικά στην ζωή σου, θα είσαι ελεύθερη από την προσδοκία μιας "προγραμματισμένης" ευτυχίας.
![]()
Σιγά μη μου τα είχε καλύψει. Ετσι πιστευα αλλά......Vaso έγραψε:φανταζόμουν ότι όλα αυτά θα έπρεπε να στα είχε καλύψει η ψυχοθεραπεία...αλλά μπαααα![]()
στον μόνο που δεν θα περίμενα αποτέλεσμα είνα στο "σχέδιο" της Ψυχής σου, μια και η επιστήμη ειναι μακρυά νυχτωμένη από την ολότητα...
στρώσου Ζαϊρα μου...αλλιώς δεν γίνεται!