Φίλε μου, έχω ακούσει τόσα πολλά για το ρέικι, που κρατάω μικρό καλάθι πια.
Μπορεί να σου ακούστηκα απόλυτη και ζητώ συγνώμη γι' αυτό, αλλά θα ήθελα να σου τονίσω ότι το άνοιγμα σε προηγούμενες ζωές δεν οφείλεται στο ρέικι, αλλά στην ετοιμότητα του καθενός να διαχειριστεί αυτές τις μνήμες, μέσα από την πνευματική του θεραπεία...Δεν είναι όλοι ώριμοι γι' αυτό και να προσέχεις όσους σου λένε ότι είναι απλό και εύκολο, γιατί το έκαναν και οι ίδιοι...
Αυτό να θυμάσαι μόνο, γιατί αλλιώς θα πας να πάρεις ρέικι με συγκεκριμένες προσδοκίες, που μάλλον θα προδοθούν.
Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, όπως μοναδικό είναι και το μονοπάτι του. Το ρέικι πιθανώς να σε βοηθήσει να το βρεις, και λέω πιθανώς γιατί χιλιάδες άνθρωποι που πήραν ρέικι, τελικά δεν το βρήκαν, γιατί ήρθαν στο ρέικι με συγκεκριμένες προσδοκίες....
Δεν μου δημιούργησες κανένα άγχος, μόνο χαμογέλασα όταν σε διάβασα, γιατί τα έχω ξανασυναντήσει τούτα όλα...
Όσο για τους αστρικούς βαμπίρ που μου αναφέρεις, νομίζω ότι δεν υπάρχουν μόνο στο φόρουμ αλλά στην ζωή μας ολόκληρη και είναι δική μας ευθύνη να προστατέψουμε τον Εαυτό μας, με ακεραιότητα και αγάπη
Σε ευχαριστώ πολύ για τους διαλόγους και ας μην βιαστείς να φύγεις ε?