ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Καλημέρα ,καλή εβδομάδα
Μου λείψατε , τέσσερις μέρες ήμουν
στο κρεβάτι από ίωση .
Σήμερα είμαι καλύτερα , υπομονή....

Μου λείψατε , τέσσερις μέρες ήμουν
στο κρεβάτι από ίωση .
Σήμερα είμαι καλύτερα , υπομονή....

Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Καλημερα, καλημερα!!! Ειμαι η Ευθυμια και νοιωθω υπεροχα!!! Σημερα, γιατι χθες βραδυ το βλαμενο ο φιλος του γιου μου που γυρισα μαζι του ετρεχε με 160 και πανω (1 ωρα και κατι Αθηνα-Λαμια) και εφτασα σαν ζαλισμενο κοτοπουλο. Απο τις 10 χθες με πηρε ο υπνος και ξυπνησα σημερα στις 9.
Το σεμιναριο υπεροχο, τα παιδια ολα καταπληκτικα,οι οικοδεσποινες δεν εχω λογια να το περιγραψω (με συγκινησε η φιλοξενεια τους και η αγαπη τους), και η δασκαλα.....τι να πω για τη Βασω...νομιζω οτι ολοι ξερετε γι αυτο το πλασμα!!!
Ελπιζω Αγγελα, Ευη να ειχατε ενα ομορφο ταξειδι.
Πολλα φιλια σ'ολους!!!
Το σεμιναριο υπεροχο, τα παιδια ολα καταπληκτικα,οι οικοδεσποινες δεν εχω λογια να το περιγραψω (με συγκινησε η φιλοξενεια τους και η αγαπη τους), και η δασκαλα.....τι να πω για τη Βασω...νομιζω οτι ολοι ξερετε γι αυτο το πλασμα!!!
Ελπιζω Αγγελα, Ευη να ειχατε ενα ομορφο ταξειδι.
Πολλα φιλια σ'ολους!!!
το βλαμενο ο φιλος του γιου μου που γυρισα μαζι του ετρεχε με 160 και πανω (1 ωρα και κατι Αθηνα-Λαμια)
αααααααααα Ευθυμία μου...........

ο φίλος του γιού σου έφταιγε ή οι φτερουγίτσες σου, που έκαναν το ταξίδι τόσο σύντομο? ;)
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Καλημεραααααααααααααα
Ευθυμια τουρμπο εγινες βλεπω!..χεχεχεχε...ωραια
καλα ε..εχθες ειχα ενα κεφαλι τουρμπιγιον μετα τις τεκιλιτσες, πςφτω στο κρεβατι και μετα απο 5 λεπτα ρεικι συνηλθα!!!!!...απιστευτο!!!!...σας φιλω ολους

Ευθυμια τουρμπο εγινες βλεπω!..χεχεχεχε...ωραια
καλα ε..εχθες ειχα ενα κεφαλι τουρμπιγιον μετα τις τεκιλιτσες, πςφτω στο κρεβατι και μετα απο 5 λεπτα ρεικι συνηλθα!!!!!...απιστευτο!!!!...σας φιλω ολους

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
- Madraoulas
javascript:emoticon('=))')
εσυ τωρα δλδ δτι δεν καταλαβες?zefira έγραψε:τουρμπιγιον![]()

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
στο καλό Ζεφυράκι, καλή δουλίτσα...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

ΗΛΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ
πρεπει να μου ειχε πεσει καποια ακτινα γαμα δελτα στο κεφαλι δεν εξηγηται τοσος πονοκεφαλος ... 

Μαντρυ σου φυγε το τεκιλομεθηση τοσο γργηγορα ουαου .Αυτες οι οδηγιες με τις σαρδελες ανεπαναληπτες

ΗΛΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ

Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...