Θα σου πω ένα μυστικό...από τον δικό μου Δρόμο!
Να μην επικεντρώνεσαι στα ελαττώματα των ανθρώπων γύρω σου. ΄Οσο σε προβληματίζει η αλήθεια των άλλων, τόσο θα απομακρύνεσαι από την δική σου!
Η κάθε Ψυχή έχει τον χρόνο της και τον "χώρο" της που θα μπορέσει να εξελιχτεί με συνέπεια στο σχέδιο της.
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έτοιμοι για το μεγάλο "άλμα", δεν μπορούν όλοι να συμφιλιωθούν με το "κενό"...
Η ασθένεια είναι κι αυτή μέρος του Δρόμου πολλές φορές, όπως και ο εγωισμός!
΄Οταν βγει κανείς εντελώς από τον Δρόμο που η Ψυχή του έχει επιλέξει τότε κάτι θα συμβεί, κάτι που στα μάτια των ανθρώπων θα φαντάζει τραγικό, που θα οριοθετήσει το Εγώ να αλλάξει πορεία...
Μαγικά συμβαίνει, μην νομίζεις...
Δεν έχω πια καμία ανάγκη να κρίνω τους ανθρώπους και τις συμπεριφορές τους...΄Οταν κάποιος δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζι μου, απλά με προσπερνάει...τι πιο φυσιολογικό!
Ας είναι ότι θέλει...ότι αντέχει και ότι μπορεί ο καθένας!
Η δική μου ματιά πια είναι στο μέσα μου! Και εκεί υπάρχει πάντα Αγάπη, ακόμα και γι' αυτό που ασθενεί στους ανθρώπους!
Αν το καλοσκεφτείς, ο φόβος είναι τραγικό εμπόδιο για να εξελιχτεί κανείς πνευματικά και να ωριμάσει συναισθηματικά και νοητικά!
Αν όμως γνωριζεις ότι όλα είναι θεός, ακόμα και η ανωριμότητα είναι ανεχτή!
Η Ζωή δεν μας ασθενεί ποτέ...αυτό που μας ασθενεί είναι η μικρή αντίληψη που έχουμε γι' αυτήν!
Αν για κάποιον χρειάζεται να ενδιαφερθούμε και να φροντίσουμε, αυτός είναι πρωτίστως ο Εαυτός μας...όσο για τα αναπάντητα ερωτήματα που υπάρχουν για την Ζωή, αυτά απαντιούνται αμέσως αν η έρευνα αφορά την δική μας Ψυχή και όχι των άλλων.
Μετά, όλα είναι ίδια...