Πώς σας φανηκε η πρωτη μυηση?
Συντονιστής: Vasoula
Τασούλη!
κάποιος περιμένει τα πυροτεχνήματα, ξεχνώντας ότι σβήνουν προτού τα αντιληφθεί.
πολλές φορές ξεχνάει ότι ακόμα τα φοβάται, όπως όταν ήταν παιδί!
και τις περισσότερες φορές τυφλώνεται από το φως τους, ώστε να χάσει το δικό του!
Γι' αυτό να είσαι σκεπτικός με αυτό που περίμενες και δεκτικός σ' αυτό που πήρες!
κάποιος περιμένει τα πυροτεχνήματα, ξεχνώντας ότι σβήνουν προτού τα αντιληφθεί.
πολλές φορές ξεχνάει ότι ακόμα τα φοβάται, όπως όταν ήταν παιδί!
και τις περισσότερες φορές τυφλώνεται από το φως τους, ώστε να χάσει το δικό του!
Γι' αυτό να είσαι σκεπτικός με αυτό που περίμενες και δεκτικός σ' αυτό που πήρες!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό
Η μύηση του 1ου βαθμού ήταν για μένα το εισιτήριο του ομορφότερου ταξιδιού της ζωής μου που, ακόμα συνεχίζεται!
Θα σου έλεγα να μη περιμένεις να δεις «λάμψεις φωτός» ή κάτι άλλο, γιατί ίσως απογοητευτείς (ίσως, βέβαια και να δεις )
Η μύηση του 1ου είναι εισιτήριο. Είναι, λοιπόν, σα να κρατάς το εισιτήριο που μόλις έβγαλες και να περιμένεις να δεις κάτι νέο, νέες εικόνες, νέα τοπία πριν ξεκινήσει το ταξίδι απλώς δε θα συμβεί.
Εγώ ένοιωσα υπέρτατη γαλήνη, αγάπη και ευγνωμοσύνη κατά, και μετά τη μύηση, αλλά τίποτε παραπάνω. Ούτε λάμψεις είδα, ούτε Αγγέλους, ούτε πύλες τίποτα.
Στην αρχή νόμιζα πως έκανα κάτι λάθος, μέχρι που κατάλαβα όλα αυτά που πολύ σωστά λέει πιο πάνω η παρέα. Είναι δικό σου και μόνο δικό σου.
Στη δική μου περίπτωση, η ζωή μου μετά, και περισσότερο η αλλαγή της αντίληψής μου για τα πράγματα γύρο μου, ήταν ένα από τα βασικά στοιχεία που με έκαναν να καταλάβω πως το ταξίδι είχε όντως αρχίσει!
Το πόσο έχω αλλάξει τη ζωή μου και πόσες συνειδητοποιήσεις έχω κάνει από τότε, άσε, που να στα λέω!
Κάνεις ένα flash back και θυμάσαι τον εαυτό σου πριν από μερικούς μήνες, ή ένα δυο χρόνια και αισθάνεσαι σχεδόν δέος με τις αλλαγές που έχεις πραγματοποιήσει!
Είναι υπέροχο
Θα σου έλεγα να μη περιμένεις να δεις «λάμψεις φωτός» ή κάτι άλλο, γιατί ίσως απογοητευτείς (ίσως, βέβαια και να δεις )
Η μύηση του 1ου είναι εισιτήριο. Είναι, λοιπόν, σα να κρατάς το εισιτήριο που μόλις έβγαλες και να περιμένεις να δεις κάτι νέο, νέες εικόνες, νέα τοπία πριν ξεκινήσει το ταξίδι απλώς δε θα συμβεί.
Εγώ ένοιωσα υπέρτατη γαλήνη, αγάπη και ευγνωμοσύνη κατά, και μετά τη μύηση, αλλά τίποτε παραπάνω. Ούτε λάμψεις είδα, ούτε Αγγέλους, ούτε πύλες τίποτα.
Στην αρχή νόμιζα πως έκανα κάτι λάθος, μέχρι που κατάλαβα όλα αυτά που πολύ σωστά λέει πιο πάνω η παρέα. Είναι δικό σου και μόνο δικό σου.
Στη δική μου περίπτωση, η ζωή μου μετά, και περισσότερο η αλλαγή της αντίληψής μου για τα πράγματα γύρο μου, ήταν ένα από τα βασικά στοιχεία που με έκαναν να καταλάβω πως το ταξίδι είχε όντως αρχίσει!
Το πόσο έχω αλλάξει τη ζωή μου και πόσες συνειδητοποιήσεις έχω κάνει από τότε, άσε, που να στα λέω!
Κάνεις ένα flash back και θυμάσαι τον εαυτό σου πριν από μερικούς μήνες, ή ένα δυο χρόνια και αισθάνεσαι σχεδόν δέος με τις αλλαγές που έχεις πραγματοποιήσει!
