ReikiCenter-FORUM - Εγγραφή

ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΌΤΟΠΟΥ

Καλωσορίσατε στον ιστότοπο “https://www.reikicenter.gr” και στο forum “https://www.reikicenter.gr/forum/”, στο εξής «ιστότοπος».

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους, καθώς η χρήση του παρόντος ιστότοπου προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή τους Με την πρόσβαση στον ιστότοπο μας, δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από τους όρους που ακολουθούν.

Ο ιστότοπος μας αποτελεί χώρο ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων γενικά για την εσωτερική ανάπτυξη και δεν έχει σκοπό να προσηλυτίσει. To ρέικι δεν είναι θρησκευτικό σύστημα, ούτε παραθρησκευτική οργάνωση .Τα μέλη δεν είναι υποχρεωμένα σε κανενός είδους αποδοχή των απόψεων περί ρέικι ή οποιασδήποτε άλλης φιλοσοφικής ιδεολογίας των διαχειριστών, συντονιστών και webmaster.

Το ρέικι και οι τεχνικές που αναφέρονται στον ιστότοπο μας δεν αντικαθιστούν ούτε υποκαθιστούν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, την τυχόν απαιτούμενη ψυχολογική ή ψυχιατρική υποστήριξη και θεραπεία, τις ενδεδειγμένες ιατρικές μεθόδους, αγωγές και θεραπείες ή τις συστάσεις των θεραπόντων ιατρών, αλλά σκοπό έχει αποκλειστικά την πνευματική ,ενεργειακή τόνωση του σώματος και της ψυχής με στόχο τη δυνητική υποβοήθηση στην καλύτερη αντιμετώπιση των καθημερινών μας θεμάτων.

Ο ιστότοπος αυτός προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του υπό τους όρους χρήσης. Οι συντονιστές είναι μέλη που εθελοντικά αφιερώνουν πολύτιμο χρόνο, όχι μόνο για τη φροντίδα των ενοτήτων αλλά και για τη σωστή λειτουργία της κοινότητας.

Το μέλος, ο επισκέπτης ή και ο συνεργάτης καλείται να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και τους όρους Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και εφόσον τους αποδέχεται πλήρως να συνεχίσει στη χρήση των υπηρεσιών.

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε τους όρους αυτούς σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, εάν θεωρήσουμε ότι κάτι τέτοιο είναι αναγκαίο για οποιαδήποτε αιτία. Οι όποιες τυχόν αλλαγές είναι δεσμευτικές από την στιγμή της τροποποίησης και ανακοίνωσης αυτών και εφόσον το μέλος, ο επισκέπτης ή και ο συνεργάτης εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τον ιστότοπο μας θεωρείται ότι τις έχει αποδεχθεί . Είναι δε πιθανόν να μεταβάλλουμε τους όρους οποιαδήποτε χρονική στιγμή και θα επιδιώξουμε να σας ενημερώσουμε για αυτό με τον προσφορότερο δυνατό τρόπο, όμως θα ήταν συνετό εκ μέρους σας να ξαναδιαβάζετε τακτικά την παρούσα σελίδα, καθώς η συνεχιζόμενη χρήση του ιστότοπου μας μετά τις εκάστοτε αλλαγές δείχνει πως δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από αυτούς τους όρους με την ανανεωμένη ή/και τροποποιημένη μορφή των όρων ανεπιφύλακτα.

Οι όροι αυτοί καλύπτουν επιπλέον κάθε καινοτομία που ενδέχεται μελλοντικά να ενσωματωθεί στον ιστότοπο μας εκτός και αν –κατ εξαίρεση, ανακοινωθούν ρητά διαφορετικές διατάξεις. Το μέλος, ο επισκέπτης ή και ο συνεργάτης παρακαλείται να ελέγχει τους όρους χρήσης και τους όρους Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία σε τακτά χρονικά διαστήματα και να ενημερώνεται για τις όποιες τροποποιήσεις.

Τα κείμενα των δημοσιεύσεων πρέπει να είναι γραμμένα στην ελληνική γλώσσα. Αποσπάσματα γραμμένα σε άλλες γλώσσες είναι αποδεκτά, αρκεί να μην καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του κειμένου. Προαιρετικά, τα αποσπάσματα αυτά μπορούν να συνοδεύονται από μία μετάφραση ή σύντομη περιγραφή. Τα greeklish δεν είναι αποδεκτά, παρά μόνο προσωρινά και για τεχνικούς λόγους. Μέλος, επισκέπτης ή και συνεργάτης που αντιμετωπίζει τεχνικό πρόβλημα ως προς την εγκατάσταση και χρήση ελληνικών γραμματοσειρών, μπορεί να επικοινωνήσει με την ομάδα Συντονισμού (Συντονιστές) με ΠΜ και να ζητήσει συμβουλές και βοήθεια. Η συνεχόμενη και αδικαιολόγητη χρήση greeklish ενδέχεται να οδηγήσει στην απενεργοποίηση της υπηρεσίας δημιουργίας δημοσιεύσεων.

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε ή ακόμα και να αποσύρουμε από το διαδίκτυο μέρος του ιστότοπου μας ή ακόμα και τον ίδιο ιστότοπο, προσωρινά ή μόνιμα, με ή χωρίς προειδοποίηση, με απλή ανακοίνωση σε αυτόν τον ιστότοπο. Ουδεμία νομική ευθύνη φέρουμε σε περίπτωση που υπάρξει ακόμα και δραστική τροποποίηση ή απόσυρση του ιστότοπου μας. Επιπλέον διατηρούμε το δικαίωμα να περιορίσουμε/απαγορεύσουμε την πρόσβαση σε χρήστες/επισκέπτες/μέλη εάν θεωρήσουμε ότι κάτι τέτοιο είναι θεμιτό και εν γένει ωφέλιμο για το σύνολο του εγχειρήματός μας. Επίσης ουδεμία νομική ευθύνη προκύπτει από μια τέτοια ενέργεια.

Επειδή ο ιστότοπος μας δεν κάνει προκαταρκτικό έλεγχο του περιεχομένου που αναρτάται , συμφωνείτε οικειοθελώς και αναλαμβάνετε την ευθύνη στο ότι δεν θα αποστείλετε πληροφορίες που να είναι αγενείς, υποτιμητικές, μισαλλόδοξες, προσβλητικές για άλλα πρόσωπα ή ιδεολογίες, απειλητικές, παραβιάζουσες την ιδιωτικότητα των άλλων, χυδαίες , παράνομες ή είναι υβριστικής, συκοφαντικής, πορνογραφικής, ρατσιστικής κλπ, φύσης ή προτρέπουν σε τέλεση αδικημάτων τιμωρουμένων από την νομοθεσία.

Ορισμένες συζητήσεις στον ιστότοπο μας είναι δημόσιες και σας επιτρέπουν να λαμβάνετε μέρος καθώς και να αφήνετε τα σχόλιά και τις απαντήσεις σας. Θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε την διακριτική σας ευχέρεια όταν υποβάλλετε προσωπικές πληροφορίες και σχόλια.

Λάβετε υπόψη ότι όταν δημοσιεύετε προσωπικές πληροφορίες , προσωπικές φωτογραφίες, Avatar ή άλλου τύπου οπτικοακουστικού υλικού, ή επίσης στοιχεία που δεν απαιτούνται ούτε είναι απαραίτητα για την εγγραφή σας και τα προσθέτετε στα σχόλια στις δημόσιες συνομιλίες στον ιστότοπο μας, αυτά θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν και να χρησιμοποιηθούν από άλλα άτομα που έχουν πρόσβαση σε αυτές. Όσα δημοσιεύετε στις δημόσιες συζητήσεις στον ιστότοπο μας ,για τα οποία έχετε και την ευθύνη , δεν προστατεύονται και είναι προσβάσιμα σε όλους.

Περιστασιακά, μπορείτε να βρείτε παρατηρήσεις προς τα σχόλια σας που μπορεί να σας είναι δυσάρεστες, επιζήμιες ή ακόμα και λανθασμένες. Προσπαθούμε να παρακολουθούμε όσο το δυνατόν τις απαντήσεις προς τα σχόλια σας, ωστόσο μπορεί να μην μπορέσουμε να ελέγξουμε άμεσα όλες τις απαντήσεις που ενδέχεται να λάβετε όταν συμμετέχετε σε δημόσιες συζητήσεις στον ιστότοπο μας.

Επειδή αυτός ο ιστότοπος δεν είναι δυνατό, λόγω του όγκου του, να ελέγχει την ακεραιότητα, τη νομιμότητα, ή την ποιότητα όλων των μηνυμάτων που δημοσιεύονται και δεν δύναται να παρέχει εγγύηση ως προς αυτά, το μέλος, ο επισκέπτης ή και ο συνεργάτης κατανοεί και αποδέχεται ότι πιθανόν εκτεθεί σε μηνύματα προσβλητικά, ανήθικα ή παράνομα.

Σε καμιά περίπτωση δεν είναι υπεύθυνος ο ιστότοπος μας για το περιεχόμενο των μηνυμάτων ή οποιαδήποτε βλάβη μπορεί να προκύψει από τη χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου. Επίσης επειδή είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι αυτό αποδέχεστε πως ότι αναρτάται είναι με δική σας ευθύνη , εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των διαχειριστών, των συντονιστών και του webmaster (εκτός από όσα αναρτήθηκαν από αυτούς) και δεν φέρουν συνεπώς ουδεμία νομική ευθύνη (ούτε καν από αμέλεια), από όλα τα παραπάνω.

Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους, επισκέπτη ή και συνεργάτη (με γνωστοποίηση της ενέργειάς του στο φορέα παροχής υπηρεσιών Internet μέσω του οποίου συνδέθηκε).

Συμφωνείτε ότι ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή ενότητα το περιεχόμενο της οποίας δεν πληροί τους όρους χρήσης.

Γνωρίζετε πως ο ιστότοπος μας είναι ιδιωτικός και οι admin, συντονιστές, webmaster μπορούν απροειδοποίητα ή όχι να διαγράφουν αναρτημένα μηνύματα, καθώς και μέλη, επισκέπτες ή και συνεργάτες που διαταράσσουν την αρμονική επικοινωνία στην δημόσια συζήτηση σύμφωνα με την κρίση τους κατά περίπτωση. Οι διαχειριστές και οι συντονιστές προσπαθούν να διατηρούν αυτόν τον ιστότοπο καθαρό από οποιοδήποτε τυχόν μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το.

Συμφωνείτε πως δεν θα κάνετε αναρτήσεις διαφημιστικού περιεχομένου εκτός αν αυτό επιτραπεί από admin σύμφωνα με την κρίση τους κατά περίπτωση. Παράβαση αυτού του όρου θα οδηγήσει σε άμεση διαγραφή ολόκληρης ή μέρους της δημοσίευσης και πιθανή διαγραφή του μέλους, επισκέπτη ή και συνεργάτη που έκανε την παράβαση

Ως μέλος, επισκέπτης ή συνεργάτης αποδέχεστε να αποθηκευτούν οι πληροφορίες, τις οποίες θα εισαγάγετε, σε βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής δεν φέρει την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.

Σε κανένα μέλος, επισκέπτη ή και συνεργάτη δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και αναδημοσίευση γραπτών των μελών επισκεπτών ή και συνεργατών αυτού του ιστότοπου σε οποιοδήποτε άλλο δικτυακό τόπο ή έγγραφο. Απαγορεύεται δε ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού αυτού τόπου και όσα προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την έγκριση από τους διαχειριστές του ιστότοπου και από το κάθε μέλος, επισκέπτη ή και συνεργάτη το οποίο εμπλέκεται και χωρίς ρητή και σαφή αναφορά στην πηγή.

Αυτό το σύστημα της δημόσιας συζήτησης βασίζεται σε cookies τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας. Τα cookies αυτά δεν περιέχουν καμία απολύτως πληροφορία από τα στοιχεία που θα εισαγάγετε παρακάτω, εξυπηρετούν μόνο στο να βελτιωθεί η περιήγησή σας στην δημόσια συζήτηση. Η e-mail διεύθυνσή σας χρησιμοποιείται μόνο για την επιβεβαίωση των στοιχείων εγγραφής σας και του κωδικού σας, καθώς και για την αποστολή νέου κωδικού σε περίπτωση που λησμονήσετε το τρέχοντα ενεργό κωδικό σας.

Αν ως μέλος, επισκέπτης ή συνεργάτης έχετε παράπονα, μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιο διαχειριστή, συντονιστή ,webmaster χωρίς να δεσμεύονται οι παραπάνω για απάντηση

Οι τελευταίοι είναι από εσάς τους ίδιους δικαιοδοτημένοι να αφαιρούν ή να τροποποιούν στοιχεία που υποβάλλονται από εσάς για λόγους που καθιστούν παραβίαση των κανονισμών και των αρχών λειτουργίας, είτε δηλώνονται/εννοούνται είτε όχι.

