Να μαι πάλι εδώ!!!
Διαβάζω περίπου 4 ώρες τώρα κάποια θέματα στο forum που με απασχολούν καιρό τώρα, κυρίως με το θέμα του διαλογισμού
(εκεί θα πάω μετά, θα με δείτε) και αφού το ολοκλήρωσα το διάβασμα, μπήκα εδώ να σας πω τα νέα μου από τη χθεσινή δύσκολη μέρα
Μετά από 3 μέρες τηγανιού (έτσι δε το λέτε????

) και μετά από πολύ περισυλλογή, παραδοχή και ανασυγκρότηση των σκέψεων μου, εξαφανίστηκαν όλα τα συμπτώματα που είχα
Έτσι απλά δια μαγείας
. Ακόμα και αυτά που πίστευα ότι δεν είχαν να κάνουν με το θέμα του καθαρισμού
Μόλις το ένιωσα, συγκινήθηκα
Φοβερή αίσθηση!!!
Φοβερή αίσθηση που τελικά κατάφερε κάποιος με την αλαζονεία του να μου τη διακόψει για λίγο
Αλλά και πάλι
δε πτοήθηκα!!! Μη σας πω ότι χάρηκα κιόλας με την έκρηξη συμπεριφοράς του ατόμου αυτού εδώ στο γραφείο και ανακάλυψα πολλά
.
Ανακάλυψα ότι αυτό που είχα τόσες μέρες, δεν ήταν μόνο καθαρισμός, αλλά και διαίσθηση ότι κάτι θα συμβεί. Μόλις συνέβη, έφυγε και η χωρίς λόγο (έτσι νόμιζα) στενοχώρια που ένιωθα
Επιπλέον ανακάλυψα ότι τώρα ποια βλέπω τους ανθρώπους με άλλο μάτι
Νομίζω ότι μπορώ να δω πλέον πίσω από την μάσκα τους- εμφάνιση τους και μπορώ και να αξιολογήσω τη συμπεριφορά τους αν τους γνωρίσω λίγο
Χάρηκα τόσο πολύ που έγινε όλο αυτό, που στο τέλος με συγχάρηκα!!!!
Από την άλλη μεριά βέβαια, το μυαλό μου βουίζει και περιμένει να έρθει η ώρα που θα μου ζητηθούν εξηγήσεις από ανώτερους για το συμβάν και όλη την ώρα παίζει και ξαναπαίζει την συζήτηση αυτή που πρόκειται να γίνει σαν να απολογούμαι ενώ δεν υπάρχει λόγος και ξέρω ότι σε αυτό το κομμάτι έχω πολύ
μα πάρα πολύ δουλειά ακόμα. Που θα πάει όμως, κάποια στιγμή θα καταφέρω να μη τα παίρνω τόσο προσωπικά όλα και ταλαιπωρώ το καημένο το μυαλό μου για ανθρώπους και καταστάσεις που δε το αξίζουν και να μπορώ ακόμα και σε αυτούς να στέλνω αγάπη
Από μικρή μου άρεζε πολύ να δουλεύω με τον εαυτό μου και χαιρόμουν απίστευτα όταν κατάφερνα να απαλλαγώ από μια κακή συνήθεια και βελτιωνόμουν σαν προσωπικότητα. Τότε το θεωρούσα φυσικό επόμενο της ανάπτυξης μου. Τώρα που μεγάλωσα κάπως, ανακάλυψα ότι δε το κάνουν όλοι οι άνθρωποι αυτό και πως είναι μάλλον προσωπικό το θέμα
. Τα διαστήματα μάλιστα που έμενα στάσιμη και με παρέσερνε ο χρόνος και η ζωή, κάτι συνεχώς μου έλειπε
Τώρα κατάλαβα ότι αυτό που μου έλειπε ήταν η συνεχόμενη ανάγκη για αυτοβελτίωση!!!
Χαίρομαι πολύ που το ανακάλυψα, χαίρομαι πολύ που έχω τοσο δρόμο μπροστά μου και χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ μαζί σας!!!
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ από τα βάθη της καρδιάς μου!!!