Σεραφινίτης

Μια άλλη ζωή...
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 33628
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 4:23 pm
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σεραφινίτης

Δημοσίευση από Δωρουλα »

"Σεραφινήτης" είναι το όνομα της Νέας Εποχής για τον κλινόχλωρο. Η ονομασία προέρχεται απο τις ελληνικές λέξεις κλίνω και χλωρός.Η νέα ονομασία σεραφινήτης οφείλεται στις λευκές ραβδώσεις που συχνά εμφανίζονται σαν ασημένια φτερά αγγέλων ή αγγελικά όντα(Σεραφείμ). Επειδή κόβεται και γυαλίζεται εύκολα, πολλές φορές διαμορφώνεται σε σφαίρες, οβάλ σχήματα, θεραπευτικές ράβδους και μενταγιόν. Είναι ένας απο τους κυριότερους θεραπευτικούς κρυστάλλους της εποχής μας. Ενεργοποιεί την αγγελική επικοινωνία με τις ανώτερες σφαίρες της θεραπείας. Επίσης, προσφέρει δυναμικό εξαγνισμό των δυο βασικών καναλιών - του θυληκού ίντα και του αρσενικού πιγκάλα- μέσα απο τα οποία η ενέργεια ανέρχεται στη σπονδυλική στίλη, επιφέροντας την ισορροπία γιν και γιάνγκ, αλλά και σταθερότητα στο τσάκρα της καρδιάς.

Ψυχολογία

Βοηθάει στα αισθηματικά ζητήματα. Μας κάνει να νιώθουμε ότι η ζωή είναι ωραία, και μας βοηθά να πετύχουμε χωρίς να αγωνιζόμαστε, φέρνοντας τις επιθυμίες της καρδιάς σε πλήρη ευθυγράμμιση με τα πραγματικά θέλω της ψυχής μας.

Πνεύμα

Απομακρύνει τις σκεπτομορφές που έχουν ριζώσει στο πνευματικό σώμα και είναι εξαιρετικό βοήθημα για όσους νιώθουν απομονωμένοι.

Ψυχή

Βοηθά να διαλυθούν τα αρνητικά συναισθήματα. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος σε κρίσιμες περιόδους στις σχέσεις, καθώς μας βοηθά να κατλάβουμε ποια συναισθήματα είναι δικά μας και ποια προβάλλουν άλλοι επάνω μας.

Σώμα

Θεραπέυει σε κάθε σωματικό επίπεδο εξαγνίζοντας το αίμα. Χαλαρώνει τους ώμους και το επάνω μερος του θώρακα, αυξάνοντας έτσι την οξυγόνωση του αίματος μεσα απο την καλύτερη λειτουργία των πνευμόνων.

Θεραπεία

Λειτουργεί σαν καταλύτης για τη θεραπεία απο καθε χρόνια εκφυλιστική ασθένεια.

Θέση

θα τον τοποθετήσετε πάνω στο τσάκρα της καρδιάς ή θα τον φορέσετε σαν μενταγιόν για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί


Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 31623
Εγγραφή: 21 Σεπ 2007 8:38 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση από Fotinoula »

Εικόνα
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ
Δημοσιεύσεις: 15907
Εγγραφή: 25 Οκτ 2009 7:29 pm
Τοποθεσία: θεσσαλονικη

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Εικόνα

:x @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!

Επιστροφή στο “ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ”