Από τον 2ο βαθμό έχουν περάσει 6 μήνες. Θα έλεγα πολύ σημαδιακοί με καθαρισμούς προσωπικούς και επαγγελματικούς. Ειδικά το δεύτερο με τάραξε πολύ μες στο καλοκαίρι , επειδή απολύθηκα. Εδώ και ένα μήνα ανά διαστήματα αντιμετωπίζω πονοκεφάλους και σαν μια ''βαβούρα'' στο κεφάλι. Καταρχήν αποκλείουμε κάτι παθολογικό γιατί έκανα εξετάσεις και πήγα σε γιατρό.
Κάνω θεραπείες στον εαυτό μου και μου περνάει ,μετά από κάποιες μέρες πάλι τα ίδια..Είναι κάπως εξαντλητικό..
Η δασκάλα μου (που δεν την αμφισβητώ προς Θεού) μου είπε πως ''ανοίγω'' ενεργειακά.. Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει το αντίθετο? Να μπλοκάρω κάτι από την στεναχώρια που πέρασα? Δεν ξέρω τι να πω.. Έχετε περάσει κάτι παρόμοιο?
Να σημειώσω πως ο πόνος είναι είτε στο μέτωπο, είτε δεξιά και αριστερά.
Η δεύτερη απορία μου έχει να κάνει με την ενεργειακή προστασία. Γενικά είμαι άτομο που επηρεάζομαι από το ενεργειακό θρέψιμο ή βασκανία όπως θέλετε πείτε το.. Όταν έμαθα για την προστασία που μπορούμε να έχουμε μέσω των συμβόλων , ενθουσιάστηκα. Ωστόσο ενώ είμαι θετικότατος άνθρωπος, σ' εμένα δεν λειτουργεί. Ενώ κατά την διάρκεια των θεραπειών είναι λειτουργικότατα, όταν θέλω ενεργειακή προστασία ,σαν γίνεται κάτι και να σπάει..Δεν μπορώ να καταλάβω..!!

Έχω ακούσει διάφορα, ότι το αφήνω να με επηρεάζει ή να μου συμβαίνει.. Μα για όνομα του Θεού,δεν έχω όρεξη να με πιάνει ατονία και αναγούλα!! Δεν έχω τέτοιες προθέσεις σε καμία περίπτωση και δεν το δέχομαι όταν μου το λέει κάποιος..
Επίσης, έχω μάθει πως το ρέικι έχει την δική του ευφυΐα,οπότε γιατί να μην λειτουργεί η προστασία.. Καταλήγοντας ''στραγγισμένη'' ενεργειακά...

Και κάτι τελευταίο που θέλω να ρωτήσω, όταν επιθυμούμε να εξαλείψουμε κάποια φοβία δουλεύουμε με το ηλιακό πλέγμα ή με την καρδιά μας?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Να τονίσω πως δεν αμφισβητώ το ρέικι, αντίθετα το πιστεύω και το αγαπώ!