ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΙΝΤΕRNET...

΄Ο,τι θα θέλατε να κουβεντιάσετε
΄Ο,τι θα θέλατε να μοιραστείτε
΄Ο,τι θα θέλατε να μάθετε
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 84283
Εγγραφή: 23 Απρ 2007 23:47
Τοποθεσία: Σείριος

ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΙΝΤΕRNET...

Δημοσίευση από Vasoula »

To ξέρατε ότι υπάρχει ένα σκοτεινό internet όπου δεν έχουμε πρόσβαση;
Το Dark Web είναι η αόρατη (για τους πολλούς) πλευρά του διαδικτύου

Εικόνα


Γνωρίζετε ότι υπάρχει ένα πολύ μεγαλύτερο διαδίκτυο από εκείνο που ήδη γνωρίζετε και βλέπετε;;

Στην πραγματικότητα, το "ορατό" στρώμα του ιστού που μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω των δημοφιλών μηχανών αναζήτησης είναι μόνο το ένα μέρος του διαδικτύου. Το κρυμμένο διαδίκτυο είναι το περιεχόμενο που δεν είναι τόσο εύκολα προσβάσιμο, γνωστό και ως DEEPNET (μερικές φορές αποκαλείται darknet, ή Deep Web ή Hidden Web). Το περιεχόμενο αποτελείται μόνο από ιστοσελίδες που δεν υπάρχουν και δεν ανακαλύπτονται από τις μηχανές αναζήτησης και πρόσβαση έχουν μόνο μια χούφτα άνθρωποι. Υπάρχουν βέβαια και μερικά μέρη του που είναι κρυμμένα πολύ βαθύτερα.

Ένα μέρος του DEEPNET είναι προσβάσιμο μέσω του ανώνυμου δικτύου του Tor. Το Tor αρχικά χρηματοδοτήθηκε από το Εργαστήριο Ναυτικών Ερευνών των ΗΠΑ, όταν κυκλοφόρησε το 2002 και χρησιμοποιείται ευρέως σε όλο τον κόσμο για την προστασία της ανωνυμίας σε απευθείας σύνδεση αναφέρει η sophos. Η επίσκεψη σε ένα δικτυακό τόπο μέσω του Tor εκτρέπει τη σύνδεση σας μέσα από μια τυχαιοποιημένη πορεία υπολογιστών άλλων χρηστών Tor πριν από την επίτευξη του στόχου του web server, κρύβοντας ουσιαστικά την τοποθεσία σας από αυτόν το διακομιστή. Αλλά γιατί όλα αυτά; Μπορεί να μην είναι έκπληξη ότι, ενώ το Tor χρησιμοποιείται για πολλές νόμιμους ή ηθικούς σκοπούς, το Deep Web είναι η βάση για ένα ευρύ φάσμα εγκληματικότητας και παράνομου περιεχομένου.

Αντίθετα από τις κανονικές ιστοσελίδες, οι σελίδες του DEEPNET δεν έχουν φιλικές διευθύνσεις URL. Αντ 'αυτού, είναι μια φαινομενικά τυχαία σειρά χαρακτήρων που ακολουθείται από την κατάληξη ".onion" και παρέχει πρόσβαση σε αυτές τις κρυφές ιστοσελίδες.

Στο DEEPNET υπάρχει το "The Hidden Wiki" που παρέχει καταχωρήσεις αυτών των διευθύνσεων URL για να διευκολυνθεί η χρήση του DEEPNET.

• Crime Network - για εγκλήματα γενικότερα Το πραγματικά τρομακτικό περιεχόμενο δεν είναι ότι αυτό που βλέπουμε στο DEEPNET. Όσο βαθύτερα βουτήξετε στις ιστοσελίδες του τόσο πιο σκούρο γίνεται το περιεχόμενο του. Έχει υπάρξει πολλή συζήτηση ως προς το κατά πόσο το Tor μπορεί να κρατήσει τις online δραστηριότητές σας ανώνυμες. Έχουμε ήδη δει πώς σελίδες του Tor που πουλούσαν ναρκωτικά έκλεισαν από τις αρχές ή πως το FBI εμπόδισε την κακοποίηση παιδιών μέσω παρόμοιων ιστοσελίδων του DEEPNET. Η προσπάθεια όμως που απαιτείται από τους φορείς επιβολής του νόμου να παρακολουθήσουν χρήστες του Tor όμως είναι πάρα πολύ δύσκολη έως και ανέφικτη.

