ΑΓΙΟ ΦΩΣ η αλλη μια κοροιδια??

Επισκέπτης

ΑΓΙΟ ΦΩΣ η αλλη μια κοροιδια??

Δημοσίευση από Επισκέπτης » 31 Μαρ 2010 19:48

Διαβασα την ιστοριουλα στο ιντερνετ,ποια η γνωμη σας? :-?ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΜΗΤΡΟΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ!!
Posted Image
Ο π. Μητροφάνης, φύλακας τού Παναγίου Τάφου γιά 58 ολόκληρα χρόνια ! Τά πρώτα χρόνια είχε καί ο ίδιος τίς αμφιβολίες του γιά τό πώς δίνετε τό ’γιο Φώς μέχρι πού αποφάσισε να τό διαπιστώσει....
.


...« Ήταν ακριβώς, δωδεκάμισυ το βράδυ τής Μεγάλης Παρασκευής προς το Μεγάλο Σάββατο. Η προετοιμασία μου ( γι΄αυτή την επιχείρηση) αποτελείτο από ένα μικρό φακό, «φαναράκι», και λίγο νερό σ΄ένα μικρό δοχείο. Ήταν τόσο λίγο, ίσα για να ξεδιψάσει κανείς στις ώρες της αγωνίας μου. Τίποτα άλλο δεν με απασχολούσε πιά, αν και ήμουνα σίγουρος για την επιτυχία μου.
Θα έλυνα μια διά παντός την απορία μου, και θα εγνώριζα ένα μυστικό πού κανείς μέχρι σήμερα δεν μπορούσε να γνωρίζει. Όταν τελείωσα κάθε λεπτομέρεια φώναξα τον βοηθό μου π.Νίκανδρο, να μού φέρει την σκάλα. Είμαστε εντελώς μόνοι. Την στερέωσα, και ανέβηκα λέγοντάς του να πάρη την σκάλα, γιατί μόλις τελείωνα από τον καθαρισμό ψηλά, θα κατέβαινα πηδώντας κάτω.
Ετσι και έγινε.
Δεν είμαι σε θέση ούτε και έχω την δύναμι να περιγράψω τά αισθήματά μου. Τις ώρες εκείνες έζησα μία κατάσταση αλησμόνητη, γεμάτη φόβο και τρόμο. Κρύος ιδρώτας με περιέλουζε, τρέμοντας σε όλο μου το σώμα. Δεν θα διέφερα από μελλοθάνατο πού τον πηγαίνανε για εκτέλεση.
Ενας φόβος πρωτοφανής και πρωτόγνωρος με συγκλόνιζε, και ένα ερώτημα έντονο και ελεγκτικό με αναστάτωνε, μέσα στην κρύπτη μου στο σκοτάδι….
«Ποιος άλλος, μού έλεγε, τόλμησε ποτέ κάτι τέτοιο, στην μακρόχρονη Χριστιανική ιστορία του Παναγίου Τάφου; Εσύ, με ποιο δικαίωμα το αποφάσισες; Αν σε ανακαλύψουν εδώ πάνω κρυμμένο, π.Μητροφάνη, φαντάζεσαι τι έχει να γίνει, και ποιά άπολογία θα τολμήσεις να δώσεις ; ».
Όμως μέσα στις απαίσιες σκέψεις μου ορθωνόταν και η επιμονή μου. Επρεπε να μάθω για το Αγιο Φώς! Αν ήταν πράγματι θαύμα, ή αν ήταν κοροϊδία και απάτη…Σε λίγο άρχισα πάλι να πέφτω σε μεταμέλεια.
Σαν κάποιος να με έσπρωχνε λέγοντάς μου. «κατέβα κάτω γρήγορα, όσο έχεις καιρό. Γιατί σε λίγο θα αρχίσει η λειτουργία των Ορθοδόξων, μέχρι τις 4 το πρωϊ. Μετά θα έλθουν οι Αρμένιοι, κι΄εσύ θα είσαι αναγκασμένος να παραμένεις εδώ κουλουριασμένος, ακίνητος, αμίλητος, και ατάραχος. Κι΄αν δεν αντέξεις ;
Θα ακολουθήσουν μετά οι Λατίνοι, ως τις 6.30 το πρωϊ. Θα είσαι ακίνητος; Κι΄αν βήξεις; Αλλοίμονό σου τι έχεις να πάθεις, π. Μητροφάνη, έλεγα, ελεεινολογώντας τον εαυτό μου. Όλος ο κόσμος πιστεύει στό θαύμα αυτό, εσύ μόνο δεν πιστεύεις, κι΄είσαι και φύλακας του Παναγίου Τάφου, άθλιε…».
Επί τέλους, στις 2 μετά τά μεσάνυκτα προς το Μεγάλο Σάββατο ο Ορθόδοξος ιερέας άρχισε την λειτουργία. Μετά, στις 4 κατέφθασαν οι Αρμένιοι, με την μονότονη, χωρίς αλλαγή ήχων ψαλμωδία τους. Στο τέλος, ήλθαν και οι Λατίνοι. Με στόμα κατάξερο από την αγωνία μου, πού το δρόσιζα βάζοντας λίγο νερό στα χείλη μου, και υποχρεωμένος να ακούω τά πάντα κρυμμένος, περίμενα την συνέχεια.
Τέλος, αποχωρώντας και ο τελευταίος Λατίνος, κατέφθασε ο γέροντάς μου, ο π. Ανατόλιος.
Παρακολουθούσα με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις του, προσπαθώντας να επισημάνω τίποτα ύποπτο. Κι΄ όταν στις 11 το πρωϊ σφραγίσθηκε ο Τάφος και μέσα στο Αγιο Κουβούκλιο πού ήμουν κρυμμένος απλώθηκε βαθύ σκοτάδι, άναψα το φακό μου.
Πάνω στο Πανάγιο μνήμα του Χριστού, ήταν η Ιερή των ευχών φυλλάδα. Μέσα της ένα χονδρό, σβησμένο κερί. Και δίπλα, σβηστή και έτοιμη, η Αγία Κανδήλα περίμενε…
Θα άναβε από τον Χριστό, ή, μέ φωτιά κάλπικη, από τον Πατριάρχη;
Εσβυσα τον φακό και περίμενα…
ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ...
Μέσα στο πέλαγος εκείνης της αγωνίας, άρχισα σιγανά να προσεύχομαι.
«Χριστέ μου, εσύ γνωρίζεις τις συνθήκες και την απόφασή μου να βρεθώ σ΄αυτήν την θέση. Όλα πηγάζουν από μία απορία, και από μία αδύνατη και κλονισμένη πίστη. Εγώ Κύριε, πιο αδύνατος από τον Ευαγγελιστή Ιωάννη, πού δεν πίστευε κι΄αυτός στην αρχή, ότι πραγματικά αναστήθηκες, ζητώ σήμερα να ιδώ με τά μάτια μου τι ακριβώς γίνεται εδώ μέσα, με το ’γιο Φώς…».
Σταμάτησα την προσευχή μου, και άναψα τον φακό. Εβλεπα καθαρά το μυστηριώδες «κερί» μέσα στο βιβλίο προσευχών, και οι υποψίες μου μεγάλωναν.
«Αχ! αυτό το «κερί» μονολόγησα. Τι γυρεύει εδώ μέσα, αυτό το κερί;
Διέκοψα απότομα τις σκέψεις μου, καθώς η πόρτα του Παναγίου Τάφου άνοιξε και μπήκε στα σκοτεινά ο ίδιος ο Πατριάρχης.
Κρυμμένος από πάνω τον έβλεπα!
Ήταν 12 ακριβώς το μεσημέρι. Η αγωνία μου μεγάλωνε, ενώ ένα σφίξιμο άρχισε να απειλεί την καρδιά μου, έτοιμος να λιποθυμίσω. ’κουγα ήδη τά πρώτα βήματα του Πατριάρχη, στον χώρο του Ιερού Λίθου. Διέκρινα την σιλουέτα του καθώς έσκυψε για να μπεί στο Ζωοδόχο Μνήμα.
Αρχισε νά προσεύχεται...
Εκείνη ακριβώς την στιγμή, μέσα στην απέραντη νεκρική σιωπή πού μόλις αισθανόμουν την αναπνοή μου, άκουσα ένα ελαφρό σφύριγμα. Ήταν παρόμοιο με λεπτή αύρα, πνοής ανέμου. Και αμέσως μετά, ένα αλησμόνητο θέαμα με συγκλόνισε.
Είδα, ένα γαλάζιο Φώς να απλώνεται σιγά-σιγά, σ΄ ολόκληρο τον Ιερό χώρο του Τάφου.
Το γαλάζιο αυτό Φώς, το έβλεπα να στριφογυρίζει σαν ένας δυνατός ανεμοστρόβιλος πού με ορμή ξεριζώνει πανύψηλα δέντρα και τα αρπάζει πηγαίνοντάς τα, μίλια μακρυά. Πόση ανησυχία είχε, εκείνο το παράξενο Φώς!
Μέσα από το Φώς αυτό, έβλεπα καθαρά τον Πατριάρχη και χοντρές σταλαγματιές ιδρώτα να κυλούν στο πρόσωπό του. Όπως ήταν γονατιστός, έφερε το χέρι του στο κενό πού δημιουργούσε το «κερί» στο βιβλίο.
Πάνω στο μάρμαρο του Μνήματος ακούμπησε τις 4 δεσμίδες των 33 λευκών κεριών, όσα τά χρόνια του Χριστού, και φωτιζόμενος από το μυστηριώδες εκείνο Φώς άρχισε να διαβάζει τις ευχές.
Τότε, το κάπως ήρεμο εκείνο γαλάζιο Φώς άρχισε να κινείται ανήσυχα. Ήταν ένα αφάνταστο και απερίγραπτο στριφογύρισμα, δυνατότερο από το πρώτο. Και αμέσως μετά, άρχισε να μεταβάλλεται σε ένα λαμπερό ολόλευκο Φώς, όπως περιγράφεται από τον Ευαγγελιστή, στην τού Χριστού Μεταμόρφωση!
Το Φώς αυτό, μεταμορφώθηκε σε λίγο σε έναν ολοφώτεινο δίσκο Ήλιου, σταματημένο πάνω από τον Πατριάρχη. Τον είδα να υψώνει κατόπιν τις δεσμίδες των κεριών στον αέρα, περιμένοντας «κάτι». Ήταν η βοήθεια του Θεού πού περίμενε!
Και όπως σιγά-σιγά ύψωνε παρακλητικά στον ουρανό τά χέρια του, λίγο πρίν φθάσουν στο ύψος της κεφαλής του, εν ριπή οφθαλμού, σαν να άγγιξαν τά κεριά σε αναμμένο καμίνι, πήραν φωτιά, μαζί και η Αγία Κανδήλα!
Και ξαφνικά, χωρίς κάν να το καταλάβω, χάθηκε από τά μάτια μου ο ολόλαμπρος αυτός δίσκος…
Τά μάτια μου γέμισαν δάκρυα. Το σώμα μου καιγόταν ολόκληρο. Μια αίσθηση πυρακτωμένης καμίνου με περιέζωνε. Ο ’γιος εκείνος γέροντας Πατριάρχης, φανερά συγκινημένος, οπισθοχώρησε με τα αναμμένα κεριά προς την έξοδο, σεβόμενος να γυρίσει την πλάτη στον Ιερό εκείνο χώρο.
Βγήκε στον προθάλαμο του Αγίου Λίθου δίνοντας την μία δεσμίδα αναμμένων κεριών στον Αρμένιο Πατριάρχη, (σύμφωνα με τά προνόμια), πού τον περίμενε αμίλητος στην πόρτα.
Έπειτα, από την δεξιά οπή του Αγίου Κουβουκλίου έδωσε πρώτος το ’γιον Φώς στον Ορθόδοξο Αρχιερέα, πού περίμενε.
Και εκείνος, βασταζόμενος στους ώμους των Ορθοδόξων πιστών πού φώναζαν από ενθουσιασμό " ο Χριστός είναι Θεός δικός μας καί αληθινός ", το μετέφερε στον Ναό της Αναστάσεως δίπλα, γιά να μεταφερθεί από εκεί, οδικώς, αεροπορικώς, ή με καμήλες, σε όλο τον Ορθόδοξο κόσμο πού τό περίμενε γιά τήν Ανάσταση....
Μέσα στις φωνές ενθουσιασμού και χαράς για το ’γιο Φώς, πήδησα κάτω από την κρύπτη μου, και παρουσιάσθηκα στον γέροντά μου, τον π.Ανατόλιο. Πολύ αργότερα εξομολογήθηκα την πράξη μου αυτή στον ίδιο τον Πατριάρχη, βάζοντάς μου κανόνα για αυτή την παρακοή μου…».
Σύμφωνα με την τάξη των προνομίων στους Αγίους Τόπους, πού πηγάζει από την δογματική αλήθεια πίστεως, μόνο Ορθόδοξος Πατριάρχης επιτρέπεται να μεταδώσει σε πιστούς, το ζωντανό αυτό Φώς! Από το χέρι του θα το πάρουν οι αιρετικοί.
Πρώτα ο Αρμένιος, και μετά ο Λατίνος, άν τό ζητήσει...
Γίνεται αυτό, για να έλθουν κάποτε σε συναίσθηση πίστεως, για να καταλάβουν ότι βρίσκονται σε «λάθος δρόμο», και να επιστρέψουν στην Ορθοδοξία, από την οποία έφυγαν, το 1054 οι Παπικοί, και το 1517 οι Διαμαρτυρόμενοι.
:-? :-?

Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 28525
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 16:23
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Δωρουλα » 31 Μαρ 2010 20:14

Σύμφωνα με την τάξη των προνομίων στους Αγίους Τόπους, πού πηγάζει από την δογματική αλήθεια πίστεως, μόνο Ορθόδοξος Πατριάρχης επιτρέπεται να μεταδώσει σε πιστούς, το ζωντανό αυτό Φώς! Από το χέρι του θα το πάρουν οι αιρετικοί.
Πρώτα ο Αρμένιος, και μετά ο Λατίνος, άν τό ζητήσει...
Γίνεται αυτό, για να έλθουν κάποτε σε συναίσθηση πίστεως, για να καταλάβουν ότι βρίσκονται σε «λάθος δρόμο», και να επιστρέψουν στην Ορθοδοξία, από την οποία έφυγαν, το 1054 οι Παπικοί, και το 1517 οι Διαμαρτυρόμενοι.
Τάσο διάβασα ομολογουμένως με προσοχή το κείμενο, καθώς έχω και εγώ αναρωτηθεί κατα καιρούς κατα πόσο τελικά αυτό το φως είναι τέχνασμα ή πραγματικότητα, όμως τελικά διαπιστώνω πως αυτό καθ'εαυτό το γεγονός δεν έχει και τόση μεγάλη σημασία τουλάχιστον για μένα καθώς η πνευματική εμπειρία του καθενός δεν μπορεί ούτε να λογοκριθεί, ούτε και να θεωρηθεί αλήθεια ή ψέμα!!επίσης δεν γνωρίζω τις προθέσεις αυτού του ανθρώπου που περιγράφει ότι περιγράφει!! @};-

εγώ θα σταθώ σε αυτό το κομμάτι που έβαλα στην παράθεση και εκεί για μένα είναι προσωπικά όλο το ζουμί!!γιατί δεν είναι αγάπη και θεός, τουλάχιστον όπως το νιώθω εγώ, ο διαχωρισμός των ανθρώπων σε πιστούς και άπιστους και των δογμάτων σε αιρετικά και μη!!κανένας Ιησούς και κανένας Βούδας μέσα απο το Λόγο τους δεν πιστεύω να διαχώρησε τους ανθρώπους κατα τον τρόπο που αργότερα το έκανα τα δόγματα για τη δική τους βολή!!άρα τι με νοιάζει άν το φως ανάβει απο μόνο του ή όχι, άν ο δρόμος που φωτίζει για την κάθε ψυχή και τη διαδρομή της είναι για κάποιους λάθος ή σωστός, ανάλογα με το γεωγρφικό πλάτος στο οποίο γεννήθηκαν !! :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί


Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 79296
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47
Τοποθεσία: Σείριος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Vasoula » 31 Μαρ 2010 20:49

συμφωνώ κι εγώ Δώρα με αυτό!

Ας μην σταματήσουμε στο θαύμα του Φωτός, αλλά στο πως αυτό μπορεί να μεταδοθεί στις καρδιές των ανθρώπων και να μετασχηματίσει την ανοησία τους, σε παγκόσμια Αγάπη!

:x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
_________________________________
Reiki Center - Ρεικι

Άβαταρ μέλους
VasilisM
Δημοσιεύσεις: 7372
Εγγραφή: 27 Φεβ 2009 15:55
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση από VasilisM » 31 Μαρ 2010 23:53

Και εγώ έχω αναρωτηθεί για το Φως, και έχω ακούσει διαφόρων ειδών "οπτικές" πάνω στο θέμα. Καμία δεν με έπεισε για τίποτα. Αλλά τελικά είναι αυτό που λέει και η Δώρα, τι σημασία έχει; Αν εσύ διακρίνεις το Φως μέσα σου άσε τα υπόλοιπα για αυτούς που τα ψάχνουν έξω..
Πολέμα και Οραματίσου

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης » 01 Απρ 2010 00:27

Και εγω ετσι απαντησα στο φορουμ εκεινο(ασχετο με θρησκειες)οτι ο θεος ειναι μεσα μας και οποιος εχει την διαθεση θα τον ακουσει. >:d< :x

Άβαταρ μέλους
ARTYADIS
Δημοσιεύσεις: 14316
Εγγραφή: 24 Μαρ 2009 13:36
Τοποθεσία: Universe

Δημοσίευση από ARTYADIS » 01 Απρ 2010 08:40

Αν εσύ διακρίνεις το Φως μέσα σου άσε τα υπόλοιπα για αυτούς που τα ψάχνουν έξω..

Βασίλη μου! @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________
Πολέμα και Οραματίσου!

Άβαταρ μέλους
Ellaki
Δημοσιεύσεις: 21630
Εγγραφή: 30 Ιούλ 2007 11:02
Τοποθεσία: Αγάπη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Ellaki » 01 Απρ 2010 09:04

ΑΓΙΟ ΦΩΣ η αλλη μια κοροιδια??
Μου έκανε εντύπωση ο τίτλος..........
Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μας κοροϊδέψει εαν εμείς οι ίδιοι είμαστε αποφασισμένοι να ακολουθήσουμε την αλήθεια.
Και η αλήθεια είναι μια, ότι το ΑΓΙΟ ΦΩΣ βρίσκεται μέσα μας και όσο εμείς επιθυμούμε μας ΟΔΗΓΕΙ.

Μαθαίνω να "βλέπω" το ΦΩΣ μέσα σε όλους τους ανθρώπους, να αναγνωρίζω το χειρισμό των διαφόρων "θρησκειών", να πιστεύω με θέρμη σε ένα και μοναδικό Θεό και τον κατ' εικόνα και κατ' ομοίωση, ’νθρωπο.

Μέσα απ' όλη την παράδοση και τις ταινίες τρόμου που προβάλονται με τα πάθη Του, επιλέγω να μείνω με σταθερότητα στην Αγάπη που Αυτός δίδαξε και το Φως που διαχέεται καθημερινά στην ανθρωπότητα.
Και το μόνο που μπορώ να πω είναι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ @};-
Μην ζητάς Έλεος όταν οφείλεις να αποδεχτείς την Δικαιοσύνη.Το <τίμημα> φέρνει την ισορροπία στην Ζωή σαν μέρος του Θεϊκού Σχεδίου και σε προετοιμάζει για την Ταπεινότητα. Το μόνο της Ζωής μας επίτευγμα.

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 79296
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47
Τοποθεσία: Σείριος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Vasoula » 01 Απρ 2010 09:12

πάντα σε όλες τις ιστορίες υπήρξε ένας ήρωας!

Και ο Κρίσνα, αν διαβάσει κανείς την ιστορία του, έχει σχεδόν τις ίδιες παραμέτρους με τον Ιησού...

΄Ηξερε η εξουσία, ανέκαθεν, πως θα μπορούσε να διαχειριστεί την δύναμή της, μέσα από το ανθρώπινο στοιχείο, δίνοντας εκείνα τα κίνητρα του θαύματος!

Και ο φυσικός άνθρωπος χρειάζεται το θαύμα για να πιστέψει...

Το υπερφυσικό θαύμα του φωτός, που ανάβει μόνο του, από έναν υπερφυσικό θεό...

Αυτό είναι το ερέθισμα για να μην ανακαλύψει κανείς ποτέ τον θεό μέσα του!

Τα θαύματα γίνονται, μόνο όταν ο ΄Ανθρωπος εθελοτυφλεί στις επιλογές του! Αλλιώς τα θαύματα, λέγονται ΖΩΗ!

Την κοίταξε άραγε κανείς βαθιά και στα μάτια?
Εκεί να δειτε πόσα ΦΩΤΑ ανάβουν από μόνα τους...

:x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
_________________________________
Reiki Center - Ρεικι

Άβαταρ μέλους
ARTYADIS
Δημοσιεύσεις: 14316
Εγγραφή: 24 Μαρ 2009 13:36
Τοποθεσία: Universe

Δημοσίευση από ARTYADIS » 01 Απρ 2010 09:22

Την κοίταξε άραγε κανείς βαθιά και στα μάτια?
Εκεί να δειτε πόσα ΦΩΤΑ ανάβουν από μόνα τους...
Κι εκεί να δεις πόσα:
Και το μόνο που μπορώ να πω είναι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
μπορεις να πεις!!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________
Πολέμα και Οραματίσου!

Άβαταρ μέλους
Ellaki
Δημοσιεύσεις: 21630
Εγγραφή: 30 Ιούλ 2007 11:02
Τοποθεσία: Αγάπη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Ellaki » 01 Απρ 2010 09:28

Την κοίταξε άραγε κανείς βαθιά και στα μάτια?
Εκεί να δειτε πόσα ΦΩΤΑ ανάβουν από μόνα τους...
και πόσα τηγάνια (=καρούμπαλα) πρέπει να βουλιάξεις μέχρι να τολμήσεις να την κοιτάξεις :D :D :D :D
Μην ζητάς Έλεος όταν οφείλεις να αποδεχτείς την Δικαιοσύνη.Το <τίμημα> φέρνει την ισορροπία στην Ζωή σαν μέρος του Θεϊκού Σχεδίου και σε προετοιμάζει για την Ταπεινότητα. Το μόνο της Ζωής μας επίτευγμα.

Άβαταρ μέλους
ksan8oula
Δημοσιεύσεις: 2671
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2008 19:54
Τοποθεσία: Κρητη

Δημοσίευση από ksan8oula » 01 Απρ 2010 20:25

Τα θαύματα γίνονται, μόνο όταν ο ΄Ανθρωπος εθελοτυφλεί στις επιλογές του! Αλλιώς τα θαύματα, λέγονται ΖΩΗ!

Την κοίταξε άραγε κανείς βαθιά και στα μάτια?
Εκεί να δειτε πόσα ΦΩΤΑ ανάβουν από μόνα τους...
:x :x
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου

Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ
Δημοσιεύσεις: 14350
Εγγραφή: 25 Οκτ 2009 20:29
Τοποθεσία: θεσσαλονικη

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ » 02 Απρ 2010 13:09

Τα θαύματα γίνονται, μόνο όταν ο ΄Ανθρωπος εθελοτυφλεί στις επιλογές του! Αλλιώς τα θαύματα, λέγονται ΖΩΗ!

Την κοίταξε άραγε κανείς βαθιά και στα μάτια?
Εκεί να δειτε πόσα ΦΩΤΑ ανάβουν από μόνα τους..

@};- @};- @};- @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!

Άβαταρ μέλους
margaritarenia
Δημοσιεύσεις: 12996
Εγγραφή: 04 Μάιος 2007 16:02

Δημοσίευση από margaritarenia » 10 Απρ 2010 17:00

Ας μην σταματήσουμε στο θαύμα του Φωτός, αλλά στο πως αυτό μπορεί να μεταδοθεί στις καρδιές των ανθρώπων και να μετασχηματίσει την ανοησία τους, σε παγκόσμια Αγάπη!
Ακριβώς ....όταν επεμβαίνει ο διαχωρισμος και η επίκριση ....
:-(
Εξάλλου ...Αγιο ξε -Αγιο ,οι πιστοί δεν πτοουνται......πριν το 2ο Χριστός Ανέστη ειχαν γίνει Λουης...... :-( :-( :)) :))
Οσο υπαρχουν Ανθρωποι που Φωτισες με την Αγαπη Σου και το Οραμα Σου,θα πολεμανε το σκοταδι Αγαπημενη Μου Ψυχη,ακομα κι αν ειναι πρωτα το δικο τους! :cry: @};-
Μόνο για σήμερα..Σ αγαπώ!
https://www.youtube.com/watch?v=T8fr1b4g_0M" onclick="window.open(this.href);return false;

Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ
Δημοσιεύσεις: 14350
Εγγραφή: 25 Οκτ 2009 20:29
Τοποθεσία: θεσσαλονικη

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ » 11 Απρ 2010 22:46

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!

Άβαταρ μέλους
Λιζούλα
Δημοσιεύσεις: 12353
Εγγραφή: 21 Απρ 2010 13:06

Δημοσίευση από Λιζούλα » 11 Μάιος 2010 10:18

Θα ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας...@};-

Χθες είχα μια συνειδητοποίηση (-μήνυμα), η οποία αποτελεί κομβικό σημείο για την θεραπεία μου σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Μου δίνεται η δυνατότητα να αλλάξω ένα παλιό προγραμματισμό που είχε ενεργοποιηθεί ερήμην μου και που δούλευε υπογείως και αντίθετα με το στόχο μου. Μου δόθηκε ένα δώρο.

Αισθάνομαι την ανάγκη να υποκλιθώ στο Πνεύμα και να το ευχαριστήσω από τα βάθη της Ψυχής μου." Ευχαριστώ". :x

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”