TI ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Συντονιστής: Vasoula
εδώ είναι όλο το μυστικό!Παράλληλα, με την έξυπνη ιδέα της συλλογής υπογραφών, όπου πρέπει να δώσει ο καθένας που επιθυμεί να υπογράψει το e-mail του, αντιλαμβάνεται κανείς πόσες hit διευθυνσεις θα έχουν στη διάθεσή τους τζάμπα οι εταιρείες για προώθηση των προϊόντων τους...

και όσο και αν το έχουμε πει, χιλιάδες φορές, κανείς φαίνεται να μην το καταλαβαίνει...και στέλνουν συνεχώς μέιλ χωρίς να σβήνουν τις προηγούμενες διευθύνσεις...

ευχαριστούμε soulsek για την ενημέρωση

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

γι' αυτό, αν θέλετε κάπου να υπογράψετε (λέμε τώρα), να σβήνετε τις προηγούμενες διευθύνσεις και να στέλνετε το δικό σας μέιλ σε άλλους με "κλειστό παραλήπτη"

![]()
![]()

Όταν υπογράφεις petitions δεν μπορείς να σβήσεις τις προηγούμενες διευθύνσεις..
μάλλον αναφέρεσαι σε προώηση email?

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
ναι στην προώθηση αναφέρομαι Αμαλάκι...
Με την υπογραφή έτσι κι αλλιώς έχεις δώσει την ηλεκτρονική σου διεύθυνση...
Όι προωθήσεις όμως καταλήγουν και αυτές σε κάποιους "επιτήδειους", κάνοντας τον κύκλο μέσα στο φιλικό περιβάλλον του καθενός μας...
Εχω πάρει μέιλ που οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των παραληπτών καταλαμβάνουν σχεδόν όλη την επιφάνεια του μηνύματος!
Ο καθένας που προωθεί ένα τέτοιο μέιλ κάνει προώθηση στην προώθηση και μέσα σ' αυτό βρίσκεται και κάποιος που παίρνει συνεχώς αυτό που θέλει...Ολοένα και περισσότερες διευθύνσεις...
Είναι μια κερδοφόρα "επιχείρηση" αυτό, χωρίς ιδιαίτερο κόπο!
Το μάρκετινγκ σήμερα είναι συγκλονιστικά επικίνδυνο...

Με την υπογραφή έτσι κι αλλιώς έχεις δώσει την ηλεκτρονική σου διεύθυνση...
Όι προωθήσεις όμως καταλήγουν και αυτές σε κάποιους "επιτήδειους", κάνοντας τον κύκλο μέσα στο φιλικό περιβάλλον του καθενός μας...
Εχω πάρει μέιλ που οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των παραληπτών καταλαμβάνουν σχεδόν όλη την επιφάνεια του μηνύματος!

Ο καθένας που προωθεί ένα τέτοιο μέιλ κάνει προώθηση στην προώθηση και μέσα σ' αυτό βρίσκεται και κάποιος που παίρνει συνεχώς αυτό που θέλει...Ολοένα και περισσότερες διευθύνσεις...
Είναι μια κερδοφόρα "επιχείρηση" αυτό, χωρίς ιδιαίτερο κόπο!
Το μάρκετινγκ σήμερα είναι συγκλονιστικά επικίνδυνο...

Ετσι ρε παιδι μου να εχουμε και καποιο πρεστιζ οτι ασχολουμαστε με κατι ξεχωριστο και παρανομο και γενικος εξω απο το συστημα τους.
Πολυ αναρχια ναουμ 8)
η έλλειψη βρίσκεται στο αντικείμενο. Έχω ή δεν έχω κάτι. Όταν χρησιμοποιείς το "είμαι" αποδέχεσαι όλες τις καταστάσεις μέσα σου...χωρίς διαχωρισμό...στο πιο βαθύ σου επίπεδο "είσαι" και αυτό δεν έχει αντικείμενο για να προκαλέσει αντιστάσεις...
Ti? Eναλλακτικες θεραπειες γιοκ? Βοτανα και υγιεινη διατροφη γιοκ? Μ αρεσει που θα υπαρξει ταχαμου και αναπτυξη των πνευματικων θεματων, ενοψει και των αλλαγων που φερνει το 2012!!!
η έλλειψη βρίσκεται στο αντικείμενο. Έχω ή δεν έχω κάτι. Όταν χρησιμοποιείς το "είμαι" αποδέχεσαι όλες τις καταστάσεις μέσα σου...χωρίς διαχωρισμό...στο πιο βαθύ σου επίπεδο "είσαι" και αυτό δεν έχει αντικείμενο για να προκαλέσει αντιστάσεις...
Re: TI ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

κι όμως Αντρέα μου...Αυτό που η λογική διακρίνει, έρχεται το συναίσθημα και το ισοπεδώνει από΄τον φόβο...
πόσοι άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από το ψεύτικο της θρησκείας τους, ενώ συναισθηματικά ακόμα φοβούνται τα δόγματά της και τα εκφράζουν στην ζωή τους και στον θεό...
2000 χρόνια παρεξήγησης, που ακόμα συνεχίζονται...
Ο θεός είναι παντού λένε, αλλά μέσα τους δεν κοιτάνε τον θεό, αλλά την υποκρισία του...Ξέρεις τι εύκολα νομίζεις ότι ο θεός είναι μέσα σου και συνεχώς κάνεις κάτι έξω σου που τον "προσβάλλει"? Ουουουουου!
Αλλη μια απόδειξη ότι ο θεός κατοικεί εκεί που κατοικεί η Αλήθεια...Και η Αλήθεια δεν μπορεί παρά να σε φέρνει σε ισορροπία να είσαι μέσα και έξω στον θεό, ανεξάρτητος και ελεύθερος από τις προσδοκίες των όποιων άλλων...
Αλλο είμαι ελεύθερος και άλλο προσπαθώ να γίνω ηθικός...

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Και συχνότερα αυτοί που λένε ότι Τον υπηρετούν !!!!Ο θεός είναι παντού λένε, αλλά μέσα τους δεν κοιτάνε τον θεό, αλλά την υποκρισία του...Ξέρεις τι εύκολα νομίζεις ότι ο θεός είναι μέσα σου και συνεχώς κάνεις κάτι έξω σου που τον "προσβάλλει"? Ουουουουου!
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
εδω και καιρο φλέρταρω με αυτο το τοπικ.... θα ξεκινησω σιγα σιγα τη μελετη τουΑυτό που η λογική διακρίνει, έρχεται το συναίσθημα και το ισοπεδώνει από΄τον φόβο...
πόσοι άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από το ψεύτικο της θρησκείας τους, ενώ συναισθηματικά ακόμα φοβούνται τα δόγματά της και τα εκφράζουν στην ζωή τους και στον θεό...
2000 χρόνια παρεξήγησης, που ακόμα συνεχίζονται...
Ο θεός είναι παντού λένε, αλλά μέσα τους δεν κοιτάνε τον θεό, αλλά την υποκρισία του...Ξέρεις τι εύκολα νομίζεις ότι ο θεός είναι μέσα σου και συνεχώς κάνεις κάτι έξω σου που τον "προσβάλλει"? Ουουουουου!
Αλλη μια απόδειξη ότι ο θεός κατοικεί εκεί που κατοικεί η Αλήθεια...Και η Αλήθεια δεν μπορεί παρά να σε φέρνει σε ισορροπία να είσαι μέσα και έξω στον θεό, ανεξάρτητος και ελεύθερος από τις προσδοκίες των όποιων άλλων...
Αλλο είμαι ελεύθερος και άλλο προσπαθώ να γίνω ηθικός...

Το Θέλημά ΣΟΥ είναι Θέλημά μου