Προφητείες...των Χόπι (Ινδιάνικη φυλή)

Άβαταρ μέλους
ΓιώταΜε
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: 07 Σεπ 2011 12:54 pm
Τοποθεσία: Θα δείξει ,ακόμη πουθενά!

Προφητείες...των Χόπι (Ινδιάνικη φυλή)

Δημοσίευση από ΓιώταΜε »

Η επιλογή ως δυνατότητα αναφέρεται σε πολλές κουλτούρες-θρησκείες που σε αφήνουν να πορευτείς με δική σου βούληση και να κριθείς κατόπιν απ'τις πράξεις σου. Η επιλογή είναι αυτή που σηματοδοτεί το μέλλον και την έξελιξη στην ζωή και ούτω καθεξής..
Οι ινδιάνοι Χόπι δεν πίστευαν μόνο λόγω παραδόσεων στο δυνατότητα της επιλογής, αλλά και χάρη στην μεγάλη προφητεία, ενώ επιπλέον οι απόγονοι αυτών των ινδιάνων θα αντιμετώπιζαν την επιλογή ως δίλημμα την κρίσημη στιγμή στο κοντινό μέλλον.

Οι επιλογές που θα έκαναν στην ζωή τους θα ήταν υπαίτειες ώστε όταν γινόταν η κάθαρση να οδηγόντουσαν σε άλλο... ανώτερο επίπεδο.
Οι Χόπι πίστευαν πως λίγο πριν το τέλος του κόσμου θα υπάρχει μια περιοδος αναταραχών, αγωνίας, αβεβαιότητας, μίσους, πολέμου και κακίας ενώ θα σηματοδοτείται από θεομηνίες και καταστροφές.

Σήμερα μπορούμε να πούμε πως όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά τα βιώνουμε καθημερινά, υπάρχει διαφθορά των κοινωνικών αξιών, των ανθρώπινων ζωών, υπάρχει έλλειψη σεβασμού προς το περιβάλλον εξόντωνοντας χιλιάδες είδη χλωρίδας και πανίδας, οδεύοντας σε μια άτραπο που ουδεμία σχέση έχει με επιλογή αλλά με απροσδιόριστη προσταγή για καταστροφή... Αυτά είναι τα σημεία των καιρών.

Οι Χόπι αν και ερυθρόδερμοι πίστευαν πως οι θεοί τους ήταν Λευκοί...τους ονόμαζαν μάλιστα ΠΑΧΑΝΑ.
Σύμφωνα με την παράδοση των Χοπι, οι γέροντες μίλησαν πως κάποτε θα εμφανιστούν λευκοί άνθρωποι σαν τους Παχάνα αλλά δεν θα είναι οι Παχανα. Μερικές απο τις προφητείες τους παρακάτω (όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι) επαληθεύτηκαν με απόλυτη ακρίβεια, κάνοντας λόγο για πυροβόλα όπλα, γι'αυτοκίνητα, σιδηροδρομικές γραμμές και τρένα, τους αυτοκινητόδρομους, τα ηλεκτρικά δίκτυα ακόμα και το πετρέλαιο!


"Θα τους διώξουν απ'την γή τους και θα σκοτώνουν τους εχθρούς τους με κεραυνούς".
"Στην γη μας θα τρέχουν οχήματα που θα κάνουν θόρυβο"
"Ένα περίεργο τέρας σαν τον βούβαλο με μακρυά κέρατα θα κυριαρχήσει στην γή και σε μεγάλες ποσότητες"
"Η γη μας θα καλυφθεί απο σιδερένια φίδια κατά μήκος και πλάτος"
"Η γη μας θα καλυφθεί απο τεράστιους ιστους σαν της αράχνης" (!)
"Η γη μας θα καλυφθει απο πετρινα ποτάμια που θα αντικατοπτρίζουν τον ήλιο" (!)
"Θα δείτε την θάλασσα να γίνεται μαύρη και να σκοτώνει οτιδήποτε ζει μέσα της" (!)

"Θα δείτε πολλούς νέους που θα ντύνονται και θα μαθαίνουν τον τρόπο ζωής μας και την κουλτούρα μας.."

Όμως η σημαντικότερη προφητεία ή καλύτερα το ένατο και τελευταίο σημάδι μιλούσε για κάτι που θα σηματοδοτούσε όχι μόνο την φυλή των Χοπι, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο!

