H MΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Kalliopi

Δημοσίευση από Kalliopi »

:D :D :D :D :D

Εγώ να δεις τι ένιωσα όταν έκανα πρώτη φορά την επίκληση!!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ!!!!
If you can fill the unforgiving minute with sixty seconds worth a distance...
R. Kipling

http://www.youtube.com/watch?v=tV8x2HKTRdM
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

αχ gildaκι μου με έχεις κάνει να κλαίω και να μην μπορώ να σταματήσω.

Και γω να ξερες πόσο έχω χαρεί που βρεθήκατε στο δρόμο μου.

Λόγια αγάπης και ευγνωμοσύνης νιώθω να πλημμυρίζουν όλο μου το είναι.

Σας ευχαριστώωωωωωωωωωω
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
ANDROMEDA

Δημοσίευση από ANDROMEDA »

Διαβάζοντας αυτό το θέμα κάτι μου έκανε κλίκ....

Κι έτσι άνοιξα ένα πρόγραμμα για φωτογραφίες και άφησα τον εαυτό μου να πειραματιστεί πάνω σε αυτό,βάζωντας γύρω στις 10 ζωγραφιές η μία να διαδέχεται την άλλη και συγχρόνως να σβήνουν η μία πάνω στην άλλη..Δεν ξέρω αν με καταλαβένετε τι λέω...-μερικές φορές δεν με καταλαβαίνει κανείς πως μιλάω,ίσως δεν γράφω τις σωστές λέξεις-....
Βάζοντας λοιπόν αυτές τις εικόνες που τις ονόμασα ο εσώτερος εαυτός μας στο σύμπαν,δανείστηκα την γαλήνια επίκληση και την έβαλα επάνω στο δικό μας σύμπαν.
Σε ένα σύμπαν που πολλοί δεν γνωρίζουν αλλά έχουν την τύχη να έρχονται απο κεί.
Τέλος πάντων θα αφήσω τις πολύπλοκες προτάσεις για να σας δείξω τι έκανα και που το αφιερώνω σε όλους σε εσάς ....
Αποθηκεύστε το στον υπολογιστή σας και κάθε φορά που θα νιώθετε την ανάγκη να διαλογιστείτε ανοίξτε το και ταξιδέψτε στο γλυκό χρώμα του μπλέ και στην δύναμη του λόγου.

Βασω και Ηλία σας έχω πεί πόσο σας αγαπάω;
Και όλους τους άλλους φυσικά...
Αλλά για ένα πρόβλημα που πέρασα και περνάω ήταν δύο σταθμοί βοήθειας Η Βάσω και ο Ηλίας...
Το λέω για να μην παραπονιέστε οι υπόλοιποι :-D

’ντε πάρτε το δωράκι σας απο μένα :x :x

Εικόνα
Φιλικά Ανδρομέδα~!

Μέσα στο σκοτάδι μου βρήκα το φώς
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ανδρομέδα μου, το σχήμα που έχει το φόντο, υπήρξε για μένα η πεμπτουσία της μύησής μου!!! :cry:

ευχαριστούμε!! >:d< >:d<

η αγάπη είναι αμοιβαία! O:-) O:-) :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Υπεροχοοοοοοοοοοο!

Βασω πες μας κάτι παραπανω γι αυτο αν θες!! :*
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

η προσωπική μύηση δεν μπορεί να αποδωθεί με λόγια σφαιρούλα μου...Είναι εσωτερική κατάσταση του Εαυτού, που βάζει την συνειδητότητα σε ευθυγράμμιση με το πνεύμα!

Για να κατέλθει το Πνεύμα στην γη, μέσα στην ενσαρκωμένη ψυχή μας, χρειάζεται να ανοιχθεί ο δρόμος της καθόδου...Δεν μπορεί να περάσει από το αστρικό πεδίο, δυστυχώς!

Η υπέρβασή μας σαν ανθρώπινα όντα, είναι ακριβώς το πέρασμα από το αστρικό πεδίο, με πλήρη συνειδηση...Τα συναισθήματα είναι η μεγαλύτερη δυσκολία της συνείδησης να μεταλλαχθεί σε "ενσαρκωμένο θεο"...

Ο δρόμος όμως είναι τελείως προσωπικός και ατομικος. Και είναι το μοναδικο πεδίο που δεν μπορείς να έχεις "παρέα", παρά μονο την εσωτερική γνώση της ψυχής σου.

:x :x

Εικόνα

Εννουσα το σχημα στο φοντο....αλλά εσυ μου ειπες κι αλλα και σε ευχαριστω!! >:d<

Λες:
Τα συναισθήματα είναι η μεγαλύτερη δυσκολία της συνείδησης να μεταλλαχθεί σε "ενσαρκωμένο θεο"...
Για να τα Ξεπεράσεις ομως ,ΠΡΩΤΑ ΘΕΛΕΙ να τα γνωρισεις να τα ακουμπησεις να τα μετουσιώσεις σε ουδετερότητα.Επιβεβαιωση απλα θελω και ισως ....άνοιγμα!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

μα ναι, τα συναισθήματα χρειάζονται "αποκωδικοποίηση"...

Είναι ένα εσωτερικο κουβάρι, που πρέπει να βρούμε την άκρη του και να το ξετυλίξουμε, αφήνοντας όλες τις αξίες που μας μπέρδεψαν και μας παραπλάνησαν, από την πραγματική μας φύση.

Αυτό άλλωστε δεν κάνουμε συνεχώς? Βρήκαμε την άκρη στο κουβάρι και το ξετυλίγουμε σιγά σιγά για να άντιληφθούμε ότι όταν ξετυλιχτεί δημιουργεί μια ευθεία, που οδηγεί κατευθείαν στο Πνεύμα μας! Μέσα σ' αυτήν την "ευθεία" δεν υπάρχει κάτι να φοβηθείς γιατί όπου και να βρίσκεσαι σ' αυτήν την ευθεία, σε όποιο σημείο της, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ...

Το σώμα δεν είναι πια το εμπόδιο, αλλά το ευλογημένο όχημα της εκδήλωσης! @};-

Σου λέω κάτι που ξέρεις...Αν γυρίσεις πίσω από το σημείο που είσαι τώρα, θα αντιληφθείς την ευθεία που έχεις δημιουργήσει πίσω σου...Και έτσι παίρνεις δύναμη να συνεχίσεις να ξετυλίγεις...
' Οχι παρελθόν, ούτε μέλλον, αλλά την στιγμή αυτή που αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχει εμποδιο για να προχωρήσεις, παρά μόνο μία "θεϊκή ευθεία".... :x

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Vaso έγραψε:Σου λέω κάτι που ξέρεις...Αν γυρίσεις πίσω από το σημείο που είσαι τώρα, θα αντιληφθείς την ευθεία που έχεις δημιουργήσει πίσω σου...Και έτσι παίρνεις δύναμη να συνεχίσεις να ξετυλίγεις...
' Οχι παρελθόν, ούτε μέλλον, αλλά την στιγμή αυτή που αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχει εμποδιο για να προχωρήσεις, παρά μόνο μία "θεϊκή ευθεία".... :x
>:d< >:d< >:d<
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Βάσω! @};-

Ανδρομέδα υπέροχο!!!! >:d<
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Θεϊκό!!! :*

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Για να κατέλθει το Πνεύμα στην γη, μέσα στην ενσαρκωμένη ψυχή μας, χρειάζεται να ανοιχθεί ο δρόμος της καθόδου...Δεν μπορεί να περάσει από το αστρικό πεδίο, δυστυχώς
!

Μέχρι να επιτελεσθεί η κάθοδος πονάς καθημερινά από τις πληγές που σου ανοίγονται από τις συνεχείς επιγνώσεις...Όταν κοιτάς πίσω κλαις για το σκοτάδι σου και λες στο εαυτό σου ποτέ πια νοητικούς εγκλωβισμούς ..... Δεν οραματίζεσαι μέλλον γιατί βλέπεις την Θειική Πορεία του παρόντος..... Η μετάλλαξη αρχίζει !!!!!
Θυμάμαι τα λόγια από ένα μήνυμα Του ::
.........Μη κοιτάτε τις δικές μου πληγές δέστε τις δικές σας καθώς βαδίζετε καθημερινά τον δρόμο σας....."
Συμπληρώνω ότι κάθε Γολγοθάς έχει μια Ανάσταση!!!!
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Βασούλα >:d< >:d< >:d<
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

' Οχι παρελθόν, ούτε μέλλον, αλλά την στιγμή αυτή που αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχει εμποδιο για να προχωρήσεις, παρά μόνο μία "θεϊκή ευθεία"....
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Διαβασα για πρωτη φορα (μου ειχε ξεφυγει) απο την αρχη το θεμα και μου αρεσε πολυ, καθως και η ερμηνεια με το τι εννοεις Χριστος...
Ειμαι λιγο μακρυα ακομη απο τετοια πραγματα αλλα μικρος ειμαι ακομα... :-D
Βασουλα @};- @};- @};-

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”