Οι πολιτικοί και οι κυβερνήσεις θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι είναι σε θέση να αστυνομεύσουν το διαδίκτυο, αλλά η δυσκολία τους να επιβάλουν μια online νομοθεσία μοιάζει ανέφικτη. Μερικοί δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν να επιβληθεί αυτός ο νόμος. Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, οι Anonymous πήραν την κατάσταση στα χέρια τους όταν άρχισαν να ρίχνουν ιστοσελίδες παιδικής πορνογραφίας, συμπεριλαμβανομένης και της Lolita City, ιστοσελίδας του darknet. H ύπαρξη του DEEPNET θέτει ένα μεγαλύτερο ερώτημα: ποιο είναι το κόστος της online ανωνυμίας στην σημερινή κοινωνία;

Η έννοια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αρχίζει να είναι λίγο μπερδεμένη στο online περιβάλλον. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι λένε ότι το πλαίσιο των ανθρώπινων δικαιωμάτων δεν ισχύει στις online δραστηριότητες και η ηθική φιλοσοφία θα πρέπει να καλείται αντ 'αυτών για να κριθεί τι είναι σωστό και τι λάθος. Βεβαίως, το Tor έχει και ηθική χρήση. Το Tor επιτρέπει την ελευθερία του λόγου σε αυτούς που ζουν κάτω από καταπιεστικά καθεστώτα και προστατεύει τους ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την ποινική δίωξη.

Το Tor είναι ένα ισχυρό εργαλείο. Όμως: Παρέχει ταυτόχρονα στους συγγραφείς malware έξυπνες μεθόδους για την απόκρυψη κακόβουλων εντολών και ελέγχου. Βοηθάει τους αναλυτές malware στον τομέα της έρευνας τους. Οι διευθύνσεις IP των συγγραφέων κακόβουλου λογισμικού είναι στη μαύρη λίστα από τα γνωστό anti-virus, έτσι συχνά χρησιμοποιούν το Tor για να τα ξεπεράσουν. Όλες αυτές οι χρήσεις του Tor φέρνουν ερωτήματα τα οποία χρειάζονται απαντήσεις.

Πόσο ηθικό και πόσο νόμιμο είναι να νοικιάζεις έναν δολοφόνο; Πόσο εύκολο είναι τελικά να αγοράσεις ένα παιδάκι για οποιαδήποτε χρήση; Χωρίς κανένα νομικό πλαίσιο και χωρίς κώδικα δεοντολογίας το Tor φαντάζει τρομακτικό και εντελώς παράνομο. Δεν συμπεριλαμβάνουμε την δράση των ακτιβιστών μέσα σε όλο αυτό αν και σύμφωνα με το νομικό καθεστώς κάθε χώρας ακόμα και αυτό είναι παράνομο. Τα ναρκωτικά και οι ανθρώπινες ζωές έχουν κόστος αφού όλα μπορείς να τα αγοράσεις και να τα πωλήσεις. Θα πρέπει οι χρήστες να έχουν τη δυνατότητα της ανώνυμης περιήγησης στο Διαδίκτυο;http://www.newsbomb.gr/technologia/stor ... e-prosvasi" onclick="window.open(this.href);return false;
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
_________________________________
Reiki Center - Ρεικι

Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα
Δημοσιεύσεις: 11487
Εγγραφή: 16 Μαρ 2010 09:35

Re: ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΙΝΤΕRNET...

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Αυτό είναι το τελείως άλλο άκρο του περιορισμού :roll: :roll:
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 84283
Εγγραφή: 23 Απρ 2007 23:47
Τοποθεσία: Σείριος

Re: ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΙΝΤΕRNET...

Δημοσίευση από Vasoula »

ξαφνιάστηκα με το άρθρο..

και να σου πω δεν το πολυκαταλαβαίνω...

απλα επειδή μου έκανε εντύπωση, το έβαλα για όλους μας

:x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
_________________________________
Reiki Center - Ρεικι

Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος
Δημοσιεύσεις: 18494
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 03:37
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΙΝΤΕRNET...

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Εμένα το μόνο που μπορεί να μου προκαλέσει είναι περιέργια. :P

Αλλά μου φαίνεται απολύτως λογική η ύπαρξη τέτοιου δυκτίου. Απλά δεν πίστευα ποτέ ότι θα ήταν τόσο οργανωμένη! Υπάρχει ακόμα και διαδικτιακό κατάστημα που αγοράζεις ό,τι θες από ναρκωντικό και γενικά παράνομα πράγματα.

Έτσι είναι... Πίσω από την μάσκα της ανωνυμίας φαίνονται τελικά οι αδυναμίες του ανθρώπου. :-(
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:

Άβαταρ μέλους
Ellaki
Δημοσιεύσεις: 23576
Εγγραφή: 29 Ιούλ 2007 23:02
Τοποθεσία: Αγάπη

Re: ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΙΝΤΕRNET...

Δημοσίευση από Ellaki »

στο δίκτυο αυτό μπορείς μα μπεις από οποιοδήποτε υπολογιστή ? :scratch: :scratch:
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:

Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα
Δημοσιεύσεις: 11487
Εγγραφή: 16 Μαρ 2010 09:35

Re: ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΙΝΤΕRNET...

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως έχει βρεθεί χώρος όπου μπορεί ο καθένας να πράξει όπως θέλει χωρίς κανένα απολύτως όριο. Και ενώ σε αυτό θα έπρεπε να μπουν όρια για την ασφάλεια των υπολοίπων, περιορίζονται στο να βάλουν όρια στο ίντερνετ των άλλων για λόγους διαφορετικούς από την πραγματική τους ασφάλεια. Αντί να βρουν τρόπο να μην γίνονται αγοραπωλησίες παιδιών και διακίνηση ναρκωτικών, μένουν στο να περιορίσουν την ευρύτερη ελεύθερη ενημέρωση του κόσμου. X( X( X(

Θα μπορούσε να μείνει αυτός ο αόρατος στους μη γνώστες χώρος, μόνο για τίμια χρήση και μόνο για υποστήριξη και όχι ασέλγια. Αυτό όμως σημαίνει πως θα υπήρχε αστυνόμευση που θα αναχαίτιζε και των 'καλών' την δράση όταν αυτή ερχόταν αντιμέτωπη με το κατεστημμένο. Οπότε, καταλήγουμε στο να είναι προτιμότερο να υπάρχει η έλλειψη οποιουδήποτε ορίου για όλους για να βρίσκουν τρόπο και αυτοί οι κάποιοι λίγοι να δρουν με σκοπό το κοινό όφελος? :-? Δεν μου αρέσει :-(
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-

Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος
Δημοσιεύσεις: 18494
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 03:37
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΙΝΤΕRNET...

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Elisavet έγραψε:στο δίκτυο αυτό μπορείς μα μπεις από οποιοδήποτε υπολογιστή ? :scratch: :scratch:
Ναι, φτάνει να χρησιμοποιείς κάποια ειδικά προγράμματα...
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:

Άβαταρ μέλους
Ταρούλα
Δημοσιεύσεις: 24555
Εγγραφή: 16 Αύγ 2011 06:45

Re: ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΙΝΤΕRNET...

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Περίεργη πληροφορία :scratch:
Η αλλαγή δεν προκύπτει παρά από την Πίστη σ' αυτό που νιώθεις ότι Είσαι
Πολέμα και Οραματίσου

Άβαταρ μέλους
Sofoula
Δημοσιεύσεις: 8245
Εγγραφή: 09 Φεβ 2010 00:08
Τοποθεσία: Quinto sol

Re: ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΙΝΤΕRNET...

Δημοσίευση από Sofoula »

Θοδωρής έγραψε: Έτσι είναι... Πίσω από την μάσκα της ανωνυμίας φαίνονται τελικά οι αδυναμίες του ανθρώπου. :-(
Έτσι είναι.

Αλλά να πω πως επίσης φαίνονται και οι ποιότητες του ανθρώπου, που δεν τολμάει να βγάλει, επειδή είναι παγιδευμένος στον πόλο του φόβου.

Μικρογραφία της κοινωνίας είναι και ο βαθύς ιστός. Δεν έχει κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει έτσι και αλλιώς η κοινωνία. Αν μέσα στο deep web μπορείς να βρεις ναρκωτικά, πληρωμένους δολοφόνους, πορνογραφία, εμπορία ανθρώπων κτλ, το ίδιο μπορείς να βρεις και στην πραγματική ζωή...

Μπορείς όμως να βρεις και κρυμμένες βιβλιοθήκες, με πληροφορίες αρκετά σημαντικές. Πχ υπάρχουν δεδομένα για την διεφθαρμένη εξουσία, σε όλες τις περιοχές του πλανήτη, πληροφορίες για τα συστήματα ελέγχου μέσω πολιτικοθρησκευτικών παραγόντων... Υπάρχει έντονη ακτιβιστική δράση εκεί.
Έχω δει ακόμα ανθρώπους που μοιράζονταν πνευματικές τους εμπειρίες και παρότρυναν και άλλους να δοκιμάσουν, ανθρώπους που, στην καθημερινότητά τους, δεν θα το έκαναν ποτέ (πχ έναν απλό διαλογισμό).
Έχω δει ανθρώπους να μοιράζονται το μέσα τους. Και καλά και άσχημα, βέβαια. Και μπορεί να έχω βρει τα πλέον άρρωστα μοιράσματα, αλλά έχω δει και τα πλέον τρυφερά επίσης...

Για μένα δεν είναι η ανωνυμία το πρόβλημα της ασυδοσίας. Μου φαίνεται αστείο να συζητάτε καν το αν θα πρέπει οι χρήστες να έχουν τη δυνατότητα της ανώνυμης περιήγησης στο Διαδίκτυο. Η κοινωνία πάσχει έτσι και αλλιώς από διαστροφή, εκμετάλλευση, αρρώστια, καταπίεση... Και αυτά δεν σηκώνουν έλεγχο, αιώνες τώρα. Εκεί θέλει θεραπεία με άλλα μέσα... ^_^
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα
Δημοσιεύσεις: 11487
Εγγραφή: 16 Μαρ 2010 09:35

Re: ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΙΝΤΕRNET...

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Σοφάκι μου, δε νομίζω να ενοχλεί κανέναν το θέμα του ότι κάνει κάποιος κάτι, ανώνυμα. Το θέμα είναι το 'τί' γίνεται και όχι υπό ποιο όνομα. Αν λοιπόν αυτός είναι ένας χώρος ασφαλής για άτομα ή ομάδες που η δράση τους είναι εώς και βλαπτική, δεν πρόκειται για έναν απλό χώρο αλλά για άσυλο. Το καταλαβαίνω πως η παιδική πορνεία υπάρχει και έξω αλλά φαντάζεσαι τι διαστάσεις μπορεί να πάρει με αυτό το μέσο? Πόσο μπορεί αυτός ο ασφαλής για κάθε τύπο ενδιαφέροντος να έχει συμβάλει στην αύξηση τέτοιων δραστηριοτήτων?

Το σημαντικό δεν είναι το το ποιοι είναι, αλλά το ότι υπάρχουν διευκολύνσεις για όσους θέλουν να χρησιμοποιούν την ελευθερία τους για να την επιβάλλουν σε άλλους.

Με θυμώνει το θέμα :roll: :roll:
Μάλλον το θέμα 'καταπίεση' χτυπά την πόρτα.... :-?

Πάω να δω....
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-

Άβαταρ μέλους
Sofoula
Δημοσιεύσεις: 8245
Εγγραφή: 09 Φεβ 2010 00:08
Τοποθεσία: Quinto sol

Re: ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΙΝΤΕRNET...

Δημοσίευση από Sofoula »

Ελενάκι μου, αυτό που ξέρω είναι πως, η παιδική πορνεία στο ίντερνετ δεν έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από αυτές υπάρχουν και που υπήρχαν και πριν το ίντερνετ. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως, 50 χρόνια, το να παντρεύεις αναγκαστικά το παιδί σου στα 13 ήταν κάτι νορμάλ και εντάξει.

Το πρόβλημα στο 'τί' γίνεται αφορά καθαρά την ουσία των ανθρώπων και όχι το οποιοδήποτε μέσο. Όσο υπάρχουν πελάτες, θα υπάρχουν και τέτοιες καταστάσεις.

Εγώ προσωπικά υποστηρίζω το να μην υπάρχει εξωτερικό όριο, γιατί τα όρια τα βάζει η εκάστοτε εξουσία. Και αυτή η εξουσία αποτελείται από ανθρώπους επίσης, όπως από ανθρώπους αποτελείται και η κοινότητα που δρα με ανωνυμία στο ίντερνετ. Οι πιθανότητες να συναντήσει κανείς διεφθαρμένους ανθρώπους είναι, λίγο-πολύ, ίσες, σε όλες τις ομάδες. Μην σου πω ότι όσοι έχουν και εξουσιαστική θέση τείνουν να αυξάνουν τον συντελεστή της διαφθοράς.

Επιπλέον να πω πως, μην τρελαθούμε κιόλας, αν το σύστημα ήθελε να σταματήσει την εμπορία ναρκωτικών, όπλων, παιδιών κτλ, θα μπορούσε να το κάνει, ανεξάρτητα από το θέμα της διακίνησης μέσω ίντερνετ. Ίσα ίσα, τους δίνει μια ωραιότατη δικαιολογία για να επιβάλλουν την παρακολούθηση και ότι αυτό συνεπάγεται (κυρίως σε πιο απολυταρχικά καθεστώτα).

Άλλωστε, το όλο θέμα της ασθένειας, ξεκινάει έτσι και αλλιώς από μία τσακισμένη παιδική ηλικία.

Τα όρια (στους ενήλικες) είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Άλλωστε όλες οι πράξεις υπάγονται στον Νόμο της Αβλάβειας. Η τόσο επιθυμητή αλλαγή δεν θα γίνει με τον έλεγχο απ'έξω, αλλά μέσα από τους ανθρώπους.
Έτσι όπως το βλέπω, αντί να κοιτάμε πως θα μπουν όρια στους "κακούς" της υπόθεσης, θα ήταν πιο αποτελεσματικό να κοιτάξουμε πως θα υποστηρίξουμε τα πιο αδύναμα μέλη (κυρίως παιδιά, αλλά και γυναίκες που πέσαν θύματα πορνείας, ανθρώπους μέσα στην φτωχιά, μετανάστες, εξαρτημένα άτομα κτλ), με το να τους δείξουμε πως να προστατεύσουν τον εαυτό τους.

Βέβαια αυτή είναι η δική μου μεταβατική φάση, γιαυτό με βλέπεις και έτσι. Γιατί, όπως θα με είχατε γνωρίσει, ήμουν ένας άνθρωπος που η εκδίκηση ήταν ουσιώδες στοιχείο μου. Δεν μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτήν, ακόμα και όταν ήξερα ότι με δέσμευε και έκαιγε το μέσα μου.
Όμως τώρα, το να προστατεύω και να στηρίζω τον εαυτό μου και την "οικογένειά" μου, τους ανθρώπους δίπλα μου, με κάνει πολύ πιο αποτελεσματική στην ζωή μου :x
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα
Δημοσιεύσεις: 11487
Εγγραφή: 16 Μαρ 2010 09:35

Re: ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΙΝΤΕRNET...

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Από όπου και να κοιτάξω Σοφάκι, βρίσκω τόσο λογική αλλά και παραλογισμό, όπως και δικαιοσύνη αλλά και αδικία.

Έχω όμως μια ιδέα γιατί μου χτύπησε κόκκινο το θέμα από την αρχή του *-:) O:-)
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-

Άβαταρ μέλους
Ελενα Κ.
Δημοσιεύσεις: 7335
Εγγραφή: 13 Δεκ 2009 12:46
Τοποθεσία: αθηνα

Re: ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΙΝΤΕRNET...

Δημοσίευση από Ελενα Κ. »

Ελενιτσα >:d<

Σοφο μου Σοφακι >:d< @};-
Το Θέλημά ΣΟΥ είναι Θέλημά μου

Άβαταρ μέλους
panos
Δημοσιεύσεις: 7807
Εγγραφή: 27 Ιαν 2008 00:58
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

Re: ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΙΝΤΕRNET...

Δημοσίευση από panos »

Σαν χρηστης του ιντερνετ εδω και αρκετα χρονια θα ελεγα οτι δεν ειναι νεο ! φανταστητε εναν αλλον κοσμο (οπως το συναισθηματικο η τον ατσρικο ) ετσι ειναι και αυτος μπορεις να αναπτηξεις ενα δυκτιο αναμεσα σε users. ενα δυκτιο με αλλους κανονες μπορεις να μπεις απο οποιο μηχνημα θελεις αρκει να γνωριζεις τη πρεπει και πως πρεπει να το κανεις! Υπαρχουν κοματια του διαδυκτιου που δεν μπορουμε να τα επισκεφθουμε γιατι δεν εχουμε τις κατάλληλες γνωσεις η προγραμματα.
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...

Άβαταρ μέλους
Μάνος
Δημοσιεύσεις: 13334
Εγγραφή: 04 Μαρ 2014 20:10

Re: ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΙΝΤΕRNET...

Δημοσίευση από Μάνος »

:-( :-( :-(
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...

Επιστροφή στο “Ο,ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ”