3ος βαθμος ρεικι
Συντονιστής: Vasoula
Re: 3ος βαθμος ρεικι
αααα...τότε προετοιμάσου να σε ξενίσουν πολλά στον τρόπο που μεταδίδεται το ρέικι, Δημήτρη 

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

αλλά ακόμα και αν συμφωνούσα με όσα έλεγε, είναι τόσο εμπορικά στημμένο που δεν θα το εμπιστευόμουν, τουλάχιστον τον συγκεκριμένο...

αλλά ακόμα και αν συμφωνούσα με όσα έλεγε, είναι τόσο εμπορικά στημμένο που δεν θα το εμπιστευόμουν, τουλάχιστον τον συγκεκριμένο...

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Παντως εμενα μου θυμισε κατι σαιτ με θαυματουργα χαπια για διαιτα ωπου συνεχιζεις να τρως και χανεις κιλα. 

VasilisM έγραψε:Δωρουλίνι!!!Αγαπη και Ομαδα, οπως τα λες!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Μωρέ σε κάποιον μοιάζει
... .... .... 

Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!

Παντως εμενα μου θυμισε κατι σαιτ με θαυματουργα χαπια για διαιτα ωπου συνεχιζεις να τρως και χανεις κιλα.![]()

Αγαπη και Ομαδα, οπως τα λες!

Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...