Είναι υπέροχο
Γίνε εσύ η αλλαγή που επιθυμείς να δεις στον κόσμο.
κι αυτό είναι λίγο?Εγώ ένοιωσα υπέρτατη γαλήνη, αγάπη και ευγνωμοσύνη κατά, και μετά τη μύηση, αλλά τίποτε παραπάνω
Σκέψου πόσες φορές στην ζωή σου είχες νιώσει έτσι!
Ξέρεις, Μιχάλη, μου το λένε μετά τις μυήσεις σαν να είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό, σαν να μην είναι και τίποτα σπουδαίο.
Λες και είναι καταστάσεις που μπορεί κανείς να βιώσει έτσι απλά!
Μα τα πυροτεχνήματα είναι μια πλασματική ανάγκη του ανθρώπου να βιώσει κάτι το υπερφυσικό, γιατί θεωρεί την μύηση υπερφυσική! Αλλά η μύηση είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα, αν ξέρει κανεις την ολότητά του, την σύνδεσή του και τον δρόμο για τον θεό!
έχεις θέσει τις ερωτήσεις σου Τάσο μου?
Αν τις έχεις θέσει, τότε οι απαντήσεις θα έρθουν μέσα στην σιωπή!
Η καθοδήγηση είναι ότι πιο όμορφο μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος, ο έχων ώτα ακούειν! ;)
Αν τις έχεις θέσει, τότε οι απαντήσεις θα έρθουν μέσα στην σιωπή!
Η καθοδήγηση είναι ότι πιο όμορφο μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος, ο έχων ώτα ακούειν! ;)
Ω, μα φυσικά και δεν ήταν λίγο, Βάσω μου.
Αυτά τα συναισθήματα είναι ένας θησαυρός από μόνα τους!
Ίσως έτσι όπως το έγραψα έδωσα λάθος εντυπώσεις.
Με το «τίποτα παραπάνω» εννοώ το υλικό πεδίο.
Οι μυήσεις είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που έχω κάνει στον εαυτό μου, δεν το συζητώ!
Αυτά τα συναισθήματα είναι ένας θησαυρός από μόνα τους!
Ίσως έτσι όπως το έγραψα έδωσα λάθος εντυπώσεις.
Με το «τίποτα παραπάνω» εννοώ το υλικό πεδίο.
Οι μυήσεις είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που έχω κάνει στον εαυτό μου, δεν το συζητώ!
Γίνε εσύ η αλλαγή που επιθυμείς να δεις στον κόσμο.
ναι καταλαβαίνω τι λες Μιχάλη!
Κι όμως το υλικό πεδίο είναι πνευματικό! Το φως δεν κάνει διακρίσεις στα πεδία, εμείς τις κάνουμε!
Κι όμως το υλικό πεδίο είναι πνευματικό! Το φως δεν κάνει διακρίσεις στα πεδία, εμείς τις κάνουμε!
ναι, Τασούλη!
Μερα με τι μερα που περναει εχοντας ρεικι 1ο βαθμου χρωματακια και φωτακια μπορει να μην εχω δει εντονα εκτος απο καποιες περιπτωσεις.. βλεπω στον εαυτο μου να του ερχεται μια εσωτερικη χαρα κατι που με κανει να χαμογελαω σαν το μικρο παιδακι
Ακομα και σε καποιες φωτο που τραβηξα με παρατηρησα ποιο φρεσκαδουρα
Τυχαινει πολλες φορες να κανω τον διαλογισμο μου και να μου βγαινει ενα χαμογελο ευχαριστησης εκεινη την στιγμη αυθορμητα
Ξερετε τι ειναι πριν κοιμηθειτε να ακουτε την φωνουλα της βασουλας στο cd διαλογισμο
Ακομα και σε καποιες φωτο που τραβηξα με παρατηρησα ποιο φρεσκαδουρα
Τυχαινει πολλες φορες να κανω τον διαλογισμο μου και να μου βγαινει ενα χαμογελο ευχαριστησης εκεινη την στιγμη αυθορμητα
Ξερετε τι ειναι πριν κοιμηθειτε να ακουτε την φωνουλα της βασουλας στο cd διαλογισμο
αχ, βρε Τασούλη!Τυχαινει πολλες φορες να κανω τον διαλογισμο μου και να μου βγαινει ενα χαμογελο ευχαριστησης εκεινη την στιγμη αυθορμητα
Τι να τα κάνεις πουλάκι μου τα χρώματα και τα αρώματα?
Το παν είναι η κατάσταση συνείδησης που μπορείς κάθε φορά να εξυψώνεις προς τον Θεό...
όλα τα άλλα θα έρθουν... ;)