"Θα ακούσετε για μια κατοικία στους ουρανούς ψηλά πάνω απ΄την γη..Η οποία θα πέσει και θα κάνει μεγάλη συντριβή..Θα εμφανιστεί ως ΜΠΛΕ ΑΣΤΡΟ..Ύστερα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι τελετές των απογόνων μας θα σταματήσουν να υπάρχουν.."

Σύμφωνα με την προφητεία όταν θα γίνει αυτό, θα ακολουθήσει η ΚΑΘΑΡΣΗ. Μεταξύ άλλων προτού έρθει η στιγμή αναφέρουν πως "θα ξυπνήσουμε ένα πρωινό και ο ουρανός θα είναι κόκκινος σαν το αίμα" ο 4ος κόσμος θα τελειώσει και θα περάσουμε στον 5ο κόσμο και σε άλλο επίπεδο..

Στην Αριζόνα μέσα στα σπήλαια υπάρχουν ζωγραφισμένες αναπαραστάσεις ανθρώπων. Τους δείχνουν να πορεύονται επάνω σε έναν δρόμο μέχρι ένα σημείο που θα χρειαστεί να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο κόσμους. Ο πρώτος κόσμος δείχνει κάποιον υπερήλικα άνθρωπο ο οποίος βρίσκεται σε έναν κόσμο με σπαρτά να μεγαλώνουν. Και ο άλλος κόσμος δείχνει πως οι άνθρωποι χάνονται αλλά το πνεύμα τους παραμένει και υπάρχει κατά κάποιο τρόπο εξέλιξη και μετάβαση σε άλλο επίπεδο..

Εικόνα

-Γιατί πολλοί συνδέουν την προφητεία των Χόπι με τις πυραμίδες στην ΑΙΓΥΠΤΟ την ΚΙΝΑ την ΚΑΜΠΟΤΖΗ;

-Εξαιτίας του Μπλε αστεριού που στην γλώσσα των Χοπι λέγεται Μπλε Καχίνα και αντιστοιχεί στον ΣΕΙΡΙΟ!

Μια παρόμοια εκδοχή της προφητείας είναι η ακόλουθη:
Όταν το μεγάλο μπλε αστέρι χορέψει στην πλατεία και βγάλει την μάσκα του, θα φανερωθεί το πραγματικό του πρόσωπο..Τότε τις τελευταίες μέρες ψηλά στους ουρανούς θα αντικρύσουμε την επιστροφή των δύο αδερφών, αυτών που βοήθησαν στην δημιουργία του κόσμου στην αρχή.

Ο Πογκανγκογια που είναι ο φύλακας του Βόρειου και ο αδερφός του που είναι ο Παλονγκαχογια φύλακας του Νότιου πόλου θα επιστρέψουν την γη στην φυσιολογική της τροχιά η οποία θα είναι ανάστροφη. Τότε θα πρέπει όλοι να θυμηθούμε τις διδαχές των προγόνων μας. Ύστερα θα έρθει ο κόκκινος Καχινα και θα αρχίσει η μεγαλη Κάθαρση αλλάζοντας τα πάντα επάνω στον κόσμο.

Αν δούμε τα σημάδια που επαληθεύτηκαν απ'τις αρχικές προφητείες, θα δούμε πως οι Χοπι περιέγραφαν την κατάσταση σύμφωνα πάντα με τα δεδομένα εκείνης της εποχής. Οπότε τα σιδερένια φίδια που θα καλύπτουν κατά μήκος και πλάτος την γή δεν είναι άλλα απο τα τρένα και τις σιδηροδρομικές γραμμές.
’ραγε τι θα μπορούσε να είναι αυτή η ουράνια κατοικία ψηλά πάνω απ'την γη;

Μήπως θα μπορούσε να είναι κάποιος διαστημικός σταθμός ;
Θα μπορούσε να είναι κάτι απροσδόκητο, όπως η εμφάνιση ενός μητρικού εξωγήινου σκάφους που θα συντριβεί στον πλανήτη μας;
Η μήπως θα ήταν κάποιος κομήτης;

Πολλοί ερευνητές μιλάνε πως υπάρχει ταύτιση στην προφητεία των Χοπι με την έλευση των 2 κομητών.

- Ο πρώτος κομήτης που ανακαλύφθηκε τον Δεκέμβριο του 1948 από τον Μινόρου Χόντα και φέρει το όνομα του, έχει τροχιά ελλειπτική και χρονική περίοδο 5252 ετων, ενώ η διάμετρος του είναι 1.6χλμ. Και θα περάσει πολύ κοντά απ'την γή στις 15 Αυγούστου του 2011.