Έχοντας διαβάσει τα πιο πάνω, δηλώνετε ότι έχετε την πλήρη και έννομη ευθύνη για τη συμμετοχή σας. Δηλώνετε επίσης ότι είστε πλήρως υπεύθυνοι για κάθε πληροφορία ή αρχείο που υποβάλλετε και ότι δεν θα αποστέλλετε οποιαδήποτε υλικό που δεν ανήκει σε σας ή στους υπεύθυνους του τόπου. Επίσης δηλώνεται ότι δεν είστε κάτω των 18 ετών.

Συμφωνείτε επίσης με τους πιο πάνω όρους χρήσης και τους όρους Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Για εμάς στον ιστότοπο “ReikiCenter” (“https://www.reikicenter.gr ”) και στο forum “ReikiCenter-FORUM” (“https://www.reikicenter.gr/forum”) στο εξής «ιστότοπος», η προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι προτεραιότητα και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξασφάλιση της ασφάλειας, εμπιστευτικότητας, ακεραιότητας, διαθεσιμότητας και αξιοπιστίας των δεδομένων σύμφωνα με τις διατάξεις της σχετικής νομοθεσίας περί της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ)2016/679.

Στόχος μας είναι να διασφαλίζουμε ότι αισθάνεστε ασφαλείς στον ιστότοπο μας και κατά συνέπεια η ιδιωτικότητα σας και η προστασία των ατομικών δικαιωμάτων σας στο εξής «Προσωπικά Δεδομένα» ή «Δεδομένα», είναι σημαντικά για εμάς. Για τον λόγο αυτόν, παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά την πιο κάτω Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο εξής «Πολιτική», σχετικά με τον τρόπο που λειτουργεί ο ιστότοπος μας. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα Δεδομένα σας θα υποβάλλονται σε επεξεργασία κατά τρόπο διαφανή και δίκαιο και μόνο για τον σκοπό που έχετε συναινέσει κατά την επικοινωνία σας με τον ιστότοπο και ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να χειριζόμαστε τα δεδομένα σας με προσοχή και υπευθυνότητα.

Η ακόλουθη Πολιτική έχει στόχο να σάς ενημερώσει σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας, συμμορφούμενοι με τις αυστηρές απαιτήσεις της Ελληνικής Νομοθεσίας για την Προστασία Δεδομένων και τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ).

Υπεύθυνος Επεξεργασίας : Βάσω Νικολοπούλου
Τηλέφωνο: 694 229 2956
E-mail: info@reikicenter.gr
Web: https://www.reikicenter.gr

Υπεύθυνος Εκτέλεσης Επεξεργασίας : Βάσω Νικολοπούλου
Έδρα: 694 229 2956
E-mail: info@reikicenter.gr
Web: https://www.reikicenter.gr

Για την επίλυση οποιασδήποτε απορίας σας σχετικά με την παρούσα Πολιτική μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στο τηλέφωνο: 694 229 2956 είτε στο e-mail: info@reikicenter.gr


1. Λίγα λόγια για τον ιστότοπο μας
Ο ιστότοπος μας αποτελεί μόνο έναν χώρο ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων γενικά για την εσωτερική ανάπτυξη και δεν έχει σκοπό να προσηλυτίσει. To ρέικι δεν είναι θρησκευτικό σύστημα, ούτε παραθρησκευτική οργάνωση. Τα μέλη δεν είναι υποχρεωμένα σε κανενός είδους αποδοχή των απόψεων περί ρέικι ή οποιασδήποτε άλλης φιλοσοφικής ιδεολογίας των διαχειριστών, συντονιστών και webmaster.
Το ρέικι και οι τεχνικές που αναφέρονται στον ιστότοπο δεν αντικαθιστά ούτε υποκαθιστά με κανένα τρόπο την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, την τυχόν απαιτούμενη ψυχολογική ή ψυχιατρική υποστήριξη και θεραπεία, τις ενδεδειγμένες ιατρικές μεθόδους, αγωγές και θεραπείες ή τις συστάσεις των θεραπόντων ιατρών, αλλά σκοπό έχει αποκλειστικά την πνευματική και την ενεργειακή τόνωση του σώματος και της ψυχής με στόχο τη δυνητική υποβοήθηση στην καλύτερη αντιμετώπιση των καθημερινών μας θεμάτων.
Ο ιστότοπος μας προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του υπό τους όρους χρήσης. Οι συντονιστές είναι μέλη που εθελοντικά αφιερώνουν πολύτιμο χρόνο, όχι μόνο για τη φροντίδα των ενοτήτων αλλά και για τη σωστή λειτουργία της κοινότητας.


2. Δημόσιες συζητήσεις στον ιστότοπο μας.
Ορισμένες συζητήσεις στον ιστότοπο μας είναι δημόσιες και σας επιτρέπουν να λαμβάνετε μέρος καθώς και να αφήνετε τα σχόλιά και τις απαντήσεις σας. Θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε την διακριτική σας ευχέρεια όταν υποβάλλετε προσωπικές πληροφορίες και κάποια σχόλια.
Λάβετε υπόψη ότι όταν δημοσιεύετε προσωπικές πληροφορίες, προσωπικές φωτογραφίες, Avatar ή άλλου τύπου οπτικοακουστικού υλικού στις δημόσιες συνομιλίες στον ιστότοπο μας, αυτά θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν και να χρησιμοποιηθούν από άλλα άτομα που έχουν πρόσβαση σε αυτές. Όσα δημοσιεύετε στις δημόσιες συζητήσεις στον ιστότοπο μας δεν προστατεύονται και είναι προσβάσιμα σε όλους.
Περιστασιακά μπορείτε να βρείτε παρατηρήσεις προς τα σχόλια σας που μπορεί να σας είναι δυσάρεστες, επιζήμιες ή ακόμα και λανθασμένες. Προσπαθούμε και παρακολουθούμε όσο το δυνατόν τις απαντήσεις προς τα σχόλια , ωστόσο μπορεί να μην μπορέσουμε να ελέγξουμε άμεσα όλες τις απαντήσεις που ενδέχεται να λάβετε όταν συμμετέχετε σε δημόσιες συζητήσεις στον ιστότοπο μας.
Ο ιστότοπος μας σε καμιά περίπτωση δεν είναι υπεύθυνος για το περιεχόμενο των μηνυμάτων των μελών και των επισκεπτών ή για οποιαδήποτε βλάβη μπορεί να προκύψει από τη χρήση αυτών. Επίσης, επειδή είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, συμφωνείτε και αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος, που είναι και ο άμεσα υπεύθυνος και όχι την άποψη των διαχειριστών, των συντονιστών και του webmaster (εκτός από όσα αναρτήθηκαν από αυτούς ) και δεν φέρουν συνεπώς ουδεμία νομική ευθύνη (ούτε καν από αμέλεια ) για όλα τα παραπάνω.
Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους, με παράλληλη γνωστοποίηση της ενέργειάς του στο φορέα παροχής υπηρεσιών Internet μέσω του οποίου συνδέθηκε.
Για την επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος σχετικά με τις δημόσιες συζητήσεις στον ιστότοπο μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στο τηλέφωνο: 694 229 2956 είτε στο e-mail: info@reikicenter.gr


3. Τι είναι τα προσωπικά Δεδομένα
Ο όρος «Προσωπικά Δεδομένα», αναφέρεται σε πληροφορίες φυσικών προσώπων, όπως το ονοματεπώνυμο σας, η ταχυδρομική διεύθυνση σας, η ηλεκτρονική διεύθυνση σας, το τηλέφωνο επικοινωνίας κ.ά., οι οποίες προσδιορίζουν ή μπορούν να προσδιορίσουν την ταυτότητα σας.


4. Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων
Κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα Δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.


5. Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε
Φροντίζουμε να συλλέγουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα Δεδομένα σας, τα οποία είναι κατάλληλα και σαφή για τον σκοπό που προορίζονται. Με εξαίρεση τυχόν Δεδομένων που συλλέγονται από τα Cookies, τα Δεδομένα περιορίζονται σε όσα συμπληρώνετε σε φόρμες που βρίσκονται στον ιστότοπο μας.
Εάν επιθυμείτε απλώς να περιηγηθείτε στον ιστότοπο, συλλέγουμε μόνο τα δεδομένα, τα οποία μας είναι τεχνικά απαραίτητα για την λειτουργικότητα του της [νομική βάση αυτής της επεξεργασίας αποτελεί το άρθρο 6, παράγραφος 1, περίπτωση (στ) του ΓΚΠΔ]:
Εάν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο μας για να αιτηθείτε πληροφορίες μέσω της φόρμας επικοινωνίας, συλλέγουμε μόνο τα προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα για την επικοινωνία μαζί σας και συγκεκριμένα το mail σας και το όνομα σας.
Εάν αιτηθείτε να γίνεται μέλος στον ιστότοπο μας, συλλέγουμε εκείνα τα προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα για την αναγνώριση σας από τον ιστότοπο μας και συγκεκριμένα το mail σας και το όνομα σας.
Τα πιο πάνω προσωπικά δεδομένα φυλάσσονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ) οι οποίες τηρούνται απαρέγκλιτα από τον Υπεύθυνο Εκτέλεσης Επεξεργασίας και τα επεξεργαζόσαστε μόνο σύμφωνα με τους όρους που έχετε αποδεχτεί κατά την διαδικασία απόδοσης τους.


6. Χρήση cookies
Συμπληρωματικά στα ως άνω αναφερόμενα, κατά την χρήση του ιστότοπου μας αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας cookies. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου, που αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή σας κατά την πλοήγηση στο διαδίκτυο. Τα cookies δεν μπορούν να εκτελέσουν συγκεκριμένα προγράμματα ή να μεταφέρουν ιούς στον υπολογιστή σας. Σκοπός τους είναι να κάνουν την περιήγηση του χρήστη στο Διαδίκτυο πιο φιλική και συνολικά πιο αποτελεσματική.
Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί μόνο τα απαραίτητα cookies για την λειτουργικότητα του, των οποίων η έκταση και η λειτουργικότητα επεξηγούνται παρακάτω:
Τα προσωρινά cookies διαγράφονται αυτομάτως, όταν κλείνετε το πρόγραμμα περιήγησης. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται ειδικότερα τα Session-Cookies. Αυτά αποθηκεύουν την αποκαλούμενη Session_ID, που υποδεικνύει κατά πόσο είναι δυνατό να αξιολογηθεί η συμπεριφορά του επισκέπτη που περιηγείται στον διαδικτυακό τόπο. Κατά τον τρόπο αυτό ο υπολογιστής σας μπορεί να αναγνωρίσει, αν έχετε επιστρέψει στην ιστοσελίδα μας. Τα Session-Cookies διαγράφονται όταν αποσυνδεθείτε ή κλείσετε τον περιηγητή.
Τα επίμονα cookies διαγράφονται αυτόματα μετά από ένα προδιαγεγραμμένο χρόνο. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διαγράψετε τα cookies από τις ρυθμίσεις ασφαλείας του προγράμματος περιήγησης σας.
Μπορείτε να ρυθμίσετε ανάλογα με τις επιθυμίες σας το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Internet για να απορρίψετε όλα ή μερικά cookies. Επισημαίνουμε ότι στην περίπτωση αυτή ίσως να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του ιστότοπος.


7. Τα cookies που χρησιμοποιεί ο ιστότοπος μας
Εικόνα


8. Συλλογή Δεδομένων από ανήλικους.
Δε συλλέγουμε εν γνώσει μας δεδομένα για παιδιά κάτω των 15 ετών χωρίς την συγκατάθεση του γονέα ή του κηδεμόνα τους. Αν υποπέσει στην αντίληψη μας ότι έχουν συλλεχθεί προσωπικές πληροφορίες για άτομα κάτω των 15 ετών χωρίς την νόμιμη συγκατάθεση, θα απενεργοποιήσουμε το λογαριασμό και θα λάβουμε άμεσα όλα τα εύλογα μέτρα για να διαγράψουμε τα δεδομένα αυτά από τα αρχεία μας.
Εάν πέσει στην αντίληψη σας ότι από λάθος συλλέξαμε δεδομένα πού αφορούν παιδιά ηλικίας κάτω των 15 ετών, επικοινωνήστε μαζί μας είτε στο τηλέφωνο: 694 229 2956 είτε στο e-mail: info@reikicenter.gr


9. Χρήση των Δεδομένων σας
Η χρήση των Δεδομένων σας διεξάγεται είτε από το προσωπικό του ιστότοπου μας, είτε από τον ορισμένο Υπεύθυνο Επεξεργασίας για την επίτευξη των σκοπών που συνδέονται αυστηρά με τη χρήση του ιστότοπου μας και σύμφωνα με τους όρους συναίνεσης (βλέπετε παρακάτω «Αποδέκτες των Δεδομένων σας»).
Γενικότερα, γίνεται χρήση των Δεδομένων σας προκειμένου να σας παρασχεθούν οι ακόλουθες υπηρεσίες:
- Επικοινωνία: Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί τα Δεδομένα σας για να απαντήσει στα αιτήματα/ερωτήματα που υποβάλλετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.
- Εγγραφή: Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί τα Δεδομένα σας για να δημιουργήσει ένα προφίλ Μέλους.


10. Σκοπός επεξεργασίας των στοιχείων σας
Συλλέγουμε τα Δεδομένα σας για τον σκοπό παροχής ενημέρωσης και υπηρεσιών του ιστότοπου μας και ιδίως για:
- τον έλεγχο, βελτίωση και προσαρμογή σε προτιμήσεις και επιλογές σας σχετικά με τις υπηρεσίες μας.
- τη συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις που επιβάλλονται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.
- την συμμετοχή σας στις ιδιωτικές συζητήσεις του ιστότοπου μας.


11. Νόμιμη βάση επεξεργασίας των Δεδομένων σας από τον ιστότοπο μας
Η επεξεργασία των Δεδομένων σας διενεργείται σύμφωνα με:
- τους όρους της συμβατικής μας σχέσης.
- τη συναίνεσή σας, όπου απαιτείται.
- τις υποχρεώσεις μας που πηγάζουν από το νόμο.
- το έννομο συμφέρον του ιστότοπου.


12. Αποδέκτες – Διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων
Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι προσβάσιμα από εξουσιοδοτημένο προσωπικό του ιστότοπου μας καθώς και από τρίτα νομικά ή φυσικά πρόσωπα, που ενεργούν για λογαριασμό του, ως εκτελούντες την επεξεργασία, στο πλαίσιο ειδικής συμφωνίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων που έχουμε καταρτίσει μαζί τους. Επίσης είναι προσβάσιμα από φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή οργανισμούς στους οποίους ο ιστότοπος μας υποχρεούται να διαβιβάσει τα δεδομένα σας, βάσει των διατάξεων της νομοθεσίας. Ακόμη θα είναι προσβάσιμα από τρίτους στις περιπτώσεις που είναι αναγκαίο για την προστασία των δικαιωμάτων μας, την τήρηση δικαστικής απόφασης, την ανταπόκριση σε αίτημα Κανονιστικής ή άλλης Αρχής.
Η επεξεργασία των δεδομένων σας πραγματοποιείται εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.


13. Χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων
Η γενική μας πολιτική είναι να διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο συλλέγονται, εκτός εάν ο νόμος επιτρέπει ή επιβάλλει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα διατήρησης.


14. Τα δικαιώματά σας
Σε σχέση με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να ασκήσετε τα ακόλουθα δικαιώματα:
· ανάκλησης της συγκατάθεσής σας για επεξεργασία των δεδομένων σας.
· πρόσβασης και διόρθωσης ή διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων ή περιορισμού της επεξεργασίας τους ή αντίταξης στην επεξεργασία, καθώς και δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων,
· δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας
· υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή εάν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων παραβιάζει τη νομοθεσία, χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο http://www.dpa.gr.
· Παρακαλούμε σημειώστε ότι ενδέχεται να ζητήσουμε επιβεβαίωση ταυτότητας και διατηρούμε το δικαίωμα επιβάλουμε την καταβολή εύλογου τέλους για διοικητικά έξοδα εφόσον επιτρέπεται από το νόμο. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στα αιτήματα υποκειμένων δεδομένων εντός των νομίμων προθεσμιών.


15. Τροποποίηση της παρούσας Πολιτικής
Κατά καιρούς ενδέχεται να τροποποιήσουμε την παρούσα πολιτική προς τήρηση υποχρεώσεων από διατάξεις νόμων ή προς αντιμετώπιση τεχνικών αναγκών. Η αναμορφωμένη πολιτική θα αναρτάται στον ιστότοπο μας και σε περίπτωση που, λόγω σημαντικών αλλαγών, απαιτείται η συναίνεσή σας, θα σας ειδοποιούμε σχετικά.