Εικόνα


Ο δεύτερος κομήτης ανακαλύφθηκε τον Δεκέμβριο του 2010 από τον Ρώσσο αστρονόμο Λεωνίδα Ελενίν και φέρει το όνομα του. Η τροχιά του είναι μακρά περιοδική, ενώ η διάμετρος του είναι περίπου 3-4χλμ και τον Σεπτέμβριο του 2011 θα περάσει δίπλα απο τον Ήλιο 72.000.000χλμ περίπου όσο η μισή απόσταση μεταξύ του πλανήτη μας και του Ήλιου. Ενώ όταν περάσει απ΄την γη στις 16 Οκτωβρίου του 2011 θα είναι μόλις 34.000.000χλμ.

Εικόνα

Είναι δυνατόν αυτοί οι 2 κομήτες να είναι τα 2 αδέρφια που αναφέρονται στην προφητεία των Χοπι;
Υποθετικά αν δεχόμασταν πως είναι, τότε θα περιμένουμε την εμφάνιση του Μπλε ’στρου και την συντριβή της Ουράνιας πολιτείας στην Γη.. Με ότι συνεπάγεται.

Πηγή:worldjudge2012.blogspot.com/2011/04/h.html
Όταν οι άνθρωποι καταλάβουν πως κοιμούνται, τότε θα αρχίσουν να μπαίνουν,
στον δρόμο της αφύπνισης!!
Άβαταρ μέλους
ΓιώταΜε
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: 07 Σεπ 2011 12:54 pm
Τοποθεσία: Θα δείξει ,ακόμη πουθενά!

Δημοσίευση από ΓιώταΜε »

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011

Έκρηξη "σούπερ - νόβα" ορατή στην Ελλάδα απόψε!

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά φαινόμενα του ουρανού από απόψε το βράδυ και μέχρι το βράδυ της Δευτέρα θα είναι ορατό ακόμη και με απλά κιάλια.

Δεν έχετε παρά να στρέψετε το βλέμμα σας στη Μεγάλη ’ρκτο. Αριστερά και πάνω από τα δύο τελευταία άστρα της ’ρκτου θα δείτε ένα φαινόμενο που ίσως δεν θα το ξαναδείτε στη ζωή σας.

Για να το διακρίνετε ανάμεσα στα άλλα “φώτα” του ουρανού απλά έχετε κατά νου ότι θα έχει μια άσπρη-μπλε απόχρωση.


Οι αριθμοί μπορεί να “τρομάζουν” καθώς μιλάμε για μια έκρηξη που έχει συμβεί σε απόσταση 21 εκατομμυρίων ετών φωτός από τη Γη, όμως για τα μεγέθη του Σύμπαντος είναι... δίπλα μας.

Είναι η πιο κοντινή στη Γη έκρηξη “σούπερ-νόβα” που έχει συμβεί τα τελευταία 25 χρόνια.

Η έκρηξη, που πρωτοεντοπίστηκε στο γαλαξία του “Τροχού”, στις 24 Αυγούστου, από τον αστρονόμο του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια-Μπέρκλεϊ Πίτερ Νιούτζεντ, γίνεται συνεχώς πιο λαμπερή κάθε λεπτό που περνάει.

Πρόκειται για μια από τις πιο έγκαιρες στην ιστορία ανακαλύψεις έκρηξης σούπερ-νόβα (του λεγόμενου "τύπου 1α"),σχεδόν από το ξεκίνημά της, και δεν αποκλείεται έτσι να μελετηθεί επιστημονικά περισσότερο από κάθε άλλη τέτοια έκρηξη μέχρι σήμερα.

Σε λίγες μέρες η λάμψη της θα αργοσβήσει και το φαινόμενο θα είναι ορατό μόνο με μεγάλο τηλεσκόπιο, μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.

Τι είναι μια έκρηξη “σούπερ-νόβα”

Εκρήξεις αυτού του είδους συμβαίνουν όταν ένα μεγάλης πυκνότητας άστρο «λευκός νάνος», περίπου όσο η Γη σε μέγεθος, αλλά με μεγαλύτερη μάζα από τον ήλιο μας, εκρήγνυται εκτοξεύοντας μεγάλες ποσότητες ύλης σε μεγάλες αποστάσεις. Η ύλη αυτή κάποια στιγμή θα αποτελέσει την “μαγιά” για τη δημιουργία νέων άστρων και πλανητών.



Έχουν υπάρξει ακόμα πιο φωτεινές εκρήξεις σούπερ-νόβα στο γαλαξία μας, με την πιο πρόσφατη το 1572, η οποία ήταν ορατή με γυμνό μάτι επί μήνες. Είχε προηγηθεί μια ακόμα πιο θεαματική έκρηξη, το 1006 μ.Χ., που έχει καταγραφεί στα κινεζικά και αραβικά αρχεία. Ήταν τόσο φωτεινή, που οι άνθρωποι μπορούσαν να διαβάζουν τις νύχτες απλώς με το φως της.

http://youtu.be/abxRI8t7rIE



Τα συμπεράσματα δικά σας
Όταν οι άνθρωποι καταλάβουν πως κοιμούνται, τότε θα αρχίσουν να μπαίνουν,
στον δρόμο της αφύπνισης!!
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος
Δημοσιεύσεις: 23546
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:37 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Πάντα είχα την απορία: όλες αυτές τις "προφητίες" από που τις βρήσκουν? Υπάρχουν σε βιβλία? Γιατί το link που παραπέμπεις, δεν αναφέρει καμία πηγή ούτε βιβλιογραφία. Μου φαίνεται τελικά ότι οποιοσδήποτε μπορεί να γράψει κάτι και να υσχηριστεί ότι είναι "προφητία των τάδε".

Όσο για το κείμενο, θα σχολιάσω απλώς ότι:
Οι Χόπι πίστευαν πως λίγο πριν το τέλος του κόσμου θα υπάρχει μια περιοδος αναταραχών, αγωνίας, αβεβαιότητας, μίσους, πολέμου και κακίας ενώ θα σηματοδοτείται από θεομηνίες και καταστροφές.

Σήμερα μπορούμε να πούμε πως όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά τα βιώνουμε καθημερινά, υπάρχει διαφθορά των κοινωνικών αξιών, των ανθρώπινων ζωών, υπάρχει έλλειψη σεβασμού προς το περιβάλλον εξόντωνοντας χιλιάδες είδη χλωρίδας και πανίδας, οδεύοντας σε μια άτραπο που ουδεμία σχέση έχει με επιλογή αλλά με απροσδιόριστη προσταγή για καταστροφή... Αυτά είναι τα σημεία των καιρών.
Ειληκρινά, πείτε μου μία περίοδο της ανθρωπότητας που να μην χαρακτηρίζεται από αναταραχές, αγωνίες, αβεβαιότητες, μίση, πολέμους, κακίες, θεομηνίες, καταστροφές, διαφθορά κοινωνικών αξιών, ανθρώπινων ζωών, έλλειψη σεβασμού προς το περιβάλλον και εξόντωσης χλωρίδας και πανίδας... Σκεφτήτε μόνο τον μεσαίωνα τι γινόταν από πολέμους και αρρώστιες στην Ευρώπη...

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλα αυτά πάντα συμβαίνουν και αυτές οι προφητίες είναι γραμμένες έτσι ούτως ώστε να επαληθεύονται οποιαδήποτε στιγμή.

@};-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Θοδωράκος την 10 Σεπ 2011 8:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88605
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

Θοδωράκο ίσως έχεις δίκιο...

οι προφητέιες των Μάγιας, των ΄Ινκας, των Χοπι, του τάδε, του δείνα...

Αν μείνουμε στα φαινόμενα που πραγματεύονται οι προφητείες, τότέ ναι όλα συγκλίνουν σε μια μη ποιοτική ανθρωπότητα, γεμάτη αγωνίες και πολέμους, πείνα, αδικία, εδώ και χιλιάδες χρόνια...

τόσο πολύ που έχουν δίκιο οι προφητείες, που πια λες ότι από μια μοιραία σύμπτωση ζούμε...

Βλέπεις ξεχάσαμε να συνδεόμαστε με τα αστέρια και αρχίσαμε να τα παρατηρούμε σαν "σώματα" έξω από το Ολον!
Η επιλογή ως δυνατότητα αναφέρεται σε πολλές κουλτούρες-θρησκείες που σε αφήνουν να πορευτείς με δική σου βούληση και να κριθείς κατόπιν απ'τις πράξεις σου. Η επιλογή είναι αυτή που σηματοδοτεί το μέλλον και την έξελιξη στην ζωή και ούτω καθεξής..


αυτό ορίζει μια τυπική ανθρώπινη ελευθερία, σαν δικαίωμα, αλλά δυστυχώς η ηθική ελευθερία έχει καταστρατηγηθεί, γιατί αν παρατηρήσουμε δια μέσου των αιώνων, ουδέποτε οι άνθρωποι ήταν ηθικά ελεύθεροι να επιλέξουν...

από την στιγμή λοιπόν που λείπει η ηθική ελευθερία, είναι μάλλον κατανοητό, γιατί οι προφητείες στο μεγαλύτερο μέρος τους επιβεβαιώνονται μερικώς...

Η πρόοδος και η εξέλιξη έχουν οριστεί στα στενά πλαίσια του φυσικού κόσμου και οι προφητείες επιδρούν ακριβώς σ' αυτόν...

΄Ομως είναι καλό να μαθαίνουμε να συνθέτουμε τις πληροφορίες που παιρνουμε, αντί να τις παρατηρούμε αποσπασματικά.

Δεν ξέρω ποιός τα γράφει όλα αυτά, αλλά καμιά φορά η παραδοσιακή πληροφορία πάει τόσο βαθιά μέσα στον χρόνο, που χάνονται τα ίχνη του πληροφοριοδότη και μένει ο απόηχος του...

΄Ετσι αν πάρουμε τις πληροφορίες που έχουμε από τους Μάγιας πχ., θα πρέπει να γνωριζουμε ότι δεν ήρθαν από την βαθιά γνώση της φυλής, αλλά από κάποιον "ουράνιο" επισκέπτη, έναν "θεό" δηλαδή...
Από όσο έχω διαβάσει, αλλά μπορεί και να κάνω λάθος, μια και δεν έχω ερευνήσει βαθιά το θέμα, οι ίδιοι οι Μάγιας έκαναν ανθρωποθυσίες, κάτι που με την απλή μου κατανόήση με προδιαθέτει για την αγριότητα με την οποίαν τιμούσαν τους θεούς τους...

΄Οτι μαθαίνουμε καλό είναι πάντως, αρκεί να αναπτύσσουμε την διάκριση, ώστε η πληροφορία να μην γίνει δεσμευτική προς την προσπάθεια να γίνουμε ηθικά ελεύθερα όντα...

Γιωτούλα ευχαριστούμε :x :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88605
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά φαινόμενα του ουρανού από απόψε το βράδυ και μέχρι το βράδυ της Δευτέρα θα είναι ορατό ακόμη και με απλά κιάλια.

να το δούμε ε? :-D :-D :-D

δεν έχω κιάλια :-(
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ellaki
Δημοσιεύσεις: 27390
Εγγραφή: 30 Ιούλ 2007 11:02 am
Τοποθεσία: Αγάπη

Δημοσίευση από Ellaki »

Χθες βράδυ παρακολούθησα ένα ντοκυμαντέρ το οποίο αναφερόταν στις ομοιότητες των <προφητειών> των Μάγια, Χόπι, Ινδών και Νοστράδαμου, σχετικά με το 2012.

Έκανε σύγκριση ανάμεσα στις προφητείες με τελικό συμπέρασμα πως, όλοι τους καταλήγουν να περιγράφουν το τέλος της γης με παρόμοιους τρόπους.

Αναρωτιέμαι μήπως τελικά προγραμματιζόμαστε ως προς το μέλλον......

:x :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος
Δημοσιεύσεις: 23546
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:37 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Εγώ λέω πως θα έρθει και θα παρέλθει και τίποτα δεν θα συμβεί. Δεν θά'ναι και η πρώτη φορά άλλωστε...

@};-
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88605
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

πάντως μαζί θα κάνουμε Χριστούγεννα το 2012 ε Θοδωράκο? :D

για καλό και για κακό... :D

πλάκα κάνω...

Το τέλος του κόσμου μπορώ να το φανταστώ ως τέλος της διανοητικής ανάπτυξης του ανθρώπου και αρχή της πνευματικής του ανάπτυξης...γι' αυτό και οι αναφορές στην 5η διάσταση!
Και φυσικά αυτό θα γίνει σταδιακά και όχι για όλους...

Γιατί ερμηνεύουμε τις προφητείες σύμφωνα με τα φαινόμενα και δεν τις ερμηνεύουμε σύμφωνα με την εσωτερική εξέλιξη?

Απορία το έχω...

:x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Λευκός Κρίνος
Δημοσιεύσεις: 428
Εγγραφή: 07 Σεπ 2010 9:29 pm

Δημοσίευση από Λευκός Κρίνος »

Vaso έγραψε: Το τέλος του κόσμου μπορώ να το φανταστώ ως τέλος της διανοητικής ανάπτυξης του ανθρώπου και αρχή της πνευματικής του ανάπτυξης...γι' αυτό και οι αναφορές στην 5η διάσταση!
Και φυσικά αυτό θα γίνει σταδιακά και όχι για όλους...


:x
Πες τα Βασω! O:-) @};-
Οταν τελειωνει κατι,δηλ κλεινει ενας κυκλος,
οι ανθρωποι το εχουμε συνδεσει σαν κακό.
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Kοντα ειναι και θα μαθουμε :D
Λευκός Κρίνος
Δημοσιεύσεις: 428
Εγγραφή: 07 Σεπ 2010 9:29 pm

Δημοσίευση από Λευκός Κρίνος »

^tasoulis^ έγραψε:Kοντα ειναι και θα μαθουμε :D
Όχι απαραίτητα..
Δεν γνωρίζουμε με ποιον τρόπο θα γίνει.
Συνηθως οι αλλαγές είναι εσωτερικές.
Αν η ζώνη φωτονίων απο την ευθυγράμμιση των πλανητων,
αποτελεσει μια ευκαιρία πνευματικής αναβαθμισης για την ανθρωποτητα,
ο άλλος που θα συνεχίζει να ζει στις 3 διαστάσεις,στην διττότητα,
θα αντιληφθεί την εσωτερικη αυτη αλλαγη?
Άβαταρ μέλους
Εφη
Δημοσιεύσεις: 126
Εγγραφή: 19 Ιουν 2011 1:18 am

Δημοσίευση από Εφη »

Vaso έγραψε: Tο τέλος του κόσμου μπορώ να το φανταστώ ως τέλος της διανοητικής ανάπτυξης του ανθρώπου και αρχή της πνευματικής του ανάπτυξης...γι' αυτό και οι αναφορές στην 5η διάσταση!
Και φυσικά αυτό θα γίνει σταδιακά και όχι για όλους...

Γιατί ερμηνεύουμε τις προφητείες σύμφωνα με τα φαινόμενα και δεν τις ερμηνεύουμε σύμφωνα με την εσωτερική εξέλιξη?

Απορία το έχω...

:x
Κάπως έτσι φαντάζομαι και γω την αλλαγή. Πιστεύω ότι θα γίνει κάποια αλλαγή. Γιατί σώνει και καλά θα πρέπει να είναι το τέλος? Και ίσως να υπάρχουν κάποιες αναταραχές πριν. Εχω πίστη ότι όλα θα γίνουν ακριβώς έτσι όπως πρέπει. ;)
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Λευκε κρινε ιδεα δεν εχω :D
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88605
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

ο άλλος που θα συνεχίζει να ζει στις 3 διαστάσεις,στην διττότητα,
θα αντιληφθεί την εσωτερικη αυτη αλλαγη?
η απάντηση είναι ξεκάθαρη Γιώργο...ΟΧΙ, δεν θα το αντιληφθεί, παρά σαν μια αναστάτωση, άγχος, ένταση κλπ.
Δεν μπορεί ο φυσικός άνθρωπος να ξεπεράσει το αστρικο του με μιάς, και αυτό είναι που τον συνδέει με το νευρικό του σύστημα...

Πως θα ξέρει λοιπόν από που "του έρχεται" η αλλαγή?

πως θα ανοίξει να την λάβει την πνευματική του "αναβάθμιση" αν το Πνεύμα μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν μόνο το "άγιο" της θρησκείας του?

Η 3η διάσταση περιλαμβάνει σαν σύνθεση και την 4η...

για να περάσει κανείς στην 5η χρειάζεται, το λιγότερο, να ξέρει την 4η...Τα ψυχικά του περιεχόμενα και τους δαίμονες του...

Αλλιώς πως? μαγικά?


:x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Δηλαδη με λιγα λογια αυτοι που θα περασουν στην 5η διασταση,τι θα αλλαξει γιαυτους;
Μια μικρη περιληψη...; :